Gavetips

Mynter, medaljer og andre samleobjekter er ypperlige gaver, verdier som varer og som gleder mottageren i årevis. Her finner du et rikholdig utvalg samleobjekter  – noe for enhver smak og lommebok!

Elegante mansjettknapper - Frigjøringen

Pynt deg med mansjettknapper spesiallaget i anledning frigjøringsjubileet! En flott gaveidé til deg selv eller noen du er glad i!

Storslått komplettsett med norske mesterverk

Dette storslåtte settet formidler noen av Norges mest kjente, historiske malerier fra vår tidligste kunsthistorie på 1800-tallet og frem til nyere tid. Nå kan du sikre deg blant annet Edvard Munchs "Skrik" og Tidemand & Gudes "Brudeferd i Hardanger" gjengitt i fullfargepreg på barrer belagt med hele 99,9% rent gull!

Ekte rose dyppet i sølv

Rosen er en av de mest populære blomstene vi har, og det er ingen tvil om at den regnes som et luksuriøst tegn på kjærlighet og hengivenhet. Hva gleder vel mer enn en rose? Det må i så fall være en ekte rose dyppet i sølv!

 

Edvard Munchs aller mest kjente malerier gjengitt i fullfargepreg

Det nærmer seg åpningen av det nye Munchmuseet, og i den anledning kan du nå sikre deg ditt eget Munchmuseum med 7 av Munchs aller største mesterverk! De vakre maleriene er gjengitt i fullfargepreg på Norges første 1-krone med hull, belagt med 24 karat rent gull.

Winston Churchills ikoniske portrett hedret på massiv sølvmynt

I år er det hele 80 år siden Churchill ble statsminister i Storbritannia, og i den anledning kan du nå sikre deg en 10 unser minnemynt i 99,99% rent sølv, preget i beste proof kvalitet. Men du bør være rask; opplaget er begrenset til 700 på verdensbasis og vi har få mynter tilgjengelig!

"Norges konger" - bok med biografier

I denne boken finner du fakta om alle de norske kongene, fra Christian IV til dagens monark, Harald V.