Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Gavetips

Mynter, medaljer og andre samleobjekter er ypperlige gaver, verdier som varer og som gleder mottageren i årevis. Her finner du et rikholdig utvalg samleobjekter  – noe for enhver smak og lommebok!

Flatøybok, 1. bind BOKVERK: Flatøybok – vårt viktigste bokverk!
H.M. Kong Harald V uttaler: -Det finnes intet annet tilsvarende verk som forteller så inngående om den felles kulturelle og historiske arven vi skandinaver deler
299 kr 699 kr
Myntklokke presidential seal Myntklokke presidential seal Eksklusiv klokke med ekte mynt
Eksklusiv myntklokke med sølvmynt som urskive. Klokke med halvdollar i 40 % sølv med motiv av Presidentens segl.
2 990 kr
Plakat Norges mynthistorie Tidslinje over norsk mynthistorie i storformat!
Med denne massive og svært innholdsrike plakaten kan du nå få full oversikt over Norges Konger, myntenheter og mynthistoriske høydepunkt fra 1628 frem til i dag. Plakaten som måler hele 150 cm x 60 cm kan nå bli din for kun 499 kroner.  
499 kr
Fantastisk myntkunst!
Denne nye praktmynten er preget i hele 5 unser 99,9% rent sølv. Den 100 mm store overflaten har motiv av en drømmende jente med fargerike sommerfugler i håret.  Mynten er utsolgt, men Samlerhuset har klart å sike seg 45 eksemplarer. Vær rask og bestill i dag!
4 990 kr
Tøff piratmynt i sølv med fargepreg og Swarovski-hodeskalle
Myntens svarte proof-overflate og delvis fargebelagte detaljer skaper en skarp og flott kontrast til den hodeskalleformede krystallen. Hodeskalle-mynten er utgitt av det sentral-afrikanske landet Ekvatorial-Guinea i et begrenset opplag på 1750 eksemplarer. Mynten var så populær på myntmessen i Berlin at den ble utsolgt på en blunk, Samlerhuset har heldigvis klar å sikre seg 45 stykk. 
1 490 kr
5-kr minnemynt komplett sett 5-kr minnemynt komplett sett Komplett sett med alle Norges 9 jubileumsfemkroner!
Norges Bank har fra 1975 til 1997 gitt ut 5-kroner med spesialpreg for å markere spesielle begivenheter. Nå kan du sikre deg et komplett sett med alle disse ettertraktede minnemyntene.  
690 kr