*Illustrasjonsfoto

Sikre deg ett jubileumssett før det er for sent
- KUN 32 av 400 sett igjen!

Den 23. juni 2021 var det 30 år siden Kong Harald V og Dronning Sonja ble signet som Norges nye kongepar i Nidaros Domkirke. I den anledning utga Det Norske Myntverket det historiske jubileumssettet "Signingen 30 år". Settet inneholder en sølvmedalje som ble preget på jubileumsdagen 23. juni 2021. Hvert sett er individuelt nummerert, noe som gjør hvert eksemplar unikt! Vi har kun 32 av 400 sett igjen, så vi anbefaler deg bestille allerede nå om du ønsker deg et eksemplar.

Dette kan du glede deg til:
- Ett av KUN 400 individuelt individuelt nummererte jubileumssett
- Signingsmedalje i 99,9 % sølv, som ble preget på jubileumsdagen
- Kunstbarre belagt med rent platina, med motiv av maleriet "Signingsmorgenen"
- 30 dager åpent kjøp, ingen videre forpliktelser!

"Signingen 30 år"-settet kan bli ditt for 4.990 kr. Om du ønsker å dele det i mindre rentefrie rater kan du ringe oss på 0 25 50, så hjelper vi deg der.

Det unike jubileumssettet "Signingen 30 år"

Du kan nå sikre deg et jubileumssett som inneholder en unik sølvmedalje som ble preget på jubileumsdagen 23. juni, en kunstbarre med motiv av maleriet signingsmorgenen, samt 6 sirkulasjons - og minnemynter med ulike portrett av kongen vår. Jubileumssettet er forseglet og kommer i spesialtilpasset skrin. I tillegg kommer settet med ektehetssertifikat fra Det Norske Myntverket og et historiehefte om kroning og signing i Norgeshistorien.

Flott "Kong Harald V og Dronning Sonja"-sølvmedalje

Den unike signingsmedaljen i 99,9 % sølv, med portrett av kongeparet vårt, ble preget på jubileumsdagen 23. juni 2021 og kun for dette jubileumssettet. Medaljen er designet av den prisbelønte kunsteren Ingrid Austlid Rise.


*Illustrasjonsfoto
 

Kunstbarre belagt med rent platina

Motivet viser maleriet “Signingsmorgenen” i fullt fargepreg, malt av av den annerkjente kunstneren Ross Kolby © Ross Kolby/BONO