Gavetips

Mynter, medaljer og andre samleobjekter er ypperlige gaver, verdier som varer og som gleder mottageren i årevis. Her finner du et rikholdig utvalg samleobjekter  – noe for enhver smak og lommebok!

Samlerhuset fyller 25 år i år, og det ønsker vi å feire med deg! Bla nedover siden for å finne flotte samleobjekter med spesielle bursdagspriser. Her kan du gjøre noen svært gode kupp!

Eksklusiv klokke med Norges første frimerke

Eksklusiv klokke med Norges første frimkerke som urskive. Kun tilgjengelig hos Samlerhuset.

Sølvmynt med særdeles flott relieffhøyde

Ankeret er et gjenkjennelig maritimt symbol som utover sin praktiske bruk også ofte brukes som utsmykning i ulike former. Vi kan se det både som hagekunst, som smykke, tatovering og nå også på minnemynt.

Sølvmynter med spennende former

Mynter er ikke alltid runde. Siden antikken er det blitt laget mynter i andre fasonger - som disse du nå kan sikre deg.

Ekte rose dyppet i gull

Rosen du har mulighet å sikre deg i dag er en ekte rose, plukket under full blomstring, dyppet i 24 karat ekte gull. Enten du skal beholde den selv, eller gi den bort til noen du er glad i, håper vi den vil spre glede og kjærlighet.

Elegant Quartz klokke med brun skinnrem

Elegant Quartz klokke med brun skinnrem. Klokken har en nikkelfri urkasse med ripefritt glass. 

Tidslinje over norsk mynthistorie i storformat!

Med denne massive og svært innholdsrike plakaten kan du nå få full oversikt over Norges Konger, myntenheter og mynthistoriske høydepunkt fra 1628 frem til i dag. Plakaten som måler hele 150 cm x 60 cm kan nå bli din for kun 499 kroner.