STEG 1 Start bestilling

Handlekurv

0
Sum totalt:

  • GRATIS minnemedalje belagt med rent, rettferdig sporbart gull
  • Offisiell jubileumsutgivelse fra Det Norske Myntverket
  • Ingen forpliktelser – kun frakt på 39 kr tilkommer
  • Strengt begrenset opplag - kun én minnemedalje per husstand

 

Kong Harald jubileumsmedalje - gratis til deg!
I år er det 30 år siden Kong Harald ble Norges konge. Det Norske Myntverket, som har preget mynter og medaljer for alle norske konger siden 1686, utgir i anledning jubileet en jubileumsmedalje belagt med rent, rettferdig produsert gull og inviterer med det hele nasjonen til å hedre den folkekjære kongen. Medaljen er GRATIS, du betaler kun 39 kr i frakt.

En teknisk krevende og innovativ pregeprosess
Kong Harald V jubileumsmedalje er produsert gjennom en teknisk krevende og innovativ prosess, og bærer et flott portrett av Kong Harald som hilser barnetogene fra slottsbalkongen på 17. mai. Medaljen er preget i myntmetall og belagt med rent gull. Alle som ønsker å ta del i feiringen kan nå sikre seg en jubileumsmedalje - så langt opplaget rekker.

Begrenset opplag - kun én per husstand
Vi forventer stor etterspørsel, og bestillingene prioriteres i innkommende rekkefølge så langt opplaget rekker. Det er satt en begrensning på én gratis jubileumsmedalje per husstand.
 

Sikre deg din GRATIS Kong Harald V jubileumsmedalje med fotografisk preg og belagt med rent og rettferdig sporbart gull. Tildeling medfører ingen videre forpliktelse. 

 

Hva er rettferdig utvunnet gull?
Fairmined-sertifisert gull er garantert rettferdig utvunnet gull fra sertifiserte gruver som ivaretar gode arbeidsforhold, rettigheter og miljøet rundt gruvene. Hele 90 % av verdens gullgruvearbeidere jobber i småskalagruver, der arbeidsvilkår ofte kan være varierende. Den prestisjefylte Nobels Fredsprismedaljen som hvert år preges ved Det Norske Myntverket, har siden 2015 blitt preget i Fairmined gull. Fra og med da, har Det Norske Myntverket hatt en rekke pregeoppdrag i etisk gull.

checkboxJa takk, jeg ønsker å sikre meg Kong Harald jubileumsmedalje fra Det Norske Myntverket GRATIS (Frakt 39 kr tilkommer)

Allerede kunde?
Få en link for innlogging sendt til epostadressen din, som automatisk vil logge deg inn!
Få link for innloggingSkriv inn passord

Ekthetsgaranti og samlemappe med historisk dokumentasjon

For kun 64 kroner kan du sikre deg en spesiallaget samlemappe for praktisk og elegant oppbevaring av din Kong Harald V jubileumsmedalje. Du kan også sikre deg beskyttelseskapsel, bomullshansker, samt ekthetssertifikat som garanterer for spesifikasjonene og opplagsbegrensningen til din jubileumsmedalje belagt med rettferdig gull og et flott fotopreg av Kong Harald V. 

Du velger selv om du ønsker alle elementene:

  Nummerert Kong Harald jubileumsmedalje Nummerert Kong Harald jubileumsmedalje

Begrenset spesialutgave med unik individuell nummerering

En strengt begrenset spesialutgave av Kong Harald V jubileumsmedalje i kun 5.000 eksemplarer er individuelt nummerert i medaljens rand. Hver enkelt jubileumsmedalje er derfor helt unik.

Lave nummer leveres først, vær derfor rask for å sikre deg ditt eksemplar.

Jeg ønsker meg spesialutgaven av Kong Harald V jubileumsmedalje med unik nummerering for kun 99 kr.

TRADX_LP_Olavsettet_Til_NNAH_Vista


Hele 15 minnerike originalmynter fra Kong Olav!
Samlerhuset har nå gleden av å kunne tilby et historisk myntsett bestående av samtlige av Kong Olavs sirkulasjonsmynter. Myntsettet inneholder 15 originalmynter, som svært mange nordmenn har et kjært forhold til. Disse evigvarende myntene er i dag historiske vitnesbyrd fra Kong Olavs 34 år lange regentperiode, og et viktig minne fra vår nære historie i etterkrigstidens Norge. 

Vi inviterer med dette:

{{ user.first_name }} {{ user.last_name }}

til å bli eier av det innholdsrike og minnerike myntsettet. Benytt deg av muligheten i dag - begrenset antall sett tilgjengelig!

Kong Olavs folkekjære sirkulasjonsmynter!

For mange nordmenn er det få mynter som vekker så mange minner som Kong Olav Vs mynter. Myntene hans var med på å forme Norges identitet etter krigen, og de spilte en viktig rolle i livene til millioner av nordmenn. Kong Olavs 5-øre var mynten mange spilte på stikka med, 1-kronene hans ble flittig brukt i landets telefonkiosker, og hvem har vel ikke lagt en 10-øring eller to på sparebøssen. Derfor er vi ekstra stolte av å i dag kunne tilby et minnerikt myntsett bestående av samtlige av folkekongens sirkulasjonsmynter. 

For kun 990 kroner kan du nå sikre deg:

●  Historisk myntsett med samtlige av Kong Olav Vs mynttyper
●  Hele 15 historiske originalmynter!
●  30 dager åpent kjøp - Ingen videre forpliktelser!
  

Våre vakreste og mest omdiskuterte mynter
Under sin 34 år lange regjeringstid utga Kong Olav V to myntserier; den første fra 1958 til 1973 og den andre fra 1973 til 1991. Han introduserte både 5 krone og 10 krone som skillemynt. Med Kong Olav Vs første myntrekke introdusert 1958 ble imidlertid norske dyrearter hovedmotiv på myntene som elg, hest, ekorn, tiur, meis, elghund og bie.

Begrenset antall myntsett - vær rask!
Vi anbefaler at du bestiller allerede nå hvis du ønsker å sikre deg komplettsettet med Kong Olav Vs folkekjære mynttyper. Benytt deg derfor av denne muligheten i dag, og bli eier av minnerike mynter fra en svunnen tid!

TRADX_LP_Haakon_myntsett_NNAH

Hele 17 originalmynter fra Kong Haakon VII!
Samlerhuset har nå gleden av å kunne tilby et historisk myntsett bestående av samtlige av Kong Haakon VIIs mynttyper. Myntsettet inneholder 17 originalmynter, som i dag er historiske vitnesbyrd fra før og etter andre verdenskrig, og et viktig minne fra vår nære historie. 

Vi inviterer med dette:

{{ user.name }}

til å bli eier av det innholdsrike og minnerike myntsettet. Benytt deg av muligheten i dag - begrenset antall sett tilgjengelig!

Nå kan du bli eier av samtlige av Kong Haakon VIIs mynttyper utgitt etter Den skandinaviske myntunion. Et historisk myntsett som inneholder hele 17 originalmynter som forteller Norges historie fra tiden før og etter 2. Verdenskrig. 

For kun 1190 kroner kan du nå sikre deg:

●  Historiske vitnesbyrd fra før og etter 2. verdenskrig
●  Hele 17 historiske originalmynter!
●  Inneholder Norges første kronemynter i myntmetall

Komplett sett med Kong Haakons mynttyper etter Den Skandinaviske myntunion
Skuddet i Sarajevo og utbruddet av første verdenskrig (1914-1918) var begynnelsen på slutten for Den skandinaviske myntunionen. Under krigen styrket svensk økonomi seg kraftig. Svensk valuta økte kraftig i forhold til norsk, og det var ikke mulig å opprettholde prinsippet om at norske, danske og svenske mynter skulle være like mye verdt.

Et tillegg til loven om pengevesen av 18. mars 1924 gjorde det mulig å prege mynter som bare skulle gjelde i Norge. Premissene for Den skandinaviske myntunion var dermed borte. På 1920 tallet ble det derfor preget en rekke flotte mynter under Kong Haakon VII, i valørene 1-krone, 50-øre, 25-øre, 10- øre, 5-øre, 2 øre og 1-øre. Samtlige av disse historiske myntene inngår i dette historiske myntsettet!

Myntene som bygget Norges identitet
De eldste myntene i dette enestående myntsettet ble preget kun ett tiår etter Norges selvstendighet fra Sverige. Mynter har gjennom historien fungert som et lands visitkort, og Kong Haakons mynter er intet untak. De inntil 100-år gamle originalmyntene er proppfulle av norske nasjonalsymboler. Hver mynt er som et lite kunstverk i seg selv, med symboler som henviser til Norges stolte historie. Slik som for eksempel Storkorskjedet av St. Olavs Orden som pryder Norges første 1 krone med hull.

Begrenset antall myntsett - vær rask!
Vi anbefaler at du bestiller allerede nå hvis du ønsker å sikre deg komplettsettet med Kong Haakon VIIs mynttyper fra 1920 - 1957. Kong Haakons mynter blir stadig vanskeligere å få tak i komplett, selv utgavene etter Den skandinaviske myntunion. Det er det ikke hver dag vi har muligheten til å samle samtlige av hans 17 mynttyper fra perioden 1920 - 1957 i ett og samme sett. Benytt deg derfor av denne muligheten i dag, og bli eier av myntene som bygget Norges identitet før og etter 2. verdenskrig!