Fotballmagi gjennom ditt eget myntsett! 

Bestill nå og sikre deg et stykke europeisk fotballhistorie med det eksklusive og offisielle minnemyntsettet for UEFA EURO 2024! Hvert sett inneholder hele fire sølvmynter, inkludert verdens første og eneste 11 euro mynt, i høyeste kvalitet og feirer Europas største fotballbegivenhet i 2024!

I tillegg til den unike 11 euroen inneholder settet tre utsøkte sølvmynter som skildrer og fanger mesterskapets viktigste øyeblikk – fra starten på de spennende kampene, til gleden og feststemningen i løpet av mesterskapet og til slutt triumfen og selve klimakset med utdeling av det ikoniske Henri Delaunay-trofeet.

Sikre deg ditt sett og se frem til:

  • UEFA EURO 2024 offisielt minnemyntsett - leveres med ekthetssertifikat som gir deg trygghet og garanti for ekthet

  • Et av kun 299 sett tilgjengelig på verdensbasis - ettertraktet og sjeldent myntsett

  • Hele 4 utsøkte sølvmynter i høyeste kvalitet - inkludert verdens første og eneste 11 euromynt som bærer mesterskapets logo og er utgitt av vertslandet Tyskland

  • Elegant skrin med UEFA EURO 2024 logo - uten ekstra kostnader

Minnemyntsettet kan bli ditt for kun 6.950 kr + frakt. Om ønskelig kan du enkelt dele opp i tre rentefrie delbetalinger på 2.339,66 kr inkludert frakt. Hos oss får du alltid 30 dagers åpent kjøp, og vi garanterer både ekthet og kvalitet. Kjøp med full trygghet og bli eier av de offisielle minnemyntene utgitt til mesterskapet.

uefa-solvsett-1000x331

Over kan du se de fire sølvmyntene inkludert i settet med de praktfulle motivene.

Myntsamlere sto i kø i timesvis for å sikre seg 11 euromynten

Det offisielle minnemyntsettet for UEFA EURO 2024 inneholder en helt spesiell mynt som allerede er ettertraktet av samlere verden over – verdens eneste 11 euro mynt, utgitt av vertslandet Tyskland. Dette er den eneste mynten i verden med en pålydende verdi av 11 euro. Mynten har fått sin pålydende etter antall spillere på banen på hvert lag. Slike mynter utstedes sjelden, noe som gjør den til en ettertraktet skatt blant samlere. Med kun én million mynter produsert, og allerede lange køer ved Bundesbank-filialene, har etterspørselen vært enorm. Mange myntsamlere har stått i kø i timevis for å sikre seg denne unike mynten! På grunn av etterspørselen og tilgang er det satt en begrensning på antall mynter per person.

11-euro-overlapp

Over kan du se den unike 11 euroen i høyeste kvalitet - utgaven er den første av sitt slag og utsolgt fra den tyske nasjonalbanken!

Bestill det offisielle minnemyntsettet i dag og sikre deg denne eksklusive og ettertraktede 11 euromynten, sammen med tre andre utsøkte sølvmynter og et elegant myntskrin.

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2024
Utgivelsesland:
Tyskland og Gibraltar
Pålydende:
11 euro og 5 pound
Metall:
50% sølv og 99,9% sølv
Diameter:
30 mm og 38,61 mm
Vekt:
14 gr or 20 gr
Kvalitet:
Proof
Opplag:
299 sett på verdensbasis
Særpreg:
11 euro og fargepreg