Imponerende sølvmynt med ultrahøyt relieff og grønn emalje - spar 500 kr!

På imponerende vis er jungelens mest ikoniske rovdyr nå fremstilt på en sølvmynt som måler hele 50 mm i diameter. Hele 3 unser 99,9% sølv er preget med ultrahøyt relieff og en antikk finish, og den jungelgrønne emaljen skaper en 3D-effekt som gir ytterligere liv til det vakre, men farlige rovdyret. Dette er en massiv og spektakulær sølvmynt!

Vi har kun 1 eksemplar tilgjengelige til denne prisen. Førsteutgaver er noe samlere setter ekstra stor pris på, og nå er du blant de heldige som kan sikre deg en av førsteutgavene av denne imponerende sølvmynten!

Jungelens myteomspunnende rovdyr - tigeren

Tigeren er en av de lettest gjenkjennelige, mest fryktede og mest beundrede dyreartene på jorden. Det majestetiske kattedyret med de karakteristiske stripene er også en av verdens sterkt truede dyrearter. Ifølge WWF Verdens naturfond fantes det 100.000 ville tigre for 100 år siden, mens det nå bare er 3.890 igjen. Tre av underartene er dessuten helt utryddet. Tigeren har alltid vært myteomspunnet og blitt forbundet med kraft, styrke og tapperhet. Det har også blitt dens ulempe, og mennesket har blitt tigerens største fiende. Denne offisielle sølvmynten gir virkelig rettferdighet til det mektige, men sårbare kattedyret.

Bestill i dag og bli eier av den spektakulære tiger-mynten!

Spesifikasjoner
Antall:
Kun 30 til Norge!
Pålydende:
5 Dollar
Utgivelsesår:
2021
Kvalitet:
Antikk finish
Metall:
99,9% rent sølv
Diameter:
50 mm
Vekt:
3 oz
Opplag:
Kun 70 førsteutgaver - 999 eksemplarer på verdensbasis
Særpreg:
Ultrahøyt relieff og jungelgrønn emalje som skaper en 3D-effekt
Utgivelsesland:
Barbados