Storslått krigsminnemedalje kun 199 kr!

For 80 år siden foregikk en av 2. verdenskrigs mest vellykkede sabotasjeaksjoner - Tungtvannsaksjonen. Målet med sabotasjeaksjonen var å hindre tyskerne i å få tak i tungtvannet på Vemork, for å stoppe Hitlers drøm om atombombe. 

For kun 199 kr (+ 49 kr frakt) kan du nå sikre deg en massiv krigsminnemedalje som hedrer arkitekten bak den vellykkede sabotasjeaksjonen - Leif Tronstad.

Minnemedaljen er hele 61 mm stor og er preget i over 100 gram massiv bronse, med et eksepsjonelt detaljert dybdepreg du sjelden har sett maken til. Det storslåtte motivet viser motstandshelten Leif Tronstad i forgrunnen, med sabotørene på ski mot Vemork-anlegget i bakgrunnen. 

Bli med å hedre den viktige aksjonen - Spar 441 kr! (ord. pris 640 kr)
● Minnemedalje som hedrer kampen for tungtvannet og professor Leif Tronstad
● Gigantmedalje – massiv bronse på hele 61 mm og over 100 gram
● Innleder uforpliktende samlingen ”Kampen for frihet 1940-1945” som hedrer norske motstandshelter

Med din minnemedalje får du også historisk dokumentasjon skrevet av noen av Norges fremste krigshistorikere. Bestill i dag og sikre deg et evigvarende minne som forteller historiene vi ikke bør glemme!

Krigsminnemedaljen er hele 61 mm stor og veier 100 gr. Til sammenligning er en norsk 1-krone kun 21 mm stor og veier såvidt litt over 4 gr.

Motstandshelten Leif Tronstad

Kampen om tungtvannet er en virkelig heltehistorie fra 2. verdenskrig. Aksjonen ville nok ikke forløpt seg som den gjorde uten Leif Tronstad. Han var hjernen bak tungtvannsaksjonene som bidro til at Hitler tapte kappløpet om atombomben, men det var ikke det eneste han gjorde for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. NTH-professoren var både politisk engasjert, en internasjonalt anerkjent vitenskapsmann, en nasjonal strateg og en uredd motstandsmann.

Dagboknotatene hans lever fremdeles og der etterlot han seg håpet om å komme tilbake til et fritt Norge og treffe igjen sine kjære. Men dersom det krevdes, gikk kampen mot et fritt Norge foran alt.

For KUN 199 kr kan du bli med å hedre motstandshelten Leif Tronstad og den viktige sabotasjeaksjonen Tungtvannsaksjonen!

Kampen for frihet – dokumentert av Norges fremste krigshistorikere

Medaljen som hedrer General Fleischer og hans heltemodige innsats innleder uforpliktende den spennende samlingen «Kampen for frihet 1940-1945», med totalt åtte gigantmedaljer. Samlingen utgjør en unik dokumentasjon av krigshistorie fortalt i massiv bronse og med historiekort skrevet av anerkjente krigshistorikere.

De storslåtte minnemedaljene formidler historier om innsats i kampen mot nazistene, noen av de har vært mindre kjent, men alle omhandler et heltemot som kan måle seg med det mest legendariske og spektakulære innen norsk motstandshistorie. Presentert i storformat blir nå de viktige historiene detaljrikt fortalt og dokumentert for ettertiden. Du får tilsendt én medalje ca. en gang i måneden, så her er det mye å glede seg til!

I løpet av samleperioden mottar du et vakkert skrin i tre for elegant oppbevaring og presentasjon av medaljene (verdi 450 kr), samt album for oppbevaring av dokumentasjonen (verdi 150 kr) - uten ekstra kostnad!

1. Jeg kan sikre meg gigantmedaljen «Kampen for tungtvannet og professor Leif Tronstad» for kun 199 kroner. Frakt 49 kr tilkommer. Samlerhusets normalpris er 640 kr (+ frakt 69 kr).

2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar den massive bronsemedaljen «Kampen for tungtvannet og professor Leif Tronstad» sammen med faktura med 14 dager forfall, og kan derfor bestille minnemedaljen hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket i detalj før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Minnemedaljen sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Dersom jeg sikrer meg æresmedaljen «Kampen for tungtvannet og professor Leif Tronstad»  innleder jeg samtidig samlingen «Kampen for frihet 1940-1945», helt uforpliktende. Samlingen er en hyllest til 8 av de mange motstandshelter som kjempet for et fritt Norge under andre verdenskrig. Alle de kommende medaljene er preget i massiv bronse, og leveres med rikholdig historisk dokumentasjon skrevet av noen av Norges mest anerkjente krigshistorikere.

4. Som fast samler får jeg tilsendt en æresmedalje som hedrer kampen for frihet om norske helter og heltemot ca. én gang i måneden. Videre forsendelser koster 640 kr (+frakt 69 kr).

5. Førsteamanuensis Arnfinn Moland og amanuensis Ivar Kraglund er faglig ansvarlige for krigsminnemedaljene i samlingen «Kampen for frihet 1940-1945». Jeg får utfyllende historisk dokumentasjon til hver medalje i tillegg til ekthetssertifikat som garanti for medaljens ekthet og kvalitet. Til dokumentasjonen mottar jeg i løpet av samleperioden et album for oppbevaring og elegant presentasjon.

6. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad et vakkert skrin i tre for elegant oppbevaring og presentasjon av minnemedaljene, samt album for oppbevaring av dokumentasjonen. Samlerhusets normalpris for skrinet er 450 kr og 150 kr for albumet, men jeg betaler intet ekstra for dette.

7. Jeg har alltid 30 dager returrett, betaler selv returporto for forsendelser jeg ønsker å returnere. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Ønsker jeg å avslutte samlingen tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, medaljer og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Metall:
Bronse
Kvalitet:
Patinert
Diameter:
61 mm
Vekt:
Over 100 gram
Kunstner:
Endre Skandfer
Opplag:
20.000