STEG 1Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

Offisiell sølvmynt til KUN 490 kr - sikre deg ett minne fra de helt spesielle lekene!

 

Endelig er OL i Tokyo i gang - lekene som egentlig skulle vært arrangert i 2020. For å feire dette har vi nå KNALLTILBUD på offisielle sølvmynter utgitt av myntverket i Japan - KUN 490 kr per mynt. For hver mynt sparer du da hele 1.300 kr! (ord. pris 1.790 kr). Vi har fire ulike sølvmynter du kan velge mellom, og du velger selv om du ønsker å bestille en eller flere av de.

 

Vær rask - tilbudet varer KUN t.o.m. søndag 25.7.21.

Bestiller du i dag får du i tillegg en offisiell seddel fra OL i PyeongChang, signert av selveste Therese Johaug!

 

Sikre deg ett minne fra det helt unike OL nå - til KUN 490 kr:
Offisielle mynter, i 99,9 % sølv, utgitt av myntverket i Japan

★ Myntene er unike - preget med "feil" årstall
 GRATIS OL-seddel fra PyeongChang, signert av Therese Johaug 

★ Alltid 30 dager åpent kjøp og ingen videre forpliktelser

 

Visste du at dette er første gang i fredstid at en utgave av det moderne OL har blitt utsatt? De offisielle myntene, som er preget med "feil" årstall, er dermed allerede blitt en raritet.

 

PS: Om du kjøper alle 4 sparer du hele 5200 kr!


Disse sølvminnemyntene kan bli dine:

Du velger hvilke mynter du vil ha på neste side

 

Badminton

Mynten er en hyllest til racket-spillet Badminton. Adversen på sølvmynten viser en badminton-spiller med det tradisjonelle Yagasuri-mønsteret i bakgrunnen, som symboliserer fjærene på en pil. Idretten har røtter over to tusen år tilbake, har vært fullverdig olympisk gren siden 1992, for både kvinner og menn.

 

Baseball

Baseball blir hedret på denne sølvmynten. Adversen på mynten viser en baseball- og en softballspiller med det tradisjonelle Mame Shibori-mønstret i bakgrunnen. 

Baseball er en av fem nye idretter i Tokyo-OL. Rettere sagt gjør grenen comeback, da den har vært med tidligere, men ble tatt vekk etter Beijing-OL 2008. Grenen kom for første gang med i Barcelona 1992. Det var Cuba som dominerte med tre seiere, og kun en seier gikk til idrettgrenens opphavsland USA. 

 

Friidrett


Denne utgivelsen hedrer idrettsgrenen Athletics (friidrett), noe som sees ved at motivet gjengir de to grenene slegge og stafett. Friidrett er den mest omfattende og mest varierte grenen i olympiske leker. For mange er nettopp denne grenen selve symbolet for olympiske leker. Med norske øyne gleder vi oss kanskje spesielt til Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen skal løpe. Tør vi håpe på norsk gull i friidrett?

 

Svømming

Mynten over er en hylles til både idrettsgrenen svømming og paralympics. Paralympics er de offisielle olympiske lekene for utøvere med fysisk funksjonshemning. Svømming har vært representert i alle paralympiske sommerleker. Paralympics handler om å vise verden hva som er mulig å få til. Det handler om forbilder som på tross av sine fysiske utfordringer klarer å nå verdenseliten i sin idrett.

Norge har en lang historie når det kommer til paralympics. Kanskje aller best husker vi de paralympiske vinterlekene på Lillehammer i 1994 hvor Norge tok hele 64 medaljer, attpåtil 29 gullmedaljer! 

 

 

Alle disse 4 offisielle sølvminnemyntene kan nå bli dine for KUN 490 kr per mynt. Du sparer da 1.300 kr per mynt (ord. pris 1790 kr per mynt). Men vær rask, tilbudet gjelder kun t.o.m. søndag 25.7.21!

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg offiselle sølvmynter fra Tokyo OL. Med på kjøpet får jeg en offisell PyeongChang-seddel, signert av selveste Therese Johaug!

Ja takk, jeg ønsker å motta gode tilbud før alle andre.

samlerhuset trygg e-handel posten bring

 

Hver mynt veier 31,1 gram, er 40 mm i diameter og er preget med beste pregekvalitet proof - i 99,9 % sølv. 
Huk av for de sølvmyntene du ønsker å sikre deg: