STEG 1 Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:


GRATIS
krigsseilermedalje belagt med rent gull

Uten innsatsen fra de norske krigsseilerne kunne Hitler vunnet krigen, men i ettertid var det lite heder og respekt å få. Nå, 80 år etter at slaget om Atlanterhavet raste som verst, hedres krigsseilerne med en storslått minnemedalje fra Det Norske Myntverket belagt med rent, rettferdig og sporbart Fairmined gull.

 • GRATIS krigsseilermedalje fra Det Norske Myntverket
 • Belagt med 99,9% rent Fairmined gull
 • Ingen forpliktelser – kun frakt tilkommer
 • Kun én gratis-medalje per husstand

Metall: CuNi belagt med rent Fairmined gull - Kvalitet: Brilliant Usirkulert - Diameter: 30 mm - Vekt: 12 gr - Utgiver: Det Norske Myntverket


Én for hver krigsseiler!

Opplaget er begrenset til 50.000 – én for hver krigsseiler som satte sitt liv på spill for vår frihet. Alle som vil ta del i anerkjennelsen av krigsseilernes innsats kan sikre seg en krigsseilermedalje, kostnadsfritt, så langt opplaget rekker. Kun frakt tilkommer. Av rettferdighetshensyn er det satt en begrensning på kun én gratis krigsseilermedalje per husstand.


Krigens glemte helter

Rundt 50.000 nordmenn hadde sin arbeidsplass på havet under krigen. Mange var svært unge – trolig var hele 4.000 krigsseilere mellom 14 og 18 år. Så mange som 1 av 10 krigsseilere fikk aldri oppleve freden, og de som overlevde var gjerne tungt preget av krigens redsler. Først i 2013 fikk havets glemte helter en offentlig unnskyldning fra den norske stat for den behandlingen de ble utsatt for etter krigens slutt. Det norske folk har kåret krigsseilerne til de viktigste nordmenn gjennom 200 år.

Sikre deg din GRATIS krigsseilermedalje belagt med rent og rettferdig gull i dag. Tildeling medfører ingen videre forpliktelse.

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg minnemedalje som hedrer krigsseilerne GRATIS (Frakt 39 kr tilkommer)

Allerede kunde?
Få en link for innlogging sendt til epostadressen din, som automatisk vil logge deg inn!
Få link for innloggingSkriv inn passord
Kun 10.000 nummererte eksemplarer

Begrenset spesialutgave med unik individuell nummerering

En strengt begrenset spesialutgave av Havets Helter minnemedaljen i kun 10.000 eksemplarer er individuelt nummerert i medaljens rand. Hver enkelt minnemedalje er derfor helt unik.

Lave nummer leveres først, vær derfor rask for å sikre deg ditt eksemplar.

Jeg ønsker meg spesialutgaven av krigsseilermedaljen med unik nummerering for kun 99 kr.

Krigsseilerne hedres med offisiell sølvminnemynt

Offisiell utgivelse i 99,9 % sølv hedrer de arktiske konvoiene!

De arktiske konvoiene i 2. verdenskrigs lengste og hardeste sjøslag, slaget om Atlanterhavet, kjempet seg gjennom Nordishavet med forsyninger til Sovjetunionen. En ekstra fare var det iskalde været. Med temperaturer ned mot 50 minusgrader ble pusten til is som skar inn i huden, og nåde den som falt ned i det iskalde vannet.

Nå kan du hedre de modige sjøfolkene som ofret livet for vår frihet med en minnemynt i 99,9 % sølv til introduksjonspris på kun 299 kr - du sparer da 449 kr!

Minnemynten hedrer de arktiske konvoienes viktige innsats under slaget om Atlanterhavet, og er utgitt i samarbeid med Den britiske handelsflåten og godkjent av Buckingham Palace. Nå inviteres

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

til å sikre deg ditt eksemplar av den viktige sølvminnemynten til introduksjonspris på kun 299 kr - du sparer 449 kr (ord. pris 748kr). 

Frakt 39 kr tilkommer. Opplaget er strengt begrenset, og ordre prioriteres innkommende rekkefølge.

 

500x500

 • Hedrer sjøheltene i de arktiske konvoiene i slaget om Atlanterhavet
 • Minnemynt i 99,9 % sølv og beste pregekvalitet Proof
 • Introduksjonspris kun 299 kr - du sparer da 449 kr!
 • Utgitt i samarbeid med Den britiske handelsflåten
 • Reversmotiv av dronning Elizabeth II - godkjent av Buckingham Palace
 • Innleder minnemyntsett som hedrer havets helter, krigsseilerne

Flott samlemappe medfølger - uten ekstra kostnad!

Minnemyntsett hedrer krigens glemte helter

Minnemynten innleder uforpliktende myntsettet "Slaget om Atlanterhavet" med sølvmynter som hedrer de mange sjøfolkene som kjempet i 2. verdenskrigs lengste sjøslag. Her risikerte tusener av allierte krigsseilere daglig liv og helse i den livsviktige kampen mot nazistene. Myntsettet består av ytterligere tre minnemynter, utgitt i samarbeid med Den britiske handelsflåten og godkjente av Buckingham Palace. Alle minnemyntene er preget i 99,9 % sølv og i beste pregekvalitet Proof. En flott samlemappe for presentasjon og oppbevaring medfølger, uten ekstra kostnad (verdi 49 kr).

De øvrige minnemyntene tilsendes deg ca. en gang i måneden til normalpris 699 kr (frakt 59 kr tilkommer). Prisendringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant. Du samler så lenge du vil, alltid med 30 dager full returrett, og uten minstekjøpsforpliktelse eller bindingstid. 

Jeg ønsker å sikre meg en offisiell sølvmynt som hedrer krigsseilerne til introduksjonspris på kun 299 kr (+frakt 39 kr).

TRAD_NNA_Desktop_1140x400px

En historisk sisteutgave i sølv!

Nå kan du bli eier av Norges aller siste 2-kroner som ble preget under Kong Haakon VII for over 100 år siden. Det er ikke ofte vi kan tilby denne historiske myntskatten, som er en av de mest praktfulle myntene Norge noensinne har hatt!

 • Norges aller siste 2-kroner i sølv!
 • En stor og over 100 år gammel sølvmynt preget ved Den Kongelige Mynt på Kongsberg
 • Innleder uforpliktende samlingen "Kong Haakon VIIs 2-kroner i sølv"
 • En garantert ekte sølvmynt - du har alltid 30 dager åpent kjøp!

Vær rask: Vi har et begrenset antall sølvmynter tilgjengelig og må derfor begrense antallet til én mynt per samler. Bestill nå for å sikre deg ditt eksemplar!

Sølvmynten som forsvant etter første verdenskrig

Få sisteutgaver er mer ettertraktede enn Norges aller siste 2-kroner! Den over 100 år gamle sisteutgaven markerte slutten på en over 900 år lang tradisjon med norske sirkulasjonsmynter i sølv. Etter første verdenskrig forsvant 2-kronene, og det var lenge få forunt og eie en original norsk 2-kroner i sølv.

Nesten 8 av 10 norske 2-kroner er nedsmeltet!

Av totalopplaget på de norske 2-kronene er nesten 8 av 10 mynter inndratt av Norges Bank (tall hentet fra Den Kongelige Mynts årsberetning i 1983). I tillegg har et stort antall mynter gått tapt som resultat av omsmelting gjort av privat personer. Av det resterende opplaget av norske 2-kroner i sølv, vet vi at det er få tilgjengelig i god samlekvalitet.

Norges siste 2-kroner er nøye kontrollert av våre mynteksperter. Samlerhuset garanterer for myntens ekthet og opprinnelse.

Få prioritert tilgang til Kong Haakon VIIs 2-kroner i sølv!

Norske 2-kroner i sølv er et populært samleområde for norske samlere. Norges aller siste 2-kroner i sølv innleder helt uforpliktende samlingen "Kong Haakon VIIs 2-kroner i sølv", en kort samling bestående av kun 12 historiske 2-kroner fra perioden 1906 - 1917.

Enkelte årstall er vanskelig å få tak i og du må derfor måtte regne med at enkelte av myntene i samlingen kan ha lengre leveringstid. Du har som alltid 30 dager full returrett og samler så lenge du selv ønsker. Du samler med full trygghet.

Historiske norske sølvmynter er ettertraktede blant våre samlere, bestill allerede nå for å sikre deg ett eksemplar!