Norske høydepunkter

Disse fire kunstverkene fra Norges fortid dateres helt tilbake til 1856 og tar oss med tilbake til tiden da Norge fremdeles var i union med Sverige. Samleobjekter som gir et øyeblikksbilde av Norges historie og arv under historiske og spennende tider blir sett på som høydepunkter, og er alltid ettertraktet blant samlere.

Høydepunktet i en hver norsk frimerkesamling er unionstiden, hvor Norge blant annet utga alle sine skillingsfrimerker. Denne perioden strekker seg fra Norges første frimerke i 1855 og frem til Norge gikk ut av unionen med Sverige. Mange samlere tror disse frimerkene er en uoppnåelig drøm, men det er de faktisk ikke.

Bestill i dag og se frem til: 

 • Fire av Norges aller første frimerker - til kun 195 kr!
 • Frimerker utgitt under frimerkenes pionertid - unionstiden
 • Album, albumark med utfyllende historisk informasjon og uforpliktende innledning til samlingen ”Norske frimerker fra perioden 1855-1910”
 • 685 kr spart på fire originalfrimerker fra 1800-tallet

Sammen med originalfrimerkene får du også med et praktisk og elegant samlealbum, albumark med historisk informasjon og en frimerkepinsett. Vår samlede normalpris for frimerkene og samleutstyret er 880 kr, men du betaler kun 195 kr - et avslag på hele 685 kroner!

samlingsbilde-med-pinsett

Bildet viser hva du kan se frem til! Album, albumark med historiske informasjon og pinsett føler med de fire historiske frimerkene, helt uten ekstra kostnader.

To av de fire merkene:
4-skilling Oscar I (1856):
Dette er et unikt frimerke fra Norges andre frimerkeutgave, fremhevet med bildet av unionskongen Oscar I. En morsom detalj er at selv om Oscar I regjerte over både Norge og Sverige, var hans portrett aldri å finne på svenske frimerker – kun på de norske!

3-skilling Posthorn (1872): En spesiell utgave, dette frimerket er en del av den første posthornserien. Hva som gjør det ekstra bemerkelsesverdig er at posthornserien er kjent som verdens lengstlevende frimerkeserie. Les mer på de spennende albumarkene som følger med.

Disse fire frimerkene gir en fascinerende innsikt i Norges historie og nasjonale identitet. Vi har dessverre ikke ubegrenset med skillingsfrimerker, etter som det dessverre ikke er bevart så mange for ettertiden. Vi anbefaler derfor å bestille nå!

Norges aller første frimerker kan nå bli dine!
Når du har sikret deg de fire skillingsfrimerkene, kan du bestemme deg for om du vil la det bli med det, eller om du vil satse på å bygge opp en samling med Norske frimerker fra perioden 1855 -1910, herunder de 21 frimerkene fra skillingsperioden. Vil du ikke motta flere frimerker, gir du oss bare beskjed. I motsatt fall er du kvalifisert for å komme på reservasjonslisten for denne klassiske frimerkesamlingen. Ca. en gang i måneden får du da tilsendt de frimerkene du mangler. Du kan studere de i fred og ro hjemme hos deg selv, og du har alltid 30 dager returrett, uansett grunn.

Lykkes du med å skaffe komplett samling med norske frimerker fra perioden 1855 - 1910, vil du tilhøre en eksklusiv gruppe samlere i Norge. Da kan du virkelig være stolt av samlingen din, uansett hva du fra før måtte ha. Dette er en samling du kan vise frem til samlervenner og noe som du kan føre videre til kommende generasjoner

 

 

Lykke til med frimerkesamlingen!
 

 1. Jeg kan sikre meg fire originale norske skillingsmerker for kun 195 kr + frakt på 49 kr. Normal pris inklusive albumsider, pinsett og album er 869 kr og jeg sparer dermed 674 kr. Frimerkene er i stemplet kvalitet. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er ett frimerkesett per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
 2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar frimerkene sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere dem i fred og ro før jeg betaler. Frimerkene sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
 3. Norske skillingsfrimerker kan være vanskelig å få tak. Sikrer jeg meg frimerkene nå er jeg samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har prioritert på ”Norske frimerker fra perioden 1855-1910”.
 4. Som eksklusiv frimerkekunde får jeg tilsendt en ny forsendelse om lag én gang i måneden, eller sjeldnere hvis tilgangen er alt for begrenset. Jeg har ingen garanti for at jeg over tid vil få tak i alle frimerkene i samlingen, men jeg har garanti for at jeg er på fortrinnsrettslisten når Samlerhuset får inn nye frimerker. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.
 5. Prisen for de ulike frimerkene i samlingen varierer avhengig av kvalitet og sjeldenhet. Frakt og forsikring tilkommer med 69 kr.
 6. Sammen med de fire originale skillingsmerkene får jeg et flott album, pinsett og albumsider uten ekstra kostnad for oppbevaring og presentasjon av frimerkesamlingen. Vår normalpris for dette samleutstyret er 380 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette.
 7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og må selv betale returporto dersom jeg velger å returnere en forsendelse. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.
 8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter.
 9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, frimerker og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter, frimerker eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.
Spesifikasjoner
Pålydende:
3-skilling og 4-skilling
Årstall:
1856, 1863, 1867 og 1872
Kvalitet:
Stemplet