Det kjente mesterverket kan nå bli ditt!

- spar over 500 kr

Du kan nå bli eier av denne kunstbarren, belagt med det kjente mesterverket "Vampyr", for kun 149 kr (+frakt 39 kr)! Kunstbarren blir preget i bronse og belagt med 99,9% rent gull. Til slutt gjengis maleriet i fullfargepreg på den silkematte overflaten, med farger så nær opptil originalmaleriet som det er mulig å komme. Opplaget er på lave 5.000 individuelt nummererte eksemplarer, så bestill ditt eksemplar allerede nå!

Dette kan du glede deg til:

★ Mesterverket "Vampyr" på kunstbarre - belagt med 24 karat gull
★ Individuelt nummerert kunstbarre - kun 5.000 på verdensbasis
★ En elegant start på samlingen "Verdens mesterverk"

Bestiller du i dag kan den flotte kunstbarren med motiv av "Vampyr" bli din for kun 149 kr + frakt 39 kr - du sparer over 500 kr! (ord. pris 640 kr + 59 kr frakt)

Symbol på liv og smerte

"Det skal ikke lenger males interiør og folk som leser og kvinner som strikker. Det skal være levende mennesker som puster og føler og lider og elsker."

Dette sitatet, i moderne form, er fra Edvard Munchs manifest fra Saint-Cloud, en forstad til Paris, i 1899. Nettopp denne erklæringen påvirket den unge nordmannens malerstil de neste, og sannsynligvis beste, 15 årene. Disse maleriene ble omtalt senere som "Livsfrisen", en samling på hele 22 malerier som illustrerte livet i sine mange fasetter. Munch kalte ikke maleriet sitt "Vampyr" i begynnelsen. Han kalte det "Kjærlighet og smerte", muligens basert på egne mislykkede opplevelser med kvinner. Navneskiftet gjorde at det ble mer åpenbart for alle - lysten hadde bekjempet ham. Han var nå i vampyrens, det vil si begjærets, vold. Knapt mer dramatisk og følelsesladet kan man vel ikke gjøre et maleri av Munch.

Verdens mesterverk

Denne storslåtte samlingen formidler noen av verdens mest kjente malerier fra tidlig kunsthistorie og frem til rundt 1900. 

Gjennom samlingen «Verdens mesterverk» kan du sikre deg 12 utvalgte kunstbarrer belagt med 99,9 % rent gull. Sammen med hver kunstbarre i samlingen «Verdens Mesterverk», vil  du motta ekthetssertifikat samt utfyllende historiekort som forteller historien rundt originalmaleriet som motivet på kunstbarrene er hentet fra, og også om stilretningen maleriet  tilhører.  Med din tredje kunstbarre mottar du helt uten ekstra kostnad en flott ramme for oppbevaring av kunstbarrene. I tillegg får du med hver kunstbarre interessant informasjon om kunstneren bak hvert av maleriene. Dokumentasjonen som medfølger kunstbarrene i denne samlingen er skrevet av professor og kunsthistoriker Gunnar Danbolt, og gir deg muligheten til å bygge opp et helt spesielt historieverk over Verdens maleriske kunstarv.

 Bestill i dag - spar over 500 kr!

Kunstbarren som er prydet med Munchs "Vampyr" kan i dag bli din for kun 149 kr + frakt 39 kr - du sparer over 500 kr! (ord. pris 640 kr + 59 kr frakt)

Verdens Mesterverk

Denne storslåtte samlingen formidler noen av verdens mest kjente malerier fra tidlig kunsthistorie og frem til rundt 1900.

Gjennom samlingen «Verdens mesterverk» kan du sikre deg 12 utvalgte kunstbarrer belagt med 99,9 % rent gull. Kunst er «sinnets tolkning av en opplevelse» og dens mål er å stille spørsmål og vekke tanker. Et hvert individ vil sanse et maleri på sin egen måte. Det var derfor ingen enkel oppgave å velge ut maleriene som folk flest kan forbinde med verdens mest kjente malerier.

Å definere hva som er kunst, er svært vanskelig, for det er ofte en subjektiv vurdering fra person til person. Maleriene i samlingen er håndplukket av professor emeritus i kunsthistorie, Gunnar Danbolt i samarbeid med Samlerhuset. Danbolt har utgitt en rekke kunsthistoriske publikasjoner og er utnevnt til ridder 1. klasse av St. Olavs orden for sin iherdige innsats som kunstformidler.

Sammen med hver kunstbarre i samlingen «Verdens Mesterverk», vil du motta utfyllende historiekort som forteller historien rundt originalmaleriet som motivet på kunstbarrene er hentet fra, og også om stilretningen maleriet tilhører. I tillegg får du også interessant informasjon om kunstneren bak hvert av maleriene. Dokumentasjonen som medfølger kunstbarrene i denne samlingen er også skrevet av professor Gunnar Danbolt, og gir deg muligheten til å bygge opp et helt spesielt historieverk over Verdens maleriske kunstarv.

1. Jeg kan sikre meg kunstbarren "Vampyr" for kun 149 kroner + frakt på 49 kroner. Kunstbarren er preget i bronse belagt med 99,9 % rent gull, og maleriet er gjengitt i fullfargepreg. Ekthetssertifikat og historisk dokumentasjon, skrevet av kunsthistoriker Gunnar Danbolt medfølger uten ekstra kostnader for meg. Det er kun 5.000 individuelt nummererte kunstbarrer, og lave numre leveres først.

2. Jeg innleder samtidig uforpliktende samlingen ”Verdens Mesterverk”. Samlingen består av 12 kunstbarrer prydet av noen av verdens mest kjente malerier fra tidlig kunsthistorie og frem til rundt 1900. Som samler får jeg tilsendt en ny kunstbarre ca én gang i måneden til 640 kroner per kunstbarre. Prisendringer kan forekomme og vil bli informert om i forkant. Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 69 kr på mine nye kunstbarrer. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.

3. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad en elegant treramme for oppbevaring og presentasjon av kunstbarrene. Jeg mottar også et album for oppbevaring av dokumentasjonen som følger med hver kunstbarre – uten ekstra kostnad.

4. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv, og samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

5. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

6. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Pålydende:
1 dollar, Niue Island
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Metall:
Bronse belagt med 99,9% gull
Størrelse:
50 x 35 mm
Vekt:
50 gr
Opplag:
5.000 individuelt nummererte
Advers:
Dronning Elizabeth II