STEG 1 Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

GRATIS for deg: Offisiell vikingmynt hedrer Slaget i Hafrsfjord og Harald Hårfagre

I mer enn 1000 år har historikere ment at Harald Hårfagre samlet Norge til ett rike under Slaget i Hafrsfjord, men de arkeologiske svarene har manglet. Ved hjelp av norsk oljekompetanse og avansert undervannsteknologi starter vi nå jakten på kongeriket Norges opprinnelse.

Som stolt hovedsponsor for prosjektet «Funn i Hafrsfjord» gir Samlerhuset bort en sølvbelagt minnemynt fra den tidligere norske vikingøya Isle of Man i Irskesjøen – GRATIS (du betaler kun frakten på 39 kr). Mynten hedrer et av vikingtidens viktigste slag – Slaget i Hafrsfjord og Norges første enekonge, Harald Hårfagre.

Detaljrikt dybdepreg og spesiell pregeprosess
Vikingmynten er preget med et avansert dybdepreg som fremhever de spennende detaljene i motivet. Etter pregingen er mynten belagt med rent sølv, før den foredles med en prosess som gir hver enkelt mynt en unik patina. Det betyr at ingen mynter er helt like!Dette kan du sikre deg i dag:

  • GRATIS sølvbelagt minnemynt – du betaler kun frakt på 39 kr
  • Detaljrikt dybdepreg med unik patinert overflate 
  • Historisk dokumentasjon fra Norges fremste vikingeksperter
  • Innleder ny myntsamling som minnes vår stolte vikinghistorie
     

Bli kjent med vår stolte vikinghistorie
Ved å sikre deg minnemynten, innleder du samtidig samlingen «Vikingarven 793-1066». Her får du mulighet til å bli med på en historisk reise gjennom vikingtiden - slik du aldri har sett den før. De kommende minnemyntene i samlingen sendes deg etter hvert som de utgis, ca. en gang i måneden til normalpris 590 kr (frakt tilkommer på 49,95 kr). Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid.

Gjennom samlingen bygger du også opp et historieverk om vikingtiden, med historisk dokumentasjon fra to av Norges fremste vikingeksperter; forfatter og professor i historie Torgrim Titlestad, og professor i religionshistorie Gro Steinsland.

Bestill din vikingmynt nå, GRATIS, før det er for sent!

 

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg den offisielle vikingmynten gratis (jeg betaler kun frakt 39 kr)

Ja takk, jeg ønsker å motta gode tilbud før alle andre.

Strengt begrenset førsteutgave med unik individuell nummerering

Av totalopplaget på kun 30.000 mynter bærer de første 5.000 et individuelt serienummer i myntens rand. Dette medfører at alle førsteutgavene er unik!

Nummerert førsteutgave leveres så langt beholdningen rekker. De laveste serienumrene leveres først, så vær rask om du heller vil sikre deg en individuelt nummerert førsteutgave.

Ja takk, jeg ønsker å sikre meg den strengt begrensede nummererte førsteutgaven av vikingmynten for kun 99 kroner!