Unik minne euro i sølv

I år er det 100 år siden første verdenskrig var over. I den anledning tilbyr vi deg muligheten til å sikre deg Frankrikes offisielle minneeuro i sølv (33,3%). Den markerer våpenhvilen som ble signert 11. november 1918 i Frankrike.
Denne offisielle minnemynten i sølv (33,3%) kan nå bli din for pålydende verdi, 10 euro (99kr).

Dette kan du sikre deg nå: 

 • Offisiel fransk 100-års minnemynt i 33,3% sølv, utgitt til 100-årsmarkeringen for slutten av første verdenskrig.
 • Du betaler kun pålydende verdi omregnet i norske kroner - 99kr
 • Samlerhuset spanderer frakten!
 • Innleder den årlige samlingen «Fabulous 12» - med 12 verdenskjente myntklassikere i sølv
 • Spesialdesignet myntskrin i tre (verdi 450kr), i tillegg til mansjettknapper til en verdi av 200kr i løpet av samleperioden, kostnadsfritt!

 

Slutten av Den Store Krigen

Våpenhvilen ble signert klokken 5:15 på morgenen 11 november 1918 og markerte slutten på den store krigen med de allierte som vinnere. Våpenhvilen gikk i effekt den morgenen klokken 11 og ledet til klokkeringing og bygelhornblåsing over hele Frankrike som annonserte at krigen var over. En tragedie som førte til 18,6 millioner døde, hvor 8 millioner var sivile. Senere på den 28. juni 1919 i Versailles ble fredsavtalen signert.

På mynten ser man en fransk hornblåser som signaliserer slutten av krigen. Frakken hans er laget av de alliertes flagg som en hyllest. I bakgrunnen ser man en soldat som har kommet hjem fra krigen klemme barnet sitt. Som et symbol står han under Triumfbuen hvor ukjente soldater av den store krigen ble begravd 11. november 1920. Den er omringet av teksten «Centenaire de l'armistice de 1918» «Hundreårsjubileet til 1918s våpenhvile», en valmue og den franske kornblomsten.

   

  "En eksemplarisk mynt til minne om 1. verdenskrig"

  «Klokken 5:15 11. november 1918 ble våpenhvilen som endte første verdenskrig signert. Med det var krigen over, til seier for de allierte.


  For å feire hundreårsjubileet på slutten av første verdenskrig har det statlige franske myntverket gitt ut en 10 euro sølvmynt avbildet med en fransk hornblåser som signaliserer slutten på krigen. Frakken hans er dekket av flaggene til de seirende landene som en hyllest.


  Det er vårt privilegie i dag å introdusere denne mynten til det Norske folk, takket være vårt veldig spesielle partnerskap med Samlerhuset.»
  Aurélien Rousseau,

  Myntmester i Det statlige franske myntverket

   

   

  PS: Bestill nå for å sikre deg den unike minnemynten for kun pålydende verdi av 99kr!

   

  Spesifikasjoner
  Utgivelsesland:
  Frankrike
  Utgivelsesår:
  2018
  Metall:
  33,3 % Sølv
  Diameter:
  31 mm
  Vekt:
  17 gram
  Kvalitet:
  Brilliant usirkulert
  Advers:
  Fransk hornblåser som signaliserer slutten på krigen
  Revers:
  Fransk Minneeuro motiv

  Velkommen til de moderne sølvmyntenes øverste hylle!
  Den Franske "Våpenhvile" innleder den årlige internasjonale myntsamlingen «Fabulous 12». Denne flotte samlingen omfatter 12 av verdens mest etterspurte sølvmynter fra verdens ledende land og myntverk. Blant godbitene i samlingen kan vi nevne den populære pandaen fra Kina, Storbritannias ikoniske Britannia og den verdensberømte Maple Leaf fra Canada. Du får tilsendt en ny sølvmynt ca én gang i måneden til 660 kr + frakt på 39,95 kr. Alle myntene er garantert originale, og sendes med personifisert ekthetssertifikat, full returrett i 30 dager og uten noen form for forpliktelse.


   

  1. Jeg kan sikre meg den franske minnemynten "Våpenhvile", til kun pålydende verdi av 99 kr. Dette er samme verdi som myntens pålydende verdi, 10 euro. Med mynten får du et følgebrev, et ektehetssertifikat og en velkomstbrosjyre. Samlerhuset spanderer frakt.

  2. Bestiller jeg Frankrikes minneuro i sølv, minnemynten "Våpenhvile", på Samlerhusets nettsider, kan jeg velge betalingsmåte; kort eller faktura. Kortet belastes når varene sendes. Velger jeg å betale med kort for minnemynten som innleder en samling, vil videre leveranser i samlingen belastes samme kort. Bestiller jeg via telefon, epost eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg kan derfor bestille minnemynten hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere håndverket med vakkert dybdepreg og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Minnemynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

  3. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar mynten sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Mynten sendes per post og leveringstiden er normalt 5-10 dager.

  4. Når jeg sikrer meg «Våpenhvile» innleder jeg uforpliktende den årlige samlingen «Fabulous 12», med 12 av verdens mest berømte sølvmynter. Dette betyr at jeg får tilsendt en ny sølvmynt om lag en gang per måned. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

  5. Prisen for de etterfølgende sølvmyntene i samlingen er 660 kr + frakt for mynten på 39,95 kr.

  6. I løpet av samlerperioden mottar jeg, uten ekstra kostnad, et vakkert myntskrin i tre for elegant oppbevaring av de ettertraktede sølvmyntene. Vår normale utsalgspris for myntskrinet er 450 kr, men jeg betaler intet ekstra for dette. Jeg får også tilsendt mansjettknapper til en verdi av 200 kr i løpet av samleperioden, helt kostnadsfritt.

  7. Jeg har alltid 30 dager returrett mot betaling av returporto og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelseintervall tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.

  8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, ektheten for alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

  9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller holder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdistigning er ingen garanti for fremtidig verdistigning.