Mynten vi i dag kan tilby er prestisjeutgaven av den offisielle Sovereign 2024 fra Kong Charles III! Utgivelser som denne er sjelden vare, noe som gjøre dette til årets kanskje mest fulgte, spennende og unike utgivelse.

Mynten er preget i tradisjonsrike 22 karat gull og har ett ufattelig lavt opplag på 9.999 på verdenbasis, vi har kun fått 45 mynter til Norge. Med over 700.000 registrerte norske samlere vil kun 1 av over 15.000 samlere ha muligheten til å inkludere årets utgivelse i sin samling - benytt deg av dette eksklusive tilbudet nå og bli en av få samlere som eier Sovereign 2024!

Bestill nå og se frem til:

 Prestisjeutgaven av Sovereign 2024
♔ 
En gullmynt som vil gå inn i historien - preget i 22 karat gull
 En gullmynt som er ettertraktet verden over! 
En av kun 45 mynter i norge

Prestisjeutgaven av årest Sovereig kan bli ditt for 4.990 kr (+frakt). Om du ønsker kan du dele beløpet i 3 mindre, rentefrie rater à 1663,33 kr ved bestilling.

Sovereign 2024 - quarter

Prestisjeutgaven blir levert i spesiallaget skrin, en Sovereign verdig! 

Eksklusiv utgivelse - ufattelig ettertraktet

Sovereign er blant, om ikke den, mest ettertraktede gullmynten i verden. Av opplagtet på verdensbasis er det kun 45 gullmynter som har blitt tildelt norske samlere. Samlerhuset har over 700.000 registrerte kunder, som betyr at kun 1 av over 15.000 samlere har mulighet til å inkludere årets prestisjeutgave i sin samling. 

Sovereign-mynten er kjent for sin tradisjonsrike historie og tidløse design. For å markere denne spesielle anledningen, er mynten prydet med en helt ny fremstilling av det klassiske motivet der St. Georg kjemper mot dragen. Dette kunstverket av et motiv vil eksklusivt finnes på Sovereign-mynter preget i 2024.

Spesiallaget og eksklusivt myntskrin

For å bevare myntens historiskeverdi og skjønnhet, leveres årets Sovereign i et eksklusivt myntskrin sammen med ekthetssertifikat. Dette sertifikatet garanterer myntens kvalitet og sikrer at den er preget i 22 karat gull og i proofkvalitet.

Årets Sovereign gullmynter bygger videre på den rike tradisjonen og arven til Sovereign-myntene. Med sitt unike design og høyeste kvalitet, er denne mynten et varig minne om en historisk og viktig valør gjennom århundrer

På grunn av det lave antallet til norske samlere anbefaler vi å gjøre din bestilling nå!

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2024
Kvalitet:
Proof
Metall:
22 karat gull
Diameter:
13,5 mm
Vekt:
1,99 gr
Opplag:
9.999
Utgivelsesland:
Gibraltar