STEG 1 Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

Minnemedaljen "Folkekongen Olav V" - gratis til deg!

17. januar 2021 er det 30 år siden Kong Olav gikk bort og Norge fikk en ny monark. Det Norske Myntverket, som har preget mynter og medaljer for alle norske konger siden 1686, utgir i anledning tronskiftet en minnemedalje belagt med rent platina og inviterer med det hele nasjonen til å hedre den populære Folkekongen. Medaljen er GRATIS, du betaler kun 39 kr i frakt.

  • GRATIS minnemedalje belagt med rent platina 
  • Offisiell minneutgivelse fra Det Norske Myntverket med fotografisk preg av Kong Olav V 
  • Ingen forpliktelser – kun frakt på 39 kr tilkommer
  • Strengt begrenset opplag - kun én minnemedalje per husstand


En teknisk krevende og innovativ pregeprosess
Minnemedaljen Folkekongen Olav V er produsert gjennom en teknisk krevende og innovativ prosess, og bærer et flott portrett av Kong Olav - som ble kåret til årets bilde i 1982. Medaljen er preget i myntmetall og belagt med rent platina. Alle som vil bevare minnet om folkekongen Olav V kan nå sikre seg en minnemedalje - så langt opplaget rekker.

Begrenset opplag - kun én per husstand
Vi forventer stor etterspørsel, og bestillingene prioriteres i innkommende rekkefølge så langt opplaget rekker. Det er satt en begrensning på én gratis minnemedalje per husstand.

Sikre deg din GRATIS minnemedalje "Folkekongen Olav V" med fotografisk preg og belagt med rent platina. Tildeling medfører ingen videre forpliktelse.  

Hva er platina?
Platina er et hardt grunnstoff som er et sølvhvitt edelmetall. Platina blir ofte brukt i smykker som et alternativ til hvitt gull. 

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg Folkekongen minnemedalje fra Det Norske Myntverket GRATIS (Frakt 39 kr tilkommer)

Ja takk, jeg ønsker å motta gode tilbud før alle andre.

Allerede kunde?
Få en link for innlogging sendt til epostadressen din, som automatisk vil logge deg inn!
Få link for innloggingSkriv inn passord

Ekthetsgaranti og samlemappe med historisk dokumentasjon

For kun 64 kroner kan du sikre deg en spesiallaget samlemappe for praktisk og elegant oppbevaring av Folkekongemedaljen din. Du kan også sikre deg beskyttelseskapsel, bomullshansker, samt ekthetssertifikat som garanterer for spesifikasjonene og opplagsbegrensningen til din minnemedalje belagt med rent platina og et flott fotopreg av Kong Olav V. 

Du velger selv om du ønsker alle elementene:

Nummerert utgave Folkekongemedaljen

Begrenset spesialutgave med unik individuell nummerering

En strengt begrenset spesialutgave av Folkekongen Olav V minnemedalje i kun 5.000 eksemplarer er individuelt nummerert i medaljens rand. Hver enkelt minnemedalje er derfor helt unik.

Lave nummer leveres først, vær derfor rask for å sikre deg ditt eksemplar.

Jeg ønsker meg spesialutgaven av Folkekongen minnemedalje med unik nummerering for kun 99 kr.

TRADX_LP_Olavsettet_Til_NNAH_Vista


Hele 15 minnerike originalmynter fra Kong Olav!
Samlerhuset har nå gleden av å kunne tilby et historisk myntsett bestående av samtlige av Kong Olavs sirkulasjonsmynter. Myntsettet inneholder 15 originalmynter, som svært mange nordmenn har et kjært forhold til. Disse evigvarende myntene er i dag historiske vitnesbyrd fra Kong Olavs 34 år lange regentperiode, og et viktig minne fra vår nære historie i etterkrigstidens Norge. 

Vi inviterer med dette:

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

til å bli eier av det innholdsrike og minnerike myntsettet. Benytt deg av muligheten i dag - begrenset antall sett tilgjengelig!

Kong Olavs folkekjære sirkulasjonsmynter!

For mange nordmenn er det få mynter som vekker så mange minner som Kong Olav Vs mynter. Myntene hans var med på å forme Norges identitet etter krigen, og de spilte en viktig rolle i livene til millioner av nordmenn. Kong Olavs 5-øre var mynten mange spilte på stikka med, 1-kronene hans ble flittig brukt i landets telefonkiosker, og hvem har vel ikke lagt en 10-øring eller to på sparebøssen. Derfor er vi ekstra stolte av å i dag kunne tilby et minnerikt myntsett bestående av samtlige av folkekongens sirkulasjonsmynter. 

For kun 990 kroner kan du nå sikre deg:

●  Historisk myntsett med samtlige av Kong Olav Vs mynttyper
●  Hele 15 historiske originalmynter!
●  30 dager åpent kjøp - Ingen videre forpliktelser!
  

Våre vakreste og mest omdiskuterte mynter
Under sin 34 år lange regjeringstid utga Kong Olav V to myntserier; den første fra 1958 til 1973 og den andre fra 1973 til 1991. Han introduserte både 5 krone og 10 krone som skillemynt. Med Kong Olav Vs første myntrekke introdusert 1958 ble imidlertid norske dyrearter hovedmotiv på myntene som elg, hest, ekorn, tiur, meis, elghund og bie.

Begrenset antall myntsett - vær rask!
Vi anbefaler at du bestiller allerede nå hvis du ønsker å sikre deg komplettsettet med Kong Olav Vs folkekjære mynttyper. Benytt deg derfor av denne muligheten i dag, og bli eier av minnerike mynter fra en svunnen tid!