Tilbud: Halv pris på sølvmynt formet som Mars

I februar 2021, etter å ha reist gjennom verdenrommet i 7 måneder, landet endelig NASAs "Perseverance"-rover på planeten Mars. For oss nordmenn var det kanskje litt ekstra stas, da det norske innslaget i prosjektet er stort. Ett av de syv vitenskapelige instrumentene om bord er den norskutviklede georadaren Rimfax. I tillegg blir det fjernstyrte helikopteret betjent av en nordmann. Dette er første gang det blir brukt en slik drone til å fly med på en annen planet! I anledning Mars-landingen har vi nå gleden av å tilby deg denne unike, offisielle førsteutgaven. 

For kun 1.745 kr kan du nå bli en av KUN 340 eiere på verdensbasis av denne spektakulære førsteutgaven - med en helt spesiell håndfølelse! Tilbudet gjelder kun et begrenset antall mynter, vi tar forbehold om utsolgt. 

Spektakulær: 3D mynt formet som Mars
★ Mynt preget i 99,9 % sølv, med en sfærisk kuleform
★ Belagt med antikk, rød finish for å få den autentiske rødfargen
★ Ingen videre forpliktelser og alltid 30 dagers åpent kjøp!

Bestill i dag og spar 1.745 kr! (ord. pris 3.490 kr). 

Sølvmynten leveres i originalt, spesiallaget skrin og med ektehetssertifikat.

Kan forskere finne tegn til eldgammelt liv på Mars? 

Etter 1 år med gransking av kraterbunnen, i Jezero-området, skal NASA nå forberede seg på å sette kursen mot vestkanten av Jezero. Dette blir regnet som den viktigste begivenheten, da forskerne forventer å finne sedimentære bergarter som mest sannsynlig inneholder noe som kan tolkes og gi informasjon, kanskje til og med gi tegn på eldgammelt liv - hvis noe eldgammelt liv noen gang har eksistert på Mars. 

Vær rask og kjøp din sfæriske sølvmynt i dag. Tilbudet gjelder kun et begrenset antall mynter. Vi tar forbehold om utsolgt.

Spesifikasjoner
Pålydende:
5 $
Utgivelsesår:
2021
Metall:
99,9 % sølv
Diameter:
33 mm
Vekt:
31,1 gram
Opplag:
340
Særpreg:
Sfærisk kuleform
Utgivelsesland:
Barbados