I anledningen 100-årsmarkeringen for avslutningen av første verdenskrig er det utgitt en minnemynt belagt med rent sølv og 24 karat gull,  i brilliant usirkulert kvalitet. Krigsminnemynten, "Skyttergravskrigen" er utgitt av av den britiske kronkolonien Gibraltar, i samarbeid med krigsmuseet In Flanders Fields Museum og godkjent av Buckingham Palace.

DETTE SIKRER DU DEG:

  • Krigsminnemynten ”Skyttergravskrigen” belagt med sølv og 24 karat gull
  • Preget i kvalitet brilliant usirkulert
  • Kun 99 kr (Ord. pris 390 kr + 49,95 kr i frakt) - Spar 340 kroner!
  • Sikre deg tilgang til de øvrige fem minnemyntene i ”Første verdenskrigsettet”
  • Strengt begrenset opplag - Kun få mynter til Norge!
  • Godkjent av Buckingham Palace
  • Alltid 30 dager full returrett - ingen bindingstid

I samarbeid med In Flanders Fields Museum
In Flanders Fields Museum ligger i Ypres i Belgia, som under første verdenskrig var åsted for flere store slag.
Museets formål er å dokumentere og formidle om første verdenskrig i Flandern. Samlerhuset er stolte av å
samarbeide med dette prestisjetunge museet.

Minnemynter belagt med rent sølv og 24 karat gull
De seks minnemyntene i «Første verdenskrigsettet» som alle bærer inskripsjonen «We will remember them», tjener den viktige oppgaven å minnes de mange millioner falne som døde i krigen for en bedre verden. Krigsminnemyntene har en diameter på hele 38,6 mm, er belagt med rent sølv og 24 karat rent gull, og er preget i brilliant usirkulert kvalitet. Det offisielle settet er utgitt av den britiske kronkolonien Gibraltar, i samarbeid med In Flanders Fields Museum. Alle minnemyntene er godkjent av Buckingham Palace.

Bestill i dag – spar 340 kroner
Du kan nå komplettere samlemappen ved å bestille minnemynten “Skyttergravskrigen”. Normalpris for denne krigsminnemynten er 390 kroner + frakt, men kan bli din for kun 99 kroner inkludert porto og ekspedisjon - du sparer dermed 340 kroner! De øvrige fem krigsminnemyntene vil bli levert i månedlige forsendelser til 390 kroner + 49,95 kroner i frakt og ekspedisjon. Du samler til settet er komplett, eller så lenge du vil. Det er ingen bindingstid eller minstekjøpsforpliktelse og du har alltid 30 dager returrett.

Spesifikasjoner
Pålydende:
One Crown
Utgivelsesår:
2018
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Metall:
Bronse - belagt med rent sølv og 24 karat gull
Diameter:
38,6 mm
Vekt:
28,28 gram
Opplag:
49,999 på verdensbasis
Utgivelsesland:
Gibraltar

1. Jeg kan nå sikre meg minnemynten "Skyttergravskrigen", for kun 99 kr. Samlerhuset dekker  frakt og ekspedisjon. Vår normalpris er 390 kr (+ frakt og ekspedisjon 49,95 kr). Jeg sparer dermed 340 kr.

2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar minnemynten «Skyttergravskrigen», og kan studere den i fred og ro før jeg betaler. Minnemynten sendes per post og leveringstiden er normalt 5-10 dager. Jeg kan derfor bestille minnemynten hjem, ta den i nærmere øyesyn og studere preget og detaljer, før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil beholde den.

3. Dersom jeg sikrer meg minnemynten «Skyttergravskrigen» er jeg garantert komplett "Første verdenskrigssett". Du samler til settet er komplett eller så lenge du vil. Settet består av kun 6 minnemynter. 

4. Som samler får jeg tilsendt en ny minnemynt ca én gang i måneden. Det er ingen bindingstid  og ingen minstekjøpsforpliktelse.

5. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon for minnmynten «Skyttergravskrigen». Dersom jeg ønsker å fortsette å samle, tilkommer frakt og ekspedisjon på 49,95 kr på mine nye minnemynter som koster 390 kroner per minnemedalje.

7. Jeg har alltid 30 dager returrett og betaler returportoen selv, og samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser eller endre forsendelsesintervall, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller e-post, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

8. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forhold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger.

9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.