Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Gavetips

Mynter, medaljer og andre samleobjekter er ypperlige gaver, verdier som varer og som gleder mottageren i årevis. Her finner du et rikholdig utvalg samleobjekter  – noe for enhver smak og lommebok!

Flatøybok, 1. bind BOKVERK: Flatøybok – vårt viktigste bokverk!
H.M. Kong Harald V uttaler: -Det finnes intet annet tilsvarende verk som forteller så inngående om den felles kulturelle og historiske arven vi skandinaver deler
299 kr
5-kr minnemynt komplett sett 5-kr minnemynt komplett sett Komplett sett med alle Norges 9 jubileumsfemkroner!
Norges Bank har fra 1975 til 1997 gitt ut 5-kroner med spesialpreg for å markere spesielle begivenheter. Nå kan du sikre deg et komplett sett med alle disse ettertraktede minnemyntene.  
690 kr
Sølvbelagt pin Norgeskart Sølvbelagt dekorpin formet som Norgeskartet
Elegant dekorpin formet som Norgeskartet til bruk på jakkeslaget, bunadscapen, hatten eller som annen dekor.
119 kr
Speil, speil på veggen der – hvem er vakrest i landet her?
Du kan i dag sikre deg verdens første offisielle Walt Disney Snøhvit minnemynt i sølv!
790 kr
Myntssmykke / Beltespenne 1 spd 1793 NO / 1 sp 1788 DK Myntssmykke / Beltespenne 1 spd 1793 NO / 1 sp 1788 DK Dekorer din bunad med originale speciedaler fra 1700-tallet!
Dette er en uvanlig og morsom kuriositet som består av en dansk og en norsk speciedaler fra 1700-tallet, som er satt sammen slik at det danner en beltespenne. Det er sjeldent vi kommer over like flotte beltespenner og vi kan garantere deg at det er svært få som har en tilsvarende beltespenne på sin bunad.
9 800 kr
Sommerfuglsmykke i sølv Vakkert sommerfuglsmykke i ekte sølv
Et vakkert smykke i finsk design, med en frisk utforming av en luftig sommerfugl, laget i 92,5 % sølv. Leveres med sølvkjede.  
2 900 kr
Blomstersmykke i ekte sølv Lekkert smykke i ekte sølv - inspirert av den delikate mandelblomsten
Et vakkert smykke i finsk design, inspirert av den delikate mandelblomsten, laget i 92,5 % sølv. Leveres med sølvkjede.  
2 900 kr
Palau Helt spesiell minnemynt formet som en ølkork!
I år 1516 innførte den tyske kurfyrsten Wilhelm IV av Bayern den såkalte renhetsloven som skulle sikre at øl kun kunne brygges av malt, humle, gjær og vann. I år kan vi dermed ferie 500 år med godt og rent øl!
749 kr
Endelig, den 'norske' Disney prinsessen som alle har ventet på!
Endelig er den her! På kort tid har filmen Frost om de to søstrene Elsa og Anna blitt en av de virkelig store Disney-klassikerne. Nå er endelig mynten her, og du er en av de få norske samlerne som har mulighet til å sikre deg et eksemplar av denne offisielle Disney-mynten. Elsa-mynten blir levert i en eventyrlig innpakning formet som en eventyrbok. Den offisielle Disney minnemynten er plassert i en beskyttende kapsel inne i ”boken” som har myntens spesifikasjoner skrevet i seg. Den unike og vakre innpakningen gjør dette offisielle Disney-produktet til en flott gave – enten til deg selv eller noen du er glad i  
990 kr
Jubileumssett Signingen 25 år Bestselger fra Det Norske Myntverket
I anledning 25-årsjubileet for signingen av Kong Harald og Dronning Sonja i Nidarosdomen den 23. juni, utga Det Norske Myntverket et jubileumssett i kun 1.000 nummererte eksemplarer.  Settet har blitt en bestselger og vi har kun få eksemplarer igjen. Nå har du siste mulighet til å sikre deg ditt eksemplar.  
3 990 kr
Magasinet Mynt & Historie Magasinet Mynt & Historie
Samlerhuset utgir magasinet Mynt & Historie. Et magasin for samlerglade om samlerglede. Nå kan du sikre deg tilgang til myntnyheter og spennende historie! Introduksjonspris for magasinet er kun 39 kroner, som innleder uforpliktende abonnement på magasinet Mynt & Historie som kommer ut ca. fire ganger i året. Abonnementspris er kun 39 kroner per utgave.Vår ordinær utsalgspris 79 kroner.  
39 kr
En innovasjon innen myntteknologi:
Det er nok få som vil tro at dette er en mynt ved første øyekast, men det er det altså! Vepseedderkoppen i sitt nett er her naturtro utført på en minnemynt i 99,9 % rent sølv. Kun 10 tilgjengelige hos Samlerhuset!
1 490 kr
Jubileumssett H.M. Kong Harald 80 år Enorm interesse for Kong Harald V
I år er det 80-årdagen til H.M. Kong Harald V den 21. februar 2017. I den anledning klarte Det Norske Myntverket å prege 800 stykk av "H.M. Kong Harald V 80 år"-medaljer på selve bursdagen hans. Det Norske Myntverket preget jubileumsmedaljen i rent sølv belagt med 24 karat gull.  
2 990 kr
Vikingskipmynt i gull med laser-kuttet motiv Verdensnyhet: Unik gullmynt preget med avansert og høyteknologisk pregekunst
NOE AV DET NYESTE INNEN MYNTKUNST! Denne gullmynten er preget med avansert teknologi, og er utgitt i et opplag på kun 1.000 eksemplarer. Gullmynten er kun tilgjengelig hos Samlerhuset.
6 490 kr
Platinamedalje H.M. Kong Harald 80 år Platiamedalje utgitt av Det Norske Myntverket
I år er det 80-årdagen til H.M. Kong Harald V den 21. februar 2017. Dette er Norges aller første platinamedalje, utgitt av Det Norske Myntverket. Jubileumsmedaljen "H.M. Kong Harald V 80 år" er preget i kun 500 eksemplarer.   
6 900 kr
Frigjøringskongene - de offisielle kongeportrettene De offisielle kongeportrettene hjem for kun 199 kr!
I 2015 ble de offisielle kongeportrettene "Frigjøringskongene" gitt i gave fra Samlerhuset til Norges Hjemmefrontmuseum på Akershus Festning hvor de nå er en permanent del av utstillingen. Du kan nå sikre deg den komplette serien "Frigjøringskongene" med syv storslåtte kunstpostkort til kun 199 kroner inkludert frakt.
199 kr
Ekte rose dyppet i 24 karat, leveres i eske Ekte rose dyppet i gull
Rosen du har mulighet å sikre deg i dag er en ekte rose, plukket under full blomstring, dyppet i 24 karat ekte gull. Enten du skal beholde den selv, eller gi den bort til noen du er glad i, håper vi den vil spre glede og kjærlighet.
990 kr
Verdens første globusmynt!
Verdensnyhet: sikre deg den første gullbelagte globusmynten med en ekte diamant plassert på Norge! Opplag på kun 400 mynter på verdensbasis. 
5 990 kr
Penger av Papir Penger av Papir PENGER AV PAPIR
Mennesker over hele verden benytter pengesedler. Alle har vi et forhold til disse helt spesielle stykker papir. Boken er skrevet av Hans Christian Erlandsen. God fornøyelse.
299 kr
Fiji 1/2$ Iron Man på mynt belagt med sølv og med innebygd lyseffekt
Iron Man-mynten du kan sikre deg i dag er en verdensnyhet innen myntinnovasjon - den er belagt med sølv og med innebygd lyseffekt! 
399 kr
Fiji 1/2$ Spiderman på mynt belagt med sølv og med innebygd lyseffekt
Spiderman-mynten du kan sikre deg i dag er en verdensnyhet innen myntinnovasjon - den er belagt med sølv og med innebygd lyseffekt! 
399 kr
Fiji 1/2$ Captain America på mynt belagt med sølv og med innebygd lyseffekt
Captain America-mynten du kan sikre deg i dag er en verdensnyhet innen myntinnovasjon - den er belagt med sølv og med innebygd lyseffekt! 
399 kr
Myntklokke presidential seal Myntklokke presidential seal Eksklusiv klokke med ekte mynt
Eksklusiv myntklokke med sølvmynt som urskive. Klokke med halvdollar i 40 % sølv med motiv av Presidentens segl.
2 990 kr
Verdens høyeste fjell Mount Everest på minnemynt i 99,9 % rent sølv
Denne massive minnemynten i sølv er hele 65 mm stor og med et imponerende høyt relieff! Mynten er utgitt i et begrenset opplag på kun 777 eksemplarer på verdensbasis. Mynten er allerede utsolgt og det finnes kun 20 tilgjengelige eksemplarer hos Samlerhuset.
3 990 kr
Rammeskrin 70x70x20mm Magisk rammeskrin
Magisk rammeskrin    
69 kr
Plakat Norges mynthistorie Tidslinje over norsk mynthistorie i storformat!
Med denne massive og svært innholdsrike plakaten kan du nå få full oversikt over Norges Konger, myntenheter og mynthistoriske høydepunkt fra 1628 frem til i dag. Plakaten som måler hele 150 cm x 60 cm kan nå bli din for kun 499 kroner.  
499 kr
Innovativ pingvinformet gullmynt
Det er få dyr som er elsket over hele verden på samme måte som de sjarmerende og søte pingvinene. I dag kan du sikre deg en helt spesiell gullmynt formet som en pingvin, og preget i rent 99,9% gull.  
990 kr
Helt spesiell Cola-kork på mynt i 99,9% rent sølv!
Det er få andre merkevarer som er så gjenkjennelige som Coca-Cola. Uansett hvor du er i verden, eller hvilket språk du snakker: Ser du de karakteristiske bokstavene på rød bakgrunn, vet du at logoen tilhører den amerikanske leskedrikken fra 1886. Man trenger ikke en gang kunne lese for å kjenne igjen hva det står skrevet.
499 kr
Fantastisk myntkunst!
Denne nye praktmynten er preget i hele 5 unser 99,9% rent sølv. Den 100 mm store overflaten har motiv av en drømmende jente med fargerike sommerfugler i håret.  Mynten er utsolgt, men Samlerhuset har klart å sike seg 45 eksemplarer. Vær rask og bestill i dag!
4 990 kr
Tøff piratmynt i sølv med fargepreg og Swarovski-hodeskalle
Myntens svarte proof-overflate og delvis fargebelagte detaljer skaper en skarp og flott kontrast til den hodeskalleformede krystallen. Hodeskalle-mynten er utgitt av det sentral-afrikanske landet Ekvatorial-Guinea i et begrenset opplag på 1750 eksemplarer. Mynten var så populær på myntmessen i Berlin at den ble utsolgt på en blunk, Samlerhuset har heldigvis klar å sikre seg 45 stykk. 
1 490 kr
Helt spesiell Cola-kork på mynt i 99,9% rent sølv!
Det er få andre merkevarer som er så gjenkjennelige som Coca-Cola. Uansett hvor du er i verden, eller hvilket språk du snakker: Ser du de karakteristiske bokstavene på rød bakgrunn, vet du at logoen tilhører den amerikanske leskedrikken fra 1886. Man trenger ikke en gang kunne lese for å kjenne igjen hva det står skrevet.
499 kr
Last inn flere samleobjekter