Gullbelagt spesialutgave - Svært begrenset opplag!

I samarbeid med Elvis Presley Enterprises utgis nå disse helt spesielle offisielle minnemyntene som hyller kongen av rock: Elvis Presley. I forbindelse med den eksklusive utgivelsen kan du nå sikre deg denne offisielle minnemynten i en spesialutgave i svært begrenset opplag, kun 100.000 på verdensbasis.

Du kan i dag glede deg til dette:

★ Offisiell minnemynt belagt med 24 karat gull til ære for Elvis "The King of Rock n' Roll" Presley
★ Minnemynt utgitt i samarbeid med Elvis Presley Enterprises
★ Minnemynt med motiv av en av de viktigste personene i det tjuende århundre, som utfordret tidens sosiale og rasemessige barrierer
★ Den gullbelagte spesialutgaven leveres med samlemappe

Ønsker du den offisielle minnemynten belagt med gull anbefaler vi deg å være rask. Spesialutgaven leveres med en flott samlemappe som hyller rockekongen.

Elvis "The King of Rock and Roll" Presley

USA er kjent som den store smeltedigelen, der alle kulturer blandes i ett. Et av de beste eksemplene på dette er rock and roll, en blanding av country, blues, jazz, latinsk og mye annen musikk som sammen er sterkere enn de enkelte delene. Rock and roll samlet et splittet folk og engasjerte millioner, store som små.

Elvis fant ikke opp rocken, men han personifiserte den. Hans sjelfulle og mørke stemme, hans uslåelige rytme, hans kvikkhet og forståelse for rockens vesen, og ikke minst han vrikkende hofter, ble den nye originalen som alle prøvde å kopiere men som ingen klarte.

Det er fristende å si at Elvis er et av de viktigste symbolene på USA, på linje med frihetsgudinnen og John Wayne. Han beveget alle, forandret alt og skapte så mye at vi ikke kan begrense ham til "Red, White and blue", Elvis tilhører hele verden!

Kjent over hele verden, kun ved fornavn, blir han sett på som en av de viktigste figurene i det tjuende århundrets popkultur. Elvis og hans verdensbidrag er nå foreviget på offisiell minnemynt utgitt i samarbeid med Elvis Presley Enterprises.


Bestill din offisielle spesialutgave av Elvis Presley-minnemynten i dag, men vær rask - det er kun én (1) minnemynt per husstand.

Spesifikasjoner
Opplag:
100.000 på verdensbasis
Kvalitet:
Brilliant
Diameter:
32 mm
Vekt:
14,44 gram
Pålydende:
1/2 Crown
Utgivelsesår:
2021

Til toppen

© Copyright 2024 - Samlerhuset Norge AS | Rosenholmveien 25 | 1414 Trollåsen | Tlf: 0 25 50 eller 66 81 15 00