Flott og detaljert vikinghjelm i over 300 gram sølv

Nå kan du bli eier av denne viking-inpirerte minnemynten i sølv, som et evigvarende minne om våre forfedres historie, bevart for ettertiden! Den massive sølvmynten har en helt unik 3D effekt, med et svært detaljert preg. Hjelmene beskyttet de fryktgytende vikingene i krigh og kamp og det var kun de største og mektigste vikingene som brukte disse. Den detaljerte og vakre hjelmen kan nå bli din!

Bestill i dag og du kan se frem til:
Massiv 3D-sølvmynt formet som en hjelm fra vikingenes forfedre
Nyhet med over 300 gram massivt sølv med antikk finish
► Leveres i spesiallaget metallskrin formet som et skjold, men nummerert ekthetssertifikat.

Sølvmynten er eksklusivt tilgjengelig i Norge gjennom Samlerhuset. Totalopplaget er på lave 300 eksemplarer på verdensbasis - kun 36 til Norge! Vi anbefaler å være rask med bestilling for å være en av de heldige som kan sikre deg denne massive sølvmynten.

Inspirert av en spennende tid

En båtgrav betyr at den avdøde har blitt gravlagt i en båt under bakken og ikke kremert, noe som var vanlig praksis på denne tiden. Gjenstander som tilhørte den omkomne ble lagt i båten for å ta med seg videre til neste liv. Eksempler på gjenstander som er funnet i vendel inkluderer sverd, skjold, hjelmer, spyd og piler. Hjelmene var ofte rikt utsmykket og ble brukt av vikingene på sine plyndringstokter! Det er derfor ikke tilfeldig at hjelmen du nå kan sikre deg har et helt spesiell preg og består av hele 300 gram sølv.

Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2022
Metall:
99,9% sølv
Særpreg:
Antikk finish
Vekt:
310 gram
Størrelse:
63,5 mm x 100 mm
Opplag:
300
Pålydende :
10 dollars
Utgivelsesland:
Solomon Islands