Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Gavetips

Mynter, medaljer og andre samleobjekter er ypperlige gaver, verdier som varer og som gleder mottageren i årevis. Her finner du et rikholdig utvalg samleobjekter  – noe for enhver smak og lommebok!

Myntklokke presidential seal Myntklokke presidential seal Eksklusiv klokke med ekte mynt
Eksklusiv myntklokke med sølvmynt som urskive. Klokke med halvdollar i 40 % sølv med motiv av Presidentens segl.
2 990 kr
Frankrike Onkel Skrue for første gang på fransk eurominnemynt!
Du kan sikre deg Frankrikes første Onkel Skrue minnemynt i gull! Kun 1.000 utgitt på verdensbasis!
7 990 kr
Frankrike Onkel Skrue for første gang på fransk eurominnemynt!
Du kan sikre deg Frankrikes første Onkel Skrue minnemynt i sølv, som ble utsolgt på et blunk ved Det Franske Myntverket! Kun 500 utgitt på verdensbasis!
5 990 kr
Verdens første globusmynt!
Verdensnyhet: sikre deg den første gullbelagte globusmynten med en ekte diamant plassert på Norge! Opplag på kun 400 mynter på verdensbasis. 
5 990 kr
Jubileumssett H.M. Kong Harald 80 år Enorm interesse for Kong Harald V
I år er det 80-årdagen til H.M. Kong Harald V den 21. februar 2017. I den anledning klarte Det Norske Myntverket å prege 800 stykk av "H.M. Kong Harald V 80 år"-medaljer på selve bursdagen hans. Det Norske Myntverket preget jubileumsmedaljen i rent sølv belagt med 24 karat gull.  
2 990 kr
Palau Helt spesiell minnemynt formet som en ølkork!
I år 1516 innførte den tyske kurfyrsten Wilhelm IV av Bayern den såkalte renhetsloven som skulle sikre at øl kun kunne brygges av malt, humle, gjær og vann. I år kan vi dermed ferie 500 år med godt og rent øl!
749 kr
Blomstersmykke i ekte sølv Lekkert smykke i ekte sølv - inspirert av den delikate mandelblomsten
Et vakkert smykke i finsk design, inspirert av den delikate mandelblomsten, laget i 92,5 % sølv. Leveres med sølvkjede.  
2 900 kr
Sommerfuglsmykke i sølv Vakkert sommerfuglsmykke i ekte sølv
Et vakkert smykke i finsk design, med en frisk utforming av en luftig sommerfugl, laget i 92,5 % sølv. Leveres med sølvkjede.  
2 900 kr
Britisk praktmynt: Den legendariske Britannia
Sammen med den berømte sovereign gullmynten, er den legendariske 'Britannia' sølvmynten Englands mest kjente mynter. Mynten har vært utgitt av Det Kongelige Britiske Myntverket siden 1987. Motivet av Britannia er selve personifiseringen av England, der hun symbolisrer nasjonens ulike idealer og verdier gjennom historien.
5 900 kr
En innovasjon innen myntteknologi:
Det er nok få som vil tro at dette er en mynt ved første øyekast, men det er det altså! Vepseedderkoppen i sitt nett er her naturtro utført på en minnemynt i 99,9 % rent sølv. Kun 10 tilgjengelige hos Samlerhuset!
1 490 kr
Tokelau 10 dollar Vikingguden Odin på fantastisk sølvmynt spekket med detaljer!
Den norrøne guden Odin er foreviget på denne fantastiske sølvmynten med 'antikk finish', som fremhever de intrikate detaljene fra mytologiens verden. På en overflate som måler hele 50 mm i diameter er dette virkelig en massiv sølvmynt en vikinggud verdig.
2 990 kr
Jubileumssett Signingen 25 år Bestselger fra Det Norske Myntverket
I anledning 25-årsjubileet for signingen av Kong Harald og Dronning Sonja i Nidarosdomen den 23. juni, utga Det Norske Myntverket et jubileumssett i kun 1.000 nummererte eksemplarer.  Settet har blitt en bestselger og vi har kun få eksemplarer igjen. Nå har du siste mulighet til å sikre deg ditt eksemplar.  
3 990 kr
Vikingskipmynt i gull med laser-kuttet motiv Verdensnyhet: Unik gullmynt preget med avansert og høyteknologisk pregekunst
NOE AV DET NYESTE INNEN MYNTKUNST! Denne gullmynten er preget med avansert teknologi, og er utgitt i et opplag på kun 1.000 eksemplarer. Gullmynten er kun tilgjengelig hos Samlerhuset.
6 490 kr
Vikingkongen Knut den Mektige på ny gullmynt!
Britene er stolte av sin vikinghistorie og nå endelig vikingkongen Knut den Store hedret på ny gullmynt! Det er den britiske kronkolonien Gibraltar som utgir mynten som er preget i 99,9% rent gull og med et strengt begrenset opplag på lave 1.000 eksemplarer - lavt til å være en konge over England, Danmark og Norge!
3 498 kr
Gullmynt Emil på Lønneberget Emil i Lønneberget foreviget på minnemynt i 90 % rent gull
”På gården Katthult i Småland bodde det en liten gutt som het Emil”. Slik starter historien om Emil i Lønneberget. Du har sikkert både lest boken og sett filmene mange ganger. Nå har den lille rampete gutten med den gylne luggen også blitt foreviget på minnemynt i gull!
3 990 kr
Endelig, den 'norske' Disney prinsessen som alle har ventet på!
Endelig er den her! På kort tid har filmen Frost om de to søstrene Elsa og Anna blitt en av de virkelig store Disney-klassikerne. Nå er endelig mynten her, og du er en av de få norske samlerne som har mulighet til å sikre deg et eksemplar av denne offisielle Disney-mynten. Elsa-mynten blir levert i en eventyrlig innpakning formet som en eventyrbok. Den offisielle Disney minnemynten er plassert i en beskyttende kapsel inne i ”boken” som har myntens spesifikasjoner skrevet i seg. Den unike og vakre innpakningen gjør dette offisielle Disney-produktet til en flott gave – enten til deg selv eller noen du er glad i  
990 kr
Speil, speil på veggen der – hvem er vakrest i landet her?
Du kan i dag sikre deg verdens første offisielle Walt Disney Snøhvit minnemynt i sølv!
790 kr
Disney's julehilsen, 1$ Disney julemynt - klar til å henges på juletreet!
Nå kan du sikre deg en offisiell Disney minnemynt i sølv med flott fargepreg. Minnemynten leveres i en flott beskyttelseskapsel - velegnet for å henges på juletreet!
675 kr
Canada 20$ Ny minnemynt i sølv hedrer Dronning Elizabeths 90-årsdag
Dronningen fyller år i april 2016, men jubileet feires med brask og bram ved flere anledninger med dronningens bursdagsparade i juni som et absolutt høydepunkt. Dronning Elisabeth II er den personen i verden som er suverent mest avbildet på frimerker og mynter. Flere myntverk verden over utgir jubileumsminneutgaver i hennes ære. Som kjent går solen aldri ned over det britiske imperiet, og når dets kongelige overhode skal feires spares det ikke på noe
1 290 kr
Verdensmesterskapet i Skiskyting 2016, myntsett, gull/sølv VM i skiskyting i Oslo - Kun 200 sett tilgjengelig i Norge!
3.-13. mars 2016 er det duket for vinterens desidert største idrettsfest når 200.000 publikummere fra hele verden samles i Holmenkollen for VM i skiskyting. Som et varig minne fra denne folkefesten er du én av kun 200 i Norge som kan sikre deg det flotte minnemyntsettet med en gull- og en sølvmynt viet Skiskytter-VM. 
3 990 kr
Lykkemynter fra hele verden - 8 mynter i etui Lykkemynter fra hele verden
Nå kan du sikre deg åtte lykkemynter, fra åtte forskjellige nasjoner. Myntene leveres i oppbevaringsmappe. Dette er en flott gave til både store og små myntsamlere! 
199 kr
Verdensmesterskapet i Skiskyting 2016, sølvmynt VM i skiskyting i Oslo - Nyutgitt sølvmynt til kun 990 kr!
3.-13. mars 2016 er det duket for vinterens desidert største idrettsfest når 200.000 publikummere fra hele verden samles i Holmenkollen for VM i skiskyting. Som et varig minne fra denne folkefesten er du én av få i Norge som kan sikre deg en flott sølvmynt utgitt til Skiskytter-VM. 
990 kr
Sølvbelagt pin Norgeskart Sølvbelagt dekorpin formet som Norgeskartet
Elegant dekorpin formet som Norgeskartet til bruk på jakkeslaget, bunadscapen, hatten eller som annen dekor.
119 kr
Grunnlovsmedaljen jubileum 1814-2014 Grunnlovsmedaljen jubileumsutgave belagt med ekte gull!
I 2014 kunne vi feire 200-årsjubileum for Grunnloven. Det Norske Myntverket utga i denne forbindelse Grunnlovsmedaljen belagt med ekte gull som et bidrag til 200-årsjubileet. 
399 kr
Tøff hodeskallemynt i sølv med ekstra høyt relieff
Mynten er utgitt i et begrenset opplag på 1.750 eksemplarer og ble raskt utsolgt fra myntverket.
1 990 kr
Europas land - komplett sett, 1 mynt fra hvert land (48 stater) Europas land - komplett sett, 1 mynt fra hvert land (48 stater) Én mynt fra hvert av Europas 48 land
Denne myntboken gir deg en komplett samling med mynter fra alle Europas nasjoner.
490 kr
Frankrike Storslått fransk praktmynt belagt med gull og rhodium
Enkelte minnemynter er bare mer spektakulære og forseggjorte enn andre. Årets storslåtte franske minnemynt i UNESCO Bank of the Seine-serien er en slik minnemynt. På 5 unse rent sølv og en hele 50 mm stor overflate hedres det historiske monumentet Le Petit Palais og Musée d’Orsay i Paris med en detaljrikdom av de sjeldne. Elementer i motivet er belagt med gull og det sorte platinametallet rhodium, også kalt sort gull. Dette gjør denne minnemynten til et virkelig vakkert praktstykke utenom det vanlige.  
4 990 kr
Myntssmykke / Beltespenne 1 spd 1793 NO / 1 sp 1788 DK Myntssmykke / Beltespenne 1 spd 1793 NO / 1 sp 1788 DK Dekorer din bunad med originale speciedaler fra 1700-tallet!
Dette er en uvanlig og morsom kuriositet som består av en dansk og en norsk speciedaler fra 1700-tallet, som er satt sammen slik at det danner en beltespenne. Det er sjeldent vi kommer over like flotte beltespenner og vi kan garantere deg at det er svært få som har en tilsvarende beltespenne på sin bunad.
9 800 kr
Pippi Långstrømpe 70 år gigant medalje Pippi Langstrømpe hedret på storslått medalje belagt med rent gull!
Om du er rask, kan du sikre deg den storslåtte Pippimedaljen på hele 88,7 mm i diameter og som veier 400 gram. Medaljen er preget i bronse og belagt med 24 karat rent gull. Maksimalt opplag er satt til kun 999 eksemplarer, men det er kun 50 medaljer tilgjenglig i dag hos Samlerhuset. Medaljen ble utgitt i forbindelse med Pippis 70-årsjubileum og bærer portrettet til forfatteren Astrid Lindgren.
2 995 kr
Disney's julehilsen, 2$ Klassisk Disney julekort foreviget på minnemynt i 99,9 % rent sølv
Nå kan du sikre deg en offisiell Disney sølvmynt med flott fargepreg av Mikke Mus og vennene hans. Motivet stammer fra et originalt julekort fra 1935.
990 kr
Tøff hodeskallemynt i sølv med ekstra høyt relieff
Mynten er utgitt i et begrenset opplag på 1.750 eksemplarer og ble raskt utsolgt fra myntverket.
1 990 kr
Edvard Munch Storslått Munch-utgivelse i gigantformat: For første gang med diamanteffekt og nummerering
Nå kan du sikre deg denne storslåtte Munch-utgivelsen som er en gjengivelse av Edvard Munchs maleri "Solen" malt i 1909. Denne storslåtte gigantmedaljen ligger an til å bli den nye samlerfavoritten blant våre kunder. Vær rask, lave numre leveres først!
3 990 kr
Frigjøringskongene - de offisielle kongeportrettene De offisielle kongeportrettene hjem for kun 199 kr!
I 2015 ble de offisielle kongeportrettene "Frigjøringskongene" gitt i gave fra Samlerhuset til Norges Hjemmefrontmuseum på Akershus Festning hvor de nå er en permanent del av utstillingen. Du kan nå sikre deg den komplette serien "Frigjøringskongene" med syv storslåtte kunstpostkort til kun 199 kroner inkludert frakt.
199 kr
Platinamedalje H.M. Kong Harald 80 år Platiamedalje utgitt av Det Norske Myntverket
I år er det 80-årdagen til H.M. Kong Harald V den 21. februar 2017. Dette er Norges aller første platinamedalje, utgitt av Det Norske Myntverket. Jubileumsmedaljen "H.M. Kong Harald V 80 år" er preget i kun 500 eksemplarer.   
6 900 kr
Cook Islands 5$ Minnemynt i sølv med fargerik papegøye
Noen mynter er virkelig mer oppsiktsvekkende enn andre, som denne flotte fargeklatten av en minnemynt du kan sikre deg i dag!
990 kr
Magasinet Mynt & Historie nummer 3/2017 Magasinet Mynt & Historie utgave 3 2017
Samlerhuset utgir magasinet Mynt & Historie. Et magasin for samlerglade om samlerglede. Nå kan du sikre deg tilgang til myntnyheter og spennende historie! Introduksjonspris for magasinet er kun 79 kroner, som innleder uforpliktende abonnement på magasinet Mynt & Historie som kommer ut ca. fire ganger i året. Abonnementspris er kun 79 kroner per utgave.  
79 kr
Magasinet Mynt & Historie Magasinet Mynt & Historie
Samlerhuset utgir magasinet Mynt & Historie. Et magasin for samlerglade om samlerglede. Nå kan du sikre deg tilgang til myntnyheter og spennende historie! Introduksjonspris for magasinet er kun 39 kroner, som innleder uforpliktende abonnement på magasinet Mynt & Historie som kommer ut ca. fire ganger i året. Abonnementspris er kun 39 kroner per utgave.Vår ordinær utsalgspris 79 kroner.  
39 kr
Penger av Papir Penger av Papir PENGER AV PAPIR
Mennesker over hele verden benytter pengesedler. Alle har vi et forhold til disse helt spesielle stykker papir. Boken er skrevet av Hans Christian Erlandsen. God fornøyelse.
299 kr
Fiji 1/2$ Iron Man på mynt belagt med sølv og med innebygd lyseffekt
Iron Man-mynten du kan sikre deg i dag er en verdensnyhet innen myntinnovasjon - den er belagt med sølv og med innebygd lyseffekt! 
399 kr
Fiji 1/2$ Spiderman på mynt belagt med sølv og med innebygd lyseffekt
Spiderman-mynten du kan sikre deg i dag er en verdensnyhet innen myntinnovasjon - den er belagt med sølv og med innebygd lyseffekt! 
399 kr
Fiji 1/2$ Captain America på mynt belagt med sølv og med innebygd lyseffekt
Captain America-mynten du kan sikre deg i dag er en verdensnyhet innen myntinnovasjon - den er belagt med sølv og med innebygd lyseffekt! 
399 kr
Verdens høyeste fjell Mount Everest på minnemynt i 99,9 % rent sølv - utsolgt allerede!
Denne massive minnemynten i sølv er hele 65 mm stor og med et imponerende høyt relieff! Mynten er utgitt i et begrenset opplag på kun 777 eksemplarer på verdensbasis. Mynten er allerede utsolgt og det finnes kun 20 tilgjengelige eksemplarer hos Samlerhuset.
3 990 kr
Last inn flere samleobjekter