John F. Kennedy - gratis halvdollar!

Halvdollar i 40 % sølv med portrett av John F. Kennedy

Amerikanske sølvdollar

For drøye 50 år siden endret USA lovverket sitt, og utga en halvdollar i sølv på rekordtid. Nå kan du sikre deg denne ikoniske halvdollaren utgitt i 40 % sølv gratis!

  • Type: Samling
  • Lager: Utsolgt!
Informere meg når samleobjektet blir tilgjengelig.

Den 22. november 1963 ble President John F Kennedy skutt under dramatiske omstendigheter i Dallas, Texas. Skuddene rammet ikke bare presidenten og hans nære familie, men deler av den amerikanske drømmen falt i grus der og da. Attentatet sendte sjokkbølger gjennom hele verden. Nå kan du sikre deg den ikoniske mynten i 40 % sølv, utgitt til minne om John F Kennedy like etter hans død!

  • En ettertraktet amerikansk mynt i 40 % sølv til minne om John F. Kennedy
  • Utfyllende sertifikat som garanterer myntens ekthet og kvalitet
  • Kostnadsfri oppbevaringsmappe sammen med Kennedy-mynten
  • Innleder samlingen "Amerikanske Sølvdollar", som representerer verdens ledende valuta og gir deg høydepunktene fra Amerikas stolte historie
  • Kostnadsfrie fordeler i løpet av samlingen

En av Amerikas mest spesielle minnemynter!
Halvdollaren i 40 % sølv er en av verdens mest kjente mynter. Det fantastiske portrettet av Kennedy har blitt ikonisk, og er et symbol på det moderne Amerika. Mange vil mene at denne historiske mynten er obligatorisk i enhver god myntsamling. Planleggingen av mynten ble igangsatt dagen etter presidentens død, og mynten ble utgitt i rekordfart, under to måneder etter at presidenten ble skutt. Det var enorme køer utenfor USAs banker da myntene utkom, og det måtte strenge begrensninger til for å sørge for at myntene ble rettferdig fordelt på utgivelsesdagen.

Informere meg når samleobjektet blir tilgjengelig.
Spesifikasjoner
Pålydende:
Halvdollar
Utgivelsesår:
1965-1970
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Metall:
40 % sølv
Diameter:
30,6 mm
Vekt:
11,5 gram
Utgivelsesland:
USA

Amerikansk mynthistorie - fortalt gjennom 13 ikoniske sølvdollar
Amerikanske sølvdollar er et av verdens mest populære samleområder, ikke bare fordi dollar regnes som verdens sterkeste valuta, men fordi USA har utgitt så mange legendariske mynter. Hver ny amerikansk mynt må godkjennes av så vel presidenten som Kongressen, en omstendelig prosess som vanligvis tar lang tid. I erkjennelse av nasjonens tap og dype sorg over den populære President Kennedys tragiske bortgang, overkom Kongressen likevel alle hindringer og utga mynten i rekordfart.

Om du sikrer deg mynten til minne om John F. Kennedy innleder du samlingen «Amerikanske Sølvdollar», som består av 13 attraktive amerikanske sølvmynter. Du får en enestående mulighet til å bygge opp en liten samling med høydepunkter fra Amerikas historie - og det til en rimelig penge og helt uten forpliktelser.

Du får tilsendt en ny mynt til dagsaktuell pris + frakt på 39,95 kroner, til fritt og uforpliktende gjennomsyn omlag en gang hver måned. Når du samler hos Samlerhuset har du ingen minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid, og du har alltid full returrett i 30 dager! Du samler kun så lenge du ønsker det selv.

1. Jeg kan nå sikre meg den amerikanske John F. Kennedy halvdollaren i 40% sølv gratis, mot at jeg selv betaler kostnader for frakt på 49 kroner. Mynten er i brilliant usirkulert kvalitet. Jeg er innforstått med at det kun er én mynt per person og at ordrer prioriteres i innkommende rekkefølge.

2. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5–10 dager.

3. Sikrer jeg meg Kennedy-mynten innleder jeg samtidig uforpliktende samlingen amerikanske sølvdollarmynter, med totalt 13 mynter i valørene 1/2 og 1 dollar.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny sølvdollar ca. én gang i måneden, så lenge jeg selv ønsker det eller til samlingen er komplett. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

5. Prisen for de ulike sølvmyntene i samlingen varierer avhengig av årgang, kvalitet og sjeldenhet. Fraktkostnader tilkommer med 49,95 kroner.

6. Sammen med Kennedy-mynten mottar jeg en oppbevaringsmappe, for elegant oppbevaring og presentasjon av sølvdollarene. Jeg betaler intet ekstra for dette. Jeg mottar også ekthetssertifikat til hver mynt, som kan oppbevares sammen med myntene i mappen.

7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og betaler selv returporto dersom jeg ønsker å returnere. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettsloven.

8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter.

9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.