Bli eier av en OL-mynt i gull!

Nå får du muligheten til å bli eier av din helt egen OL-mynt i gull som markerer årets største idrettsjubileum - Vinter-OL 100 år! Den offisielle minnemynten kan bli din for kun 645 kr (+ frakt 49 kr) - du sparer 50% mot normalpris.

OL-gullmynten feirer 100 år med uforglemmelige øyeblikk og triumfer på det som er verdens største arena for vintersport. Opplaget er strengt begrenset til svært lave 2.999 eksemplarer på verdensbasis. Kun et fåtall kommer til Norge, så bestill i dag for å sikre deg et eksemplar!

Grip muligheten og bli eier av: 

  • Offisiell OL-mynt i 24 karat rent gull
  • En feiring av årets største idrettsjubileum - Vinter-OL 100 år
  • Gullmynt preget ved Det Norske Myntverket
  • Uforpliktende innledning til den flotte samlingen "Verdens minste gullmynter"

Olympiske minnemynter er et av verdens største samleområder. Offisielle utgivelser er ofte svært populære og blir raskt utsolgt. Vi anbefaler deg derfor å være rask om du ønsker å sikre deg et eksemplar av den vakre gullminnemynten som feirer 100-årsjubileet til Vinter-OL!

MINI__OL100_1000x500px_LP_2

For kun 645 kr kan du sikre deg en offisiell OL-mynt i 24 karat gull!

Preget i Norge - tidenes beste vinterolympiske nasjon

Norge har en rik historie i Vinter-OL, preget av en rekke legendariske idrettsutøvere som har tatt hjem utallige gullmedaljer og vunnet nasjonens hjerte. Disse norske heltene har ikke bare demonstrert ekstraordinær dyktighet og utholdenhet, men har også inspirert utallige nordmenn med sine uforglemmelige prestasjoner.

Praktfullt motiv

Motivet på den offisielle gullmynten er en hyllest til Vinter-OLs 100-årsjubileum. Det viser en skiløper i klassisk stil, med ski og staver. Skiløperen er omgitt av en stor laurbærkrans, et tradisjonelt symbol brukt i olympisk sammenheng. Ved siden av skiløperen er de ikoniske olympiske ringene plassert, sammen med årstallene «1924» og «2024»

Bestill i dag og bli eier av en ekte gullmynt for kun 645 kr!

Bygg din samling med mynter i 24 karat rent gull!

Den offisielle OL-gullmynten innleder helt uforpliktende den flotte samlingen «Verdens minste gullmynter». Samlingen inneholder totalt 10 offisielle minnemynter i 24 karat rent gull som dokumenterer viktige begivenheter og personligheter i historien. Hver gullmynt blir tilsendt deg ca. en gang i måneden til kun 1.290 kr (+ frakt) slik at du kan bygge opp en samling gullmynter til en overkommelig pris. Prisjusteringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant.

Bestiller du i dag kan du se fram til 10 mynter som er preget i 24 karat gull og i beste proof-kvalitet. Hver gullmynt medfølger ekthetssertifikat som vår garanti på myntens ekthet. I løpet av samlingen vil du motta et spesialtilpasset skrin for en trygg og praktisk oppbevaring av gullmyntene dine – uten ekstra kostnad!

Mine Samlerhuset fordeler:

1. Jeg kan nå sikre meg den offisielle minnemynten i 24 karat rent gull som feirer 100 år med Vinter-OL. Jeg får gullmynten til introduksjonspris på kun 645 kr + frakt 49 kr - jeg sparer 645 kroner.

2. Bestiller jeg gullmynten kan jeg velge betalingsmåte; VIPPS eller faktura. Ved betaling med VIPPS vil kortet som er tilknyttet belastes når varene sendes. For videre leveranser i en samling vil jeg motta faktura. Bestiller jeg via telefon, e-post eller bestillingskupong, vil faktura følge med i forsendelsen, med 14 dagers betalingsfrist. Jeg har 30 dager full returrett og kan bestille gullmynten hjem og ta den i nærmere øyesyn før jeg i fred og ro bestemmer meg for om jeg vil samle på den. Gullmynten sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.

3. Om jeg sikrer meg gullmynten «Vinter-OL 100 år» innleder jeg samtidig samlingen «Verdens minste gullmynter» helt uforpliktende. Samlingen består av kun 10 minnemynter preget i 24 karat rent gull og minnes historiske begivenheter og personligheter. Jeg mottar et flott myntskrin for en praktisk og trygg oppbevaring av minnemyntene og ekthetssertifikat med min andre forsendelse – helt uten ekstra kostnader.

4. Som samler får jeg tilsendt en ny minnemynt i rent gull ca en gang i måneden. Hver minnemynt koster 1.290 kr, frakt og ekspedisjon tilkommer med 69 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Prisjusteringer kan forekomme, men jeg vil bli informert om i forkant.

5. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.

6. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat og eierbevis medfølger samlingen.

7. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9% gull
Diameter:
11 mm
Vekt:
0,5 g
Opplag:
2.999 på verdensbasis
Særpreg:
Offisiell OL-Mynt.
Myntverk:
Preget på Det Norske Myntverket