Sikre deg nyheten - jubileumssettet "Norges første og siste 100-kroner"!

Norske numismatiske sjeldenhet
Norges første seddel med 100-kronevalør, som er så godt som umulig å få tak i, er nå endelig gjort tilgjengelig for norske samlere i form av en eksklusiv minneutgave i 100 gram rent sølv. 100-kroner Oscar II fra 1877, er hentet fra den eneste norske seddelrekken med kongeportretter! Sammen med minneutgaven i sølv finner du Norges nye 100-kronerseddel i usirkulert kvalitet, rett fra Norges Bank. Sammen utgjør de jubileumssettet "Norges første og siste 100-kroner".

Strengt begrenset til 1.000 nummererte jubileumssett
Mens vanlige sedler blir utgitt i millionopplag, skal jubileumssettet “Norges første og siste 100-kroner” kun utgis i 1.000 nummererte eksemplarer. Sedlene er montert i en elegant gjennomsiktig ramme, med nummerplankett og inngraveringen “Norges første og siste 100-kroner”, samt emblemene kronet riksvåpen og Gokstadskipet, slik at du kan studere begge sider av sedlene uten at den tar skade av støv eller fingeravtrykk.Detaljrikt preget i 100 gram rent sølv
Minneutgaven for Norges første 100-kroneseddel, som er preget i 100 gram 99, 9 % rent sølv og beste proofkvalitet, fremstår med en imponerende glans og detaljrikdom. Minneutgaven måler hele 78 x 68 millimeter, og det er et imponerende og møysommelig presisjonsarbeid som ligger bak utgivelsen. Ved hjelp av en lupe kan du inngående studere seddelens spennende og dekorative elementer, ned til minste detalj. Arkitekt Christian Christie, som var leder av domkirke-restaureringen i Trondhjem fra 1872, og som hadde ansvaret for mye av originalseddelens utforming, hadde vært dypt imponert hvis han hadde fått studere denne minneutgaven i sølv!

Usirkulert kvalitet – rett fra Norges Bank
Norges Bank har nettopp utgitt Norges nye 100-kronerseddel. Samlere vil gjerne sikre seg første utgave i topp usirkulert kvalitet, men det er sannelig ikke lett i disse dager å få tak i helt perfekte eksemplarer, rett fra trykkerimaskinen. De fleste banker håndterer ikke kontanter lenger, og de sedlene man får i butikken er sirkulerte.

Sikre deg jubileumssettet i dag:

  • Med Norges første seddel med 100-kronervalør i eksklusiv minneutgave i 99,9 % rent sølv
  • Med Norges nye 100-kroner seddel i usirkulert kvalitet – rett fra Norges Bank
  • Med inngraveringen «Med inngraveringen “Norges første og siste 100-kroner”, samt emblemene kronet riksvåpen og Gokstadskipet
  • Strengt begrenset til 1.000 nummererte jubileumssett


På grunn av det lave opplaget på jubileumssettet «Norges første og siste 100-kroner», regner vi med at bare en brøkdel av interesserte samlere vil ha sjanse til å bli blant de heldige, så vær rask med din bestilling!

Spesifikasjoner