For første gang er Tors berømte hammer, Mjølner, fremstilt på imponerende mynt med et unikt design - en halv kilo tung massiv sølvmynt formet som en hammer. Mynten er hele 10 cm lang med 500 gram rent sølv, og har et håndtak i afrikansk palisandertre.

Tors hammer, magiske Mjølner, kan nå bli din!

Når himmelen buldrer, gnistrer og lyner, er det Tor som er ute med hammeren sin. Slik har det alltid vært. I alle fall siden vikingene dominerte i Norden og norrøn mytologi var gjeldende. Tordenguden Tor er kanskje den mest kjente av fortidens nordiske guder, og med det magiske våpenet Mjølner var han uovervinnelig.

Nå kan du eie din egen Mjølner i en halv kilo rent sølv! Guden Tors ikoniske hammer er nå tilgjengelig for et fåtall samlere - kun 50 eksemplarer til Norge

Lik som Mjølner ikke var en vanlig hammer, er heller ikke dette en vanlig gjengivelse av det berømte norrøne symbolet. Dette er nemlig, tro det eller ei, en mynt! 10 cm lang, og med en halv kilo rent sølv er denne mynten preget med form som Tors hammer Mjølner. Den uvanlige mynten er dekorert med norrøne symboler og runeskrift, og foran er preget dronning Elizabeth IIs portrett – myntens revers. Det er første gang at Mjølner har blitt preget som mynt, og av totalopplaget er på kun 399 eksemplarer på verdensbasis.


Bestill spektakulære Mjølner nå, vi har kun få eksemplarer tilgjengelig! 

Skulle du ønske å dele beløpet i mer bekvemme rentefrie rater kan du gjøre dette ved å bestille via vår kundeservice på telefon 0 25 50.
 

Spesifikasjoner
Antall:
KUN 50 til Norge!
Pålydende:
10 Dollar
Utgivelsesår:
2021
Kvalitet:
Antikk finish
Metall:
99,9% rent sølv
Størrelse:
31 x 31 x 62 mm
Vekt:
500 gram
Opplag:
Kun 399 på verdensbasis
Utgivelsesland:
Solomon Islands