20 Reichmark i gull!

Nå kan du bli eier av en gullmynt fra en tid som definerte en avgjørende epoke i europeisk historie - 1871-1888. Denne ettertraktede 20 reichmarken i gull, ble preget under Wilhelm I og har de siste årene blitt stadig mer populær!

Wilhelm I er en skikkelse som uten tvil har satt sitt preg på tysk og europeisk historie. Hans styre, sammen med rikskansler Otto von Bismarck, formet nasjonsbyggingens tid, som har etterlatt varige spor i det politiske, kulturelle og sosiale landskapet i Europa. Denne mynten representerer en deler av hans historiske arv.

For KUN 11.500 kr kan du sikre deg:

  • En av kun 7 tilgjengelige gullmynter!
  • Ekte og original gullmynt fra Tysklands første Keiser!
  • Gullmynt tilsvarende de som var del av gulltransporten
  • Elegant skrin, ekthetsgaranti og historisk dokumentasjon!

Ved å innlemme denne mynten i samlingen vil du ikke kun eie et stykke edelmetall, men en del av den fantastiske europeiske historien.

Gullmynten kan bli ditt for 11.500 kr (+frakt og forsikring på 59 kr). Om du ønsker kan du dele beløpet i 3 mindre, rentefrie rater à 3.853 kr ved bestilling.

Ettertraktet samleområde - ofte utsolgt

Disse myntene og tilsvarende mynter er svært ettertraktet blant våre norske samlere. På grunn av stor etterspørsel anbefaler vi å bestille nå, vi vet av erfaring at denne gullmynten vil gå utsolgt i løpet av kort tid.

Tilsvarende mynter var del av gulltransporten

Gullmyntene vi i dag kan tilby er tilsvarende de som var del av den dramatiske gulltransporten som ble igangsatt etter det tyske angrepet på Norge 9. april 1940. På heltemodig vis ble mynter som denne reddet ut av Norges Banks hvelv og unna klørne til jagende nazister!

Vi har kun 7 gullmynter tilgjengelig - bestill i dag!

Spesifikasjoner
Utgivelsesland:
Tyskland
Pålydende:
20 Reichmark
Vekt :
7,965 g
Diameter:
22 mm
Utgivelsesår:
1878
Metall:
90% gull