Offisiell minnemynt: Endelig er Volum II her!

Elvis Presley er en av tidenes største legender og hans musikk har inspirert generasjoner. Hans unike stil, karisma og sjarm gjorde han til et tidløst ikon allerede på 50-tallet. Det er få mennesker som er så kjent at bare fornavnet deres er nok til å skille de fra resten!

Nå kan du sikre deg Volum II av den offisielle minnemynten som hedrer kongen av rock n' roll for kun 99 kr! (Frakt 49 kr tilkommer)

★ Offisiell Elvis Presley-minnemynt
 Et evigvarende minne med Elvis' offisielle signatur
Utgitt i samarbeid med Elvis Presley Enterprises
★ Uforpliktende innledning til samlingen "Elvis Preselt Greatest Hits Vol. 2"

Vær rask - over 9.000 norske samlere fikk sikret seg fjorårets offisielle Elvis-minnemynt, så denne blir ettertraktet. Vi har svært begrenset tilgjengelighet og det er kun én per samler. 

Ønsker du å oppgradere minnemynten?
Gullbelagt spesialutgave til kun 399 kr - svært begrenset opplag!

ipno-elvis-vol-2-gullbelagt-1000x500

Den offisielle minnemynten er tilgjengelig i en spesialutgave i svært begrenset opplag. Ønsker du den offisielle minnemynten belagt med gull anbefaler vi deg å bestille raskt. Sikre deg spesialutgaven ved å benytte Ja takk-tilbudet til høyre. 

Klikk her for å lese mer om spesialutgaven»

En samling med Elvis’ største hits

Elvis er en av tidenes største superstjerner. Ikke alle musikere i verden har nok ikoniske sanger til at de kan ha en samling av beste hits, langt færre to!

Sikrer du deg den offisielle minnemynten innleder du helt uforpliktende samlingen «Elvis Presley Greatest Hits Vol. 2». Samlingen inneholder ytterligere 5 minnemynter som hyller noen av de bestselgende låtene som ble utgitt etter Elvis’ verdensberømte musikkcomeback i 1968. Blant storslagerne finner du «Love me Tender», «Return to Sender» og «Suspicious Minds». Alle myntene i samlingen er belagt med 24 karat rettferdig, sporbart Fairmined gull og med Elvis i fargemotiv. Flott samlemappe medfølger for presentasjon og oppbevaring, uten ekstra kostand.

elvis-mynter-1000x270
Disse offisielle Elvis Presley-minnemyntene kan bli dine!

Mine Samlerhuset fordeler:

1. Jeg kan sikre meg den offisielle minnemynten Elvis Presley ’68 Comeback’ til introduksjonspris kun 99 kroner. Frakt 49 kr tilkommer. 

2. Om jeg sikrer meg minnemynten ’68 Comeback’ innleder jeg samtidig myntsamlingen «Elvis Presleys Greatest Hits Vol. 2» helt uforpliktende. Samlingen består av kun 6 minnemynter som er en hyllest av Elvis bestselgende låter etter hans comeback i musikkverden i 1968.

3. Som samler får jeg tilsendt en ny minnemynt ca. en gang i måneden. Hver minnemynt er belagt med rettferdig utvunnet, sporbart gull og flott fargepreg og blir min for 599 kroner, frakt og ekspedisjon tilkommer med 69 kr. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse. Prisjusteringer kan forekomme, men vil bli informert om i forkant.

4. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 66 81 15 00 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Samlerhuset garanterer, uten tidsbegrensning eller andre forbehold, for ektheten av alle våre samleobjekter. Ekthetssertifikat medfølger uten ekstra kostnad.

5. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.

Spesifikasjoner
Pålydende:
Half Crown
Utgivelsesår:
2023
Kvalitet:
Brilliant usirkulert
Metall:
Kobbernikkel
Diameter:
32 mm
Vekt:
14,14 gr
Opplag:
500.000
Utgivelsesland:
Gibraltar