KNALLTILBUD: Halv pris på offisielle sølvmynter!

Fordi du er en av våre gode samlere kan du nå sikre deg de offisielle sølvminnemyntene utgitt til Beijing-OL i 2022 til halv pris - kun 1.995 kr! Vær rask, tilbudet er kun gyldig i 48 timer!

Myntsettet inneholder hele fem sølvmynter, der fire av de er offisielle OL-minnemynter utgitt av vertsnasjonen Kina. Den femte mynten er den eneste handovermynten i sølv som har blitt utgitt i forbindelse med lekene i Beijing. Mynter utgitt til de olympiske leker er et populært samleområde på verdensbasis og Samlerhuset er offisiell distributør. 

Vær rask, tilbudet gjelder kun i 48 timer og avsluttes tirsdag 4. oktober kl 14.00

Sølvsettet medfølger flott skrin for presentasjon og oppbevaring.

Visste du at Beijing ble den første byen som har arrangert både sommer- og vinter-OL? Som kjent var de også arrangør av sommer-OL i 2008. Bestill sølvsettet nå, så kan du sikre deg offisielle minnemynter fra den første byen som har arrangert begge variantene av de olympiske leker! 


De fire første offisielle minnemyntene i sølv til OL i Beijing

De fire kinesiske myntene er de fire aller første offisielle OL-myntene til Beijing-OL fra vertsnasjonen Kina. Myntene er i 99,9% sølv og har motiv av OL-grenene kunstløp, freestyle, skøyter og skiskyting. I bakgrunnen av myntmotivene er det en helt spesiell og dekorativ hologrameffekt.

De fire offisielle sølvmyntene, med reverssiden helt til høyre

Myntene har felles revers med Beijing-OLs offisielle logo og de olympiske ringene. Myntene er utgitt i begrensede 80.000 eksemplarer – langt færre enn hva man kan anta det finnes OL-myntsamlere i verden.

Da OL-ilden slukket etter OL i PyeongChang i 2018, var det få som kunne forestille seg hva de neste fire årene skulle romme. Den verdensomspennende koronapandemien har endret verden. Men tross strenge restriksjoner om sosial avstand og offentlige arrangement, har sport stadig vært en av arenaene som har samlet folk – om så bare digitalt. På mange måter blir handovermynten fra PyeongChang til Beijing et løfte om en tradisjon og en folkefest vi ikke vil la slippe.

I tillegg til de offisielle sølvminnemyntene får du med den eneste handover mynten som ble utgitt mellom lekene - også denne i 99,9 % rent sølv!

Tilbudet gjelder kun i 48 timer!

Spesifikasjoner
Antall mynter:
5 mynter
Metall:
99,9% rent sølv
Diameter:
33 mm
Vekt:
15 gram
::
HANDOVER-MYNT:
Pålydende:
1 dollar
Opplag:
1.000 eksemplarer
Kvalitet:
Høyeste mulige kvalitet; proof
Utgiver:
Singapore Mint
Utgivelsesår:
2021
::
4 OFFISIELLE MYNTER:
Pålydende:
5 Yuan
Opplag:
80.000 på verdensbasis
Særpreg:
Spesiell og dekorativ hologrameffekt
Utgivelsesland:
Kina
Utgivelsesår:
2022