Etterspurt og anerkjent mesterverk - kun 149 kr!

«Stjernenatt» av Vincent van Gogh er et av verdens mest etterspurte og anerkjente i mesterverk. Det flotte maleriet ble malt i juni 1889, kun ett år før van Gogh døde, og viser en mørk stjernenatt over en by, utenfor vinduet ved van Goghs sanatorium i sør-Frankrike. Maleriet ble opprinnelig malt på dagen, mens de følgende dagene ble malt ut ifra hukommelsen. Siden 1941 har maleriet blitt utstilt permanent ved Museum of Modern Art i New York.

Du kan nå bli eier av en kunstbarre preget med det berømte mesterverket, for kun 149 kr + frakt! Å prege en kunstbarre er en møysommelig prosess, med mange produksjonsledd. Kunstbarren blir preget i bronse, som belegges med 99,9 % rent gull, for så å bli påført kunstbarrens individuelle nummer. Til slutt gjengis maleriet i fullfargepreg på den silkematte overflaten, med farger så nær opptil originalmaleriet som det er mulig å komme. Opplaget er på lave 5.000 eksemplarer, der lave numre leveres først!

For kun 149 kr + frakt kan du glede deg til dette:
★ «Stjernenatt» på kunstbarre - belagt med 24 karat gull 
★ Kunstbarre med individuell nummerering - kun 5.000 på verdensbasis
★ En elegant start på samlingen "Verdens mesterverk"

Stjernenatt blir til

De sterke fargene kan ha vært inspirasjon fra den franske maleren Paul Gaugin, som van Gogh så opp til. Problemet der lå i at Gaugin var arrogant overfor ham. Dette førte til at van Gogh i frustrasjon, sannsynligvis etter å ha vært i mental ubalanse, kuttet av seg deler av sitt venstre øre og sendte det til en prostituert på Gaugin og van Goghs stambordell.

Etter denne situasjonen gikk van Gogh med på å la seg innlegge på et sanatorium. Han fikk bare bevege seg litt av gangen, og male kunne han bare gjøre om dagen. Han fikk lov til å tegne skisser fra soverommet, som var i andre etasje og hadde den beste utsikten. Derfor er det sannsynlig at «Stjernenatt» ikke bare ble malt etter hukommelsen, men ble malt også etter samtidige skisser. Interessant nok er den kanskje klareste «stjernen» på maleriet, den hvite til høyre for sypressene, ikke en stjerne, men planeten Venus. I tillegg er landsbyen i bildet funnet opp, det var nemli ingen landsby der.

Selv om van Gogh kunne styre seg for maleriet, regnes «Stjernenatt» som et av verdenshistoriens beste malerier med sine sterke farger og flotte streker. Vincent van Gogh ble selv ble elsket av mange samtidige kunstnere, og etter hans døde ble han en stor inspirasjon for malere som Edvard Munch og Henri Matisse

Du kan sikre deg din utgave av det verdensberømte maleriet på individuelt nummerert kunstbarre for kun 149 kr! Bestill allerede nå, opplaget er på lave 5.000 eksemplarer

Verdens Mesterverk

Denne storslåtte samlingen formidler noen av verdens mest kjente malerier fra tidlig kunsthistorie og frem til rundt 1900.

Gjennom samlingen «Verdens mesterverk» kan du sikre deg 12 utvalgte kunstbarrer belagt med 99,9 % rent gull. Kunst er «sinnets tolkning av en opplevelse» og dens mål er å stille spørsmål og vekke tanker. Et hvert individ vil sanse et maleri på sin egen måte. Det var derfor ingen enkel oppgave å velge ut maleriene som folk flest kan forbinde med verdens mest kjente malerier.

Til å bistå med dette i samarbeid med Samlerhuset, har vi fått hjelp av professor i kunsthistorie, Gunnar Danbolt, som har gitt sine anbefalinger. Maleriene på kunstbarrene er gjengitt i flott fullfargepreg, så nært opp til originalmaleriet som mulig.

Å definere hva som er kunst, er svært vanskelig, for det er ofte en subjektiv vurdering fra person til person. Maleriene i samlingen er håndplukket av professor emeritus i kunsthistorie, Gunnar Danbolt i samarbeid med Samlerhuset. Danbolt har utgitt en rekke kunsthistoriske publikasjoner og er utnevnt til ridder 1. klasse av St. Olavs orden for sin iherdige innsats som kunstformidler.

Sammen med hver kunstbarre i samlingen «Verdens Mesterverk», vil du motta utfyllende historiekort som forteller historien rundt originalmaleriet som motivet på kunstbarrene er hentet fra, og også om stilretningen maleriet tilhører. I tillegg får du også interessant informasjon om kunstneren bak hvert av maleriene. Dokumentasjonen som medfølger kunstbarrene i denne samlingen er også skrevet av professor Gunnar Danbolt, og gir deg muligheten til å bygge opp et helt spesielt historieverk over Verdens maleriske kunstarv.

  1. Jeg kan sikre meg kunstbarren for kun 149 kroner + frakt på 49 kroner. Kunstbarren er preget i bronse belagt med 99,9 % rent gull, og maleriet er gjengitt i fullfargepreg. Ekthetssertifikat og historisk dokumentasjon medfølger uten ekstra kostnader for meg. Det er kun 5.000 individuelt nummererte kunstbarrer, og jeg er innforstått med at lave numre leveres først.
  1. Jeg innleder samtidig uforpliktende samlingen ”Verdens Mesterverk”. Samlingen består av 12 kunstbarrer prydet av noen av verdens mest kjente malerier fra tidlig kunsthistorie og frem til rundt 1900. Maleriene er valgt ut i samarbeid med kunsthistoriker Gunnar Danbolt, professor ved Universitetet i Bergen.

  1. Bestiller jeg den helt unike kunstbarren, kan jeg velge betalingsmåte; Vipps eller faktura. Kortet jeg har lagt inn i VIPPS belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med VIPPS for medaljen som innleder en samling, vil jeg motta faktura med videre leveranser i samlingen. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille medaljen hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert preg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Kunstbarrene sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

 

  1. Som samler får jeg tilsendt en ny kunstbarre belagt med 99,9 % rent gull, og fullfargepreg ca én gang i måneden til, per tid, 640 kroner per kunstbarre. Prisenderinger kan forekomme og vil bli informert om i forkant. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 69 kr på mine nye kunstbarrer. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

 

  1. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en elegant treramme for oppbevaring og presentasjon av kunstbarrene. Jeg mottar også et album for oppbevaring av dokumentasjonen som følger med hver kunstbarre – uten ekstra kostnad.

 

  1. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv, og samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

 

  1. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

 

  1. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.
Spesifikasjoner
Metall:
Bronse belagt med 99,9% gull
Kvalitet:
Brilliant
Størrelse:
60 x 35 mm
Vekt:
50 gram
Pålydende:
1 dollar, Niue Island
Opplag:
5.000 individuelt nummererte barrer
Advers:
Dronning Elizabeth II
Revers:
«Stjernenatt» i fullfargepreg