STEG 1Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

GRATIS! Offisiell krigsminnemynt i anledning 100-årsmarkeringen for 1. verdenskrig

Det er i år 100 år siden 1. verdenskrig ble avsluttet og vi ønsker å minnes alle de som ofret livet i denne blodige og brutale krigen.

Deres offer skal aldri bli glemt!

For å markere denne viktige anledningen er det utgitt en offisiell krigsminnemynt, "Den ensomme soldat", i samarbeid med det prestisjefylte krigsmuseet In Flanders Fields Museum. Mynten tjener den høytidlige og viktige oppgaven med å minnes de flerfoldige millioner falne som ofret seg i krig og smerte for et fritt land og Europa.

Samlerhuset gir bort 7.000 krigsminnemynter. Alle som vil ta del i anerkjennelsen kan sikre seg en krigsminnemynt, så langt opplaget rekker. Kun frakt tilkommer.

  • GRATIS - ta del i anerkjennelsen av de falne
  • Offisiell krigsminnemynt utgitt i samarbeid med In Flanders Fields Museum
  • Godkjent av Buckingham Palace
  • Ingen forpliktelser – kun frakt på 39 kr tilkommer
  • Kun én krigsminnemynt per husstand

Hvorfor var 1. verdenskrig viktig?
1. verdenskrig var en brutal krig, men heldigvis ble krigen den siste i sitt slag. Krigen markerte overgangen fra et militaristisk og krigsforherligende Europa til et Europa opptatt av fred og likeverd. De mange som døde i blodige skyttergraver, gjorde det for at Europa skulle bli et bedre sted. 

Nordmenn som risikerte sitt liv
Norge var selv nøytrale og lite krigshissige, men likevel ble vi trukket inn i krigen. I tillegg til de over 15.000 norske kvinner og menn som deltok på forskjellige sider i krigen, var det mange norske krigsseilere som risikerte livet i farlige farvann. Mange norske familier ble påvirket av krigen, og av sønner og døtre som ikke kom hjem.

I samarbeid med In Flanders Fields Museum
In Flanders Fields Museum ligger i Ypres i Belgia, som under 1. verdenskrig var åsted for flere store slag. Museets formål er å dokumentere og formidle om første verdenskrig i Flandern. Samlerhuset er stolte av å samarbeide med dette prestisjetunge museet.

Sikre deg din offisielle krigsminnemynt "Den ensomme soldat" GRATIS (kun 39 kr i frakt tilkommer). Et minne om alle de som ofret sitt liv under 1. verdenskrig. Tildeling medfører ingen videre forpliktelse.  

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg krigsminnemynten gratis (Frakt 39 kr tilkommer)

Ja takk, jeg ønsker å motta gode tilbud før alle andre.

samlerhuset trygg e-handel posten bringEkthetsgaranti og samlemappe med historisk dokumentasjon

For kun 49 kroner kan du sikre deg en samlemappe for praktisk og elegant oppbevaring av krigsminnemynten din. I tillegg kan du sikre deg historisk dokumentasjon som forteller mer om Norge under 1. verdenskrig, beskyttelseskapsel og ekthetssertifikat som garanterer for spesifikasjonene og opplagsbegrensningen til din minnemynt "Den ensomme soldat".

Sammen gir dette deg utfyllende historisk informasjon om 1. verdenskrig og dens mange ofte. 

Du velger selv om du ønsker alle elementene, eller om du vil dele det opp:

Begrenset spesialutgave med unik individuell nummerering

Krigsminnemynten "Den ensomme soldat" finnes i en strengt begrenset nummererte spesialutgaver, kun 100.000 eksemplarer, som er svært lavt på verdensbasis. Minnemynten er individuelt nummerert i randen, hver enkelt minnemynt er derfor helt unik.

Lave numre levers først. Vær derfor rask for å sikre deg ditt eksemplar.

Jeg ønsker meg spesialutgaven av krigsminnemynten med unik nummerering for kun 99 kr.