"Solen" har vært et av hovedbildene i utsmykningen av Universitetet i Oslos aula siden 1911. Nå kan også du eie det flotte maleriet - gjengitt på en storslått gigantmedalje!
 
Dette kan du se frem til: 
  • Gigantmedalje på hele 89 mm belagt med 99,9 % sølv
  • Individuelt nummerert gigantmedalje
  • Leveres i et elegant skrin med ekthetssertifikat og historiebrosjyre - helt uten ekstra kostnader!

Kun 1.000 individuelt nummerte utgaver - bestill nå!

Gigantmedaljen er belagt med hele 99,9% sølv på en base av kobber. Det storslåtte maleriet “Solen” av Edvard Munch er gjengitt i fullfargepreg med en spesiell diamanteffekt på deler av motivet. Gigantmedaljen har en rillet rand, med flate som viser utgavens individuelle nummer. Medaljen veier hele 430 gram, har en diameter på 89 millimeter. Tykkelsen er på hele 8 millimeter. Opplaget er begrenset - kun 1.000 individuelt nummererte utgaver.

Den praktfulle medaljen har mange flotte detaljer - og for første gang er en gigantmedalje utgitt med diamanteffekt! Selve kjernen av solen i fargemotivet er belagt med denne spesielle effekten, som gir et flott skinn i motivet. Tar du medaljen enda nærmere i øyensyn, vil du se at både solstrålene og svabergene i fullfargepreget strekker seg ut av det fargede maleriet og fortsetter på den sølvbelagte medaljeflaten.

Norges viktigste kunstner?

Edvard Munch er en av modernismens viktigste kunstnere. Kanskje en av Norges aller viktigste kunstnere og er verdenskjent for sin malerkunst langt utover Norges grenser. Han var aktiv gjennom mer enn seksti år, fra han debuterte i 1880-årene og helt frem til sin død i 1944. Hans kontinuerlige eksperimentering innen maleri, grafikk, tegning, skulptur, foto og film har gitt ham en ulik posisjon i kunsthistorien.

Sikre deg ditt eksemplar i dag!

Gigantmedaljen "Solen" leveres i en spesiallaget, glassklar beskyttelseskapsel, stilfullt montert i et elegant skrin. Ekthetssertifikat og historiebrosjyre medfølger også - uten ekstra kostnad.

 
Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2015
Metall:
Kobber, belagt med 99,9 % sølv
Diameter:
89 mm
Vekt:
430 gram
Opplag:
1.000 eksemplarer
Særpreg:
Fullfargepreg med diamanteffekt og individuell nummerering
Advers:
"Solen" av Edvard Munch
Revers:
Logo "Norske Mesterverk"