Offisiell minnemynt hedrer Winston Churchill - kun 99 kr, fraktfritt!

Det var i krigens tidlige, mørke dager, og Storbritannias nyvalgte statsminister står foran Underhuset. Han har få våpen å kjempe med, men gjennom ord og tale fremmet han mot, håp og fellesskap i en tid der mange var redde. Winston Churchill ledet Storbritannia og De allierte til et fritt Europa uten annet å tilby en blod, slit, tårer og svette.

I år er det 75 år siden frigjøringen etter 2. verdenskrig, og 80 år siden Winston Churchill ble statsminister i Storbritannia. For å hedre mannen som inspirerte en hel nasjon og dets allierte, er det utgitt en minnemynt av den britiske kronkolonien Gibraltar, i samarbeid med et av Europas største krigsmuseer, Imperial War Museum i London, og godkjent av Buckingham Palace. 

Nå kan du sikre deg minnemynten «We shall never surrender», som hedrer Sir Winston Churchill til kun 99 kroner inkludert frakt. 

For kun 99 kroner kan du sikre deg:

  • Offisiell minnemynt som hedrer Winston Churchill
  • Utgitt i samarbeid med krigsmuseet Imperial war Museum
  • Din pris: kun 99,- fraktfritt tilsendt
  • Normalpris 499 kr + frakt 49,95 kr - du sparer 450 kr!
  • Innleder samling med ytterlige fire Churchill-mynter belagt med sort ruthenium gull og 24 karat rent gull
  • Ingen bindingstid - alltid 30 dager returrett

Offisiell minnemynt med dronning Elizabeth IIs portrett
For å hedre mannen som inspirerte hele Europa, utgis denne minnemynten i samarbeid med Imperial War Museum i London. Mynten har motiv av det ikoniske bildet av Churhcill og V-tegnet for Victory, sammen med de berømte ordene fra hans tale til det britiske underhuset 4. juni 1940: We shall never surrender. Advers side bærer dronning Elizabeth IIs portrett som formgitt av Raphael Maklouf. Mynten med Churchill er, som alle mynter med dronningens portrett, godkjent for utgivelse av Buckingham Palace.

I samarbeid med et av Europas største krigsmuseer
Minnemyntene som hedrer Winston Churchill og hans historiske taler under 2. verdenskrig, er utgitt av den britiske kronkolonien Gibraltar i samarbeid med Imperial War Museum i London. Imperial War Museum består av fem museer og historiske steder, og dekker alle kriger der Storbritannia har vært involvert fra 1. verdenskrig og frem til i dag. Gjennom museets unike samling av objekter fortelles historiene om hvordan krig har endret livene våre og verdenen vi lever i.

Flere gullkorn fra Churchill å glede seg til:

Flere gullkorn fra Churchill å glede seg til
Sikrer du deg Churchillmynten med hans ikoniske V-tegnportrett og sitatet «We shall never surrender», innleder du helt uforpliktende mini-samlingen med ytterlige fire Churchill-mynter, belagt med sort ruthenium gull og 24 karat rent gull. Myntene hedrer Winston Churchill som den dyktige statslederen han var, og hvordan han besluttsomt og selvsikkert brukte sine fabelaktige talegaver for å overvinne folket og dermed også fienden. Som den berømte engelske forfatteren Beverly Nichols så passende sa: «Churchill tok det engelske språket og sendte det inn i kamp». Det viste seg å være svært virkningsfullt.


De videre fire forsendelsene har en fast pris på 499 kroner + frakt  49,95 kroner. Medaljene blir sendt ca. én gang i måneden med 30 dager åpent kjøp og returrett. Det er ingen bindingstid, du samler så lenge du selv ønsker.

Belagt med sort ruthenium gull med detaljer i 24 karat rent gull
De neste fire myntene i samlingen har en helt spesiell finish. Myntene er preget i høyeste proof kvalitet, før de er belagt med sort ruthenium gull og detaljer i rent 24 karat gull. Finishen gir mynten en svært effektfull farge med Churchill i gull mot den sorte bakgrunnen. Det er bare å glede seg!

Utgitt i samarbeid med Imperial War Museum i London
De offisielle minnemyntene som hedrer Winston Churchill og hans historiske taler under 2. verdenskrig, er utgitt av den britiske kronkolonien Gibraltar i samarbeid med Imperial War Museum i London. Imperial War Museum består av fem museer og historiske steder, og dekker alle kriger der Storbritannia har vært involvert fra 1. verdenskrig og frem til i dag. Gjennom museets unike samling av objekter fortelles historiene om hvordan krig har endret livene våre og verdenen vi lever i.

1. Jeg kan sikre meg den offisielle minnemynten som hedrer Winston Churchill, for kun 99 kr. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Samlerhusets normalpris er 499 kr (+ frakt 49,95 kr). Det betyr at jeg sparer 450 kr mot normalpris.

2. Bestiller jeg den offisielle minnemynten, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for mynten som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille mynten hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert preg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Når jeg sikrer meg minnemynten som hedrer Winston Churchill innleder jeg en samling med ytterlige fire Churchill-mynter, belagt med sort ruthenium gull og 24 karat rent gull. helt uforpliktende. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny minnemynt om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

4. Prisen for de etterfølgende minnemynter er 499 kr + 49,95 kr i frakt og ekspedisjon.

5. Sammen med hver minnemynt mottar jeg ekthetssertifikat som garanterer myntens ekthet og kvalitet. I løpet av samleperioden vil jeg også motta jeg uten ekstra kostnad en flott samlemappe for elegant oppbevaring og presentasjon av minnemyntene.

6. Jeg har alltid 30 dager returrett, betaler selv returporto ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Ønsker jeg å avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger kostnadsfritt.

8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Diameter:
32 mm
Vekt:
14,44 gram
Metall:
Kobbernikkel
Kvalitet:
Brilliant Usirkulert
Valør:
Half Crown
Opplag:
100.000 nummererte på verdensbasis
Utgivelsesland:
Gibraltar