Over 30 gram sølv
Den klassiske "Silver Eagle" har vært utgitt hvert år siden 1986 og er preget i over 30 gram rent sølv fra nasjonens egne sølvreserver og i den spesielle samlekvaliteten, brilliant usirkulert. Det tilsvarer for eksempel sølvinnholdet i 3-4 vanlige sølvskjeer. Myntens popularitet bunner blant annet i at den amerikanske regjeringen garanterer for myntens kvalitet og renhet.

Sølvmynten "Silver Eagle" bærer flere av de viktigste og stolteste symbolene for USA og amerikansk historie; den amerikanske ørnen, gudinnen Liberty, stjernene som representerer de 13 opprinnelige statene, og den kjente inskripsjonen «In God We Trust». Det storslåtte motivet, myntens størrelse og det høye sølvinnholdet gjør at Silver Eagle regnes som en moderne klassiker blant samlere verden over.

Dette kan du sikre deg til gunstig introduksjonspris - kun 199 kroner, spar 500 kroner (Original pris 660 kroner + 49 kroner frakt):

  • Verdens mest kjente sølvmynt – Silver Eagle i 99,9% rent sølv
  • Sertifikat som garanterer sølvmyntenes ekthet og kvalitet
  • Fraktfritt levert til deg, med 30 dagers returrett
  • Innleder den den årlige samlingen «Fabulous 12 Silver Coin Collection» - 12 av verdens største myntlegender
  • Sølvbelagte mansjettknapper med Silver Eagle - GRATIS i løpet av samlingen
  • Individuelt nummerert skilt og spesialdesignet myntskrin i tre i løpet av samlingen, helt uten ekstra kostnad

12 av verdens mest populære sølvmynter
Den amerikanske Silver Eagle innleder den årlige internasjonale myntsamlingen Fabulous 12 Silver Coin Collection. Denne flotte sølvmyntsamlingen omfatter 12 av verdens mest populære sølvmynter fra verdens ledende land og myntverk.

Bestill "Silver Eagle" 2018 nå!

Spesifikasjoner
Utgivelsesland:
USA
Utgivelsesår:
2018
Metall:
99,9 % Sølv
Diameter:
40,6 mm
Vekt:
31,1 gram
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Advers:
Kvinneskikkelsen Liberty i helfigur, kjent som ”Walking Liberty”
Revers:
Den heraldiske amerikanske ørnen med skjold, piler og olivengren

Velkommen til de moderne sølvmyntenes øverste hylle!

Ved å sikre deg den populære, amerikanske sølvmynten "Silver Eagle", innleder du samtidig samlingen ”Fabulous 12” med noen av verdens flotteste sølvmynter fra viktige myntnasjoner som Storbritannia, Kina og Canada.

Alle mynter er garantert originale, og sendes med 30 dager full returrett og uten noen form for forpliktelse eller bindingstid.

Samlingen består av til sammen 12 utvalgte sølvmynter – alle datert 2018. Som kunde av Samlerhuset har du alltid 30 dager returrett, og kan studere hver mynt i fred og ro før du bestemmer deg for om du vil beholde den.

Klassikere fra de store myntnasjonene

Den amerikanske sølvmynten "Silver Eagle" inngår i det som er kjent over hele verden som de «12 store» - de legendariske store sølvmyntene med høyt sølvinnhold med noen av verdens fremste valutaer. Disse myntene samles nær sagt hvor som helst. På engelsk kalles de rett og slett bare «Fabulous 12» eller «De fabelaktige tolv». Dette er tradisjonsrike mynter som har etablert seg som samleklenodier.

Blant «Fabulous 12» finner man for eksempel Kinas «Panda-mynt» og Canadas «Maple Leaf» for å nevne noen. Alle er store, tunge mynter med høyt sølvinnhold.

 

1. Jeg kan sikre meg den amerikanske sølvmynten "Silver Eagle" for kun 199 kroner. Samlerhuset spanderer frakten.

2. Bestiller jeg den amerikanske sølvmynten "Silver Eagle" kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kort belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for sølvmynten som innleder en samling, vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Betaler jeg via telefon, epost eller bestillingskupong trenger jeg ikke å betale noe nå, men mottar mynten sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Mynten sendes per post og leveringstiden er normalt 5-10 dager.

3. Når jeg sikrer meg "Silver Eagle" innleder jeg den årlige uforpliktende samlingen «Fabulous 12 Silver Coin Collection», 12 av verdens mest berømte sølvmynter. Dette betyr at jeg får tilsendt to nye sølvmynter om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. Jeg får deretter tilsendt to sølvmynter ca. en gang i måneden. Hver sølvmynt har en fast pris på 660 kr. Frakt på 49,95 kr tilkommer. Totalt 1320 kr + 49,95 kr per forsendelse.

5. I løpet av samlerperioden mottar jeg, uten ekstra kostnad, et vakkert myntskrin i tre for elegant oppbevaring av de ettertraktede sølvmyntene. Vår normale utsalgspris for myntskrinet er 450 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette. Jeg mottar også et par mansjettknapper med motiv av "Silver Eagle" til en verdi av 200 kr, men får også dette helt uten kostnad for meg.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelseintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller holder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.