Kun 1.000 nummererte spesialutgaver:
Sølvbelagt vikingmynt hedrer tordenguden Tor

Tor med Hammeren er det fremste symbolet på norrøn mytologi og vikingenes gudetro. Nå hedres tordenguden på en strengt begrenset individuelt nummerert spesialutgave belagt med sølv og utført med et detaljrikt dybdepreg. Kun 1.000 eksemplarer er nummerert i randen og hver enkelt vikingmynt er derfor helt unik. Minnemynten er utgitt av vikingøya Isle of Man, som i flere hundre år var under norsk styre. 

Du kan nå sikre deg den strengt begrenset nummererte spesialutgaven for kun 99 kroner, fraktfritt tilsendt. Mynten er hele 38,6 mm og er belagt med rent sølv.

DETTE KAN DU SIKRE DEG:

 • Spesialutgave i strengt begrenset opplag - kun 1.000 nummererte
 • Detaljrikt dybdepreg med unik patinert overflate
 • Historisk dokumentasjon fra spesialist på norrøn mytologi
 • Innleder komplettsettet "Vikingarven 793-1066"
  - med kun 5 spennede minnemynter med norrøne guder
 • Alltid 30 dager full returrett og ingen bindingstid!
Den stengt begrensede individuelt nummererte spesialutgaven av vikingmynten "Tor" innleder et spennende komplettsett som lar deg bli kjent med noen av våre meste kjente skikkelser i den norrøne mytologi - slik du aldri har sett den før!


De fem minnemyntene i komplettsettet "Vikingarven 793-1066": Loke, Odin, Tor, Frøya og Hel.

Detaljrikt dybdepreg og spesiell pregeprosess
Vikingmynten er preget med et avansert dybdepreg som fremhever de spennende detaljene i motivet. Etter pregingen er mynten belagt med rent sølv, før den foredles med en prosess som gir hver enkelt mynt en unik patina. Det betyr at ingen mynter er helt like!

Spesifikasjoner
Kvalitet:
Sølvbelagt og patinert
Opplag:
30.000/1.000 nummererte spesialutgaver
Diameter:
38,6 mm
Vekt:
32,2 gr
Pålydende verdi:
1 crown
Utgivelsesland:
Isle of Man

Bli kjent med noen av våre mest kjente skikkelser i den norrøne mytologi
Ved å sikre deg den nummererte spesialutgaven "Tor", innleder du samtidig komplettsettet «Vikingarven 793-1066». Her får du muligheten til å bli kjent med noen av våre meste kjente skikkelser i den norrøne mytologi - slik du aldri har sett det før!

Settet består av kun 5 sølvbelagte minnemynter, og du mottar en ny vikingmynt ca. en gang i måneden til normalpris 590 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

De fem minnemyntene i komplettsettet "Vikingarven 793-1066": Loke, Odin, Tor, Frøya og Hel. 

Gjennom komplettsettet bygger du opp et historieverk om den norrøne tro og mytologi, med omfattende historisk dokumentasjon fra religionshistoriker og spesialist på norrøn religion, Gro Steinsland.

Bestill din nummererte spesialutgave nå, for kun 99 kroner fraktfritt, før det er for sent!

 1. Jeg kan nå sikre meg den nummererte spesialutgaven av vikingmynten belagt med rent sølv og patinert overflate, som hedrer tordenguden Tor, for kun 99 kroner, fraktfritt tilsendt. Normalpris for mynten er 590 kr (+ frakt 49,95 kr).

 2. Bestiller jeg vikingmynten som hedrer Tor, utgitt av den tidligere vikingøya Isle of Man, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for mynten som innleder en komplettsettet, vil videre leveranser i settet belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille mynten hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert preg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Mynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

 3. Dersom jeg sikrer meg spesialutgaven av vikingmynten "Tor" innleder jeg samtidig komplettsettet "Vikingarven 793-1066" helt uforpliktende. Settet består av kun 5 minnemynter utgitt av den tidligere norske vikingøya Isle of Man. Jeg får mulighet til å bli mer kjent med noen av gudene, mytene og historiene i vikingtiden, illustrert på sølvbelagte mynter - slik jeg aldri har sett det før!

 4. Som samler får jeg tilsendt en ny vikingmynt med spennende gudemotiv og fascinerende dybdepreg. Myntene er belagt med rent sølv og patinert for å få frem alle detaljer i motivet. Jeg mottar disse ca én gang i måneden. Hver vikingmynt koster 590 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer på 49,95 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

 5. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad omfattende historisk dokumentasjon skrevet av professor Gro Steinsland, som er spesialist på norrøn religion. Jeg mottar også et praktisk omslag utført i kunstskinn (verdi 100 kr) der jeg kan oppbevare ekthetssertifikatene og samlingens eierbevis, et flott album i sort kunstskinn (verdi 200 kr) der jeg kan oppbevare den historiske dokumentasjonen. Jeg får også et spesialdesignet skrin der jeg kan oppbevare vikingmyntene. Alt dette får jeg uten ekstra kostnad slik at jeg får maksimal glede av å samle på gudemyntene som forteller den fascinerende historien om vikingtiden og deres norrøne gudetro.

 6. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte komplettsettet, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

 7. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

 8. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.