Offisiell gullmynt passer perfekt i samlemappen din!

Gratulerer med å ha skaffet deg minnemyntene som hedrer en av de viktigste sabotasjeoperasjonene under 2. verdenskrig, Tungtvannsaksjonen. I dag er vi begeistret for å kunne presentere deg for kronen på verket, en storslått, offisiell gullmynt som hedrer arkitekten bak sabotasjeaksjonen, den norske motstandshelten Leif Tronstad. Gullmynten kompletterer samlemappen din!

Vi anbefaler deg å bestille i dag for å sikre deg en gullmynt til din samlemappe. Opplaget er strengt begrenset til kun 1.500 eksemplarer på verdensbasis, der kun et fåtall kommer til Norge!

Dette kan du glede deg til:
• En offisiell gullminnemynt i beste proofkvalitet
Hedrer arkitekten bak Tungtvannsaksjonen - den norske motstandshelten Leif Tronstad
• Utgitt av den britiske kronkolonien Gibraltar

• Kun 1.500 mynter tilgjengelig på verdensbasis – et begrenset antall kommer til Norge!

Gullmynten kan bli din for 7.450 kr, frakt 69 kr tilkommer. Om du ønsker å dele beløpet i 3 mindre, rentefrie delbetalinger á 2.506,33 kr kan du gjøre det ved bestilling. 

Motstandshelten Leif Tronstad

Kampen om tungtvannet er en virkelig heltehistorie fra 2. verdenskrig. Aksjonen ville nok ikke forløpt seg som den gjorde uten Leif Tronstad. Han var hjernen bak tungtvannsaksjonene som bidro til at Hitler tapte kappløpet om atombomben, men det var ikke det eneste han gjorde for norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. NTH-professoren var både politisk engasjert, en internasjonalt anerkjent vitenskapsmann, en nasjonal strateg og en uredd motstandsmann.

Dagboknotatene hans lever fremdeles og der etterlot han seg håpet om å komme tilbake til et fritt Norge og treffe igjen sine kjære. Men dersom det krevdes, gikk kampen mot et fritt Norge foran alt.

Bli med å hedre den norske motstandshelten ved å bestille gullmynten til din samlemappe. Opplaget er på svært lave 1.500 eksemplarer, der kun et fåtall kommer til Norge!

Spesifikasjoner
Pålydende:
Two Crowns
Utgivelsesår:
2023
Kvalitet:
Proof
Metall:
9 karat gull
Diameter:
26 mm
Vekt:
8 gr
Opplag:
1.500
Utgivelsesland:
Gibraltar