Eksklusivt historisk myntsett!

Nå kan du bli eier av, en gull- og en sølvmynt fra Tysklands siste keiser. De fascinerende originalmyntene, tar deg med tilbake til det tyske monarkiets storhetstid, da keiserriket Tyskland vokste seg til å bli en økonomisk stormakt og en ledende industrinasjon i Europa.

Vi har kun 7 myntsett tilgjengelig:
● Historiske originalmynter fra Tyskland siste keiser
Keiser Wilhelm IIs 10 Reichsmark i gull fra perioden 1890 - 1912 
● Stor og tung 3 Reichsmark i sølv med keiserportrett!

Ettertraktede originalmynter fra Tysklands siste Keiser
De flotte gull og sølvmyntene er i dag viktige symboler for det tyske keiserrikets fall, representert ved rikets siste keiser, Wilhelm II, som måtte abdisere og dra i eksil da Tyskland ble republikk etter 1. verdenskrig. Keiser Wilhelm II var Hohenzollern-dynastiets siste monark, og keiserrikets fall markerte slutten for et av Europas mektigste kongehus.

"Norgesvennen" Keiser Wilhelm II
Wilhelm II, som var Tysklands tredje keiser, regjerte fra 1888 til han ble tvunget til å abdisere ved opprettelsen av Weimar- republikken ved verdenskrigens slutt i 1918. Tysklands siste keiser har vært et stridstema blant verdens historikere. Var han en maktsyk krigshisser, eller bare medskyldig i krigens utbrudd? At han ikke passet jobben sin da det ulmet som verst i Europa, er imidlertid et faktum. I de kritiske dagene før utbruddet av 1. verdenskrig var nemlig keiseren, som var en begeistret "Norgesvenn", på vei til sin årvisse ferie i Norge.

Historiske originalmynter fra det "gylne århundret" 
Originalmynter fra 1800-tallet, gullmyntenes århundre, er ekstremt ettertraktede i Norge og verden for øvrig, og myntene i dette myntsettet er intet unntak. Sammen med myntene får du også utfyllende historisk informasjon om den spennende perioden i fransk historie som disse myntene var en del av.

MERK: Vi har kun 7 myntsett tilgjengelig og anbefaler rask bestilling hvis du ønsker å sikre deg originalmyntene fra Tysklands siste keiser!

Spesifikasjoner
Keiser:
Wilhelm II
Pålydende:
10 og 3 Reichsmark
Utgivelsesår:
1890 - 1912
Kvalitet:
Pene eksemplarer
Metall:
90 % gull og 90 % sølv
Diameter:
Gullmyt 19,5 mm og sølvmynt 33 mm
Vekt:
Gullmynt 3,98 gram og sølvmynt 16,6 gram
Utgivelsesland:
Det Tyske Keiserriket