En gullmynt utenom det vanlige - SPAR 200 kr!

Mynter slik vi kjenner dem er vanligvis runde i formen, men moderne teknologi setter nærmest ingen grenser for dagens myntpregning. Denne vakre mynten, formet som en magisk lampe, er preget ved hjelp av topp moderne teknologi og myntinnovasjon. Gullmynten kan i dag bli din for KUN 790 kr og du sparer da 200 kr (ord. pris 990 kr). Vi har KUN 14 stk tilgjengelig til denne prisen!

Denne vakre gullmynten er som tatt ut av Ali Babas Tusen og en natt! Vi kjenner alle til historien om Aladdin og den magiske lampen. Når man gnir på den, kommer ånden i lampen frem og gir deg tre ønsker.

Gullmynten som du kan sikre deg i dag, er ikke en vanlig, rund mynt slik vi er vant til å se dem. Mynten er preget i et halvt gram 99,99% rent gull formet som en magisk lampe! Det er pregemetoden Smartminting® som er benyttet for å få preget en slik flott mynt perfekt formet og med utsøkte detaljer.

Selv om eventyret sier så, og mynten er formet slik, kan vi ikke garantere at den vil gi deg tre ønsker. Men kanskje det kan være en lykkemynt likevel?

Revers og advers side av gullmynten

Spesifikasjoner
Antall:
Kun 14 eksemplarer tilgjengelig i dag!
Pålydende:
1 Dollar
Utgivelsesår:
2021
Kvalitet:
Silkefinish
Metall:
99,99% rent gull
Størrelse:
13,92 mm
Vekt:
0.5 gram
Opplag:
15.000
Teknikk:
Smartminting®
Utgivelsesland:
Palau