Populær utgivelse:
Skandinavias eneste intakte

Nå kan du bli eier av et fascinerende stykke norsk vikinghistorie – Skandinavias eneste intakte vikinghjelm er nå foreviget som en spektakulær minnemynt i rent sølv. Med sitt unike, buede design er det få utgivelser den kan sammenlignes med!

Sølvmynten er 93,3 gram tung og er ca. 75 x 53 mm stor - et sant mesterverk i seg selv. Med over 85% av opplaget revet bort og kun 299 eksemplarer tilgjengelig på verdensbasis er den spektakulære mynten svært populær.

Vær rask og du kan glede deg til:

  • Skandinavias eneste intakte vikinghjelm foreviget som mynt
  • Spektakulær mynt i 99,9% sølv
  • Et verdenskjent stykke norsk vikinghistorie
  • Praktfullt, spesiallaget skrin medfølger - uten ekstra kostnad

Den storslåtte vikingsølvmynten kan bli din for KUN 4.990 kr, frakt 69 kr tilkommer. Om du ønsker kan du dele beløpet i 2 rentefrie delbetalinger à 2.495 kr + frakt ved bestilling.

vikinghjelm-til-em-4

Praktfullt, spesiallaget skrin med vindu, stativ og inskripsjoner medfølger uten ekstra kostnader. 

Original vikinghjelm fra 900-tallet

Den originale vikinghjelmen ble funnet på Gjermundbu i Ringerike i 1943 og stammer fra vikingtiden. Man antar at den stammer fra siste halvdel av 900-tallet, og det er den eneste intakte hjelmen vi kjenner fra vikingtiden i Skandinavia og Vest-Europa. Den ble funnet i ni fragmenter og har siden blitt restaurert. I dag er den utstilt på Kulturhistorisk museum i Oslo. Vi er svært stolte og takknemmelige for et flott samarbeid med Kulturhistorisk museum, uten dem ville ikke denne spektakulære mynten og en viktig del av vår vikinghistorie funnet veien hjem til våre trofaste og verdsatte samlere.

vikinghjlem-i-miljo_900x600

Gjør din bestilling i dag og se frem til å motta et stykke vikinghistorie - en gjengivelse av den verdenskjente Gjermundbu-hjelmen!

Spesifikasjoner
Antall:
Kun 299 på verdensbasis!
Pålydende:
5 pund
Utgivelsesår:
2023
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Metall:
99,9 % sølv
Størrelse:
Ca. 75 x 53 mm
Vekt:
93,3 gr
Opplag:
299
Særpreg:
Antikk finish, buet
Utgivelsesland:
Gibraltar