Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Mynter

Sølv spilte en stor rolle for utmyntingene i de greske og romerske verdensriker. Store sølvfunn i middelalderen i Mellom-Europa la grunnlaget for pregingen av vakre sølv-thalere, som er utgangspunktet for ordet daler i den norske mynthistorien. Store sølvfunn i Amerika fra 1500-tallet og fremover resulterte i en rekke vakre sølvmynter. Sølvmynter som den amerikanske proofmynten Silver Eagle knytter historiske linjer til disse tidligere tiders sølvmynter. 

Norske Mark Kong Frederik IIIs aller første 2 mark i sølv
Nå kan vi invitere et fåtall samlere til å begynne å samle norske mark-mynter. Den inntil 367 år gamle historiske sølvmynten er preget under Kong Frederik III i perioden 1649-1669 i Christiania før opprettelsen av myntverket på Kongsberg, og er første mynt i vår splitter nye og eksklusive samling med norske markmynter fra 1600-tallet.
8 500 kr
Norske 2-kroner i sølv Nasjonalskatten "2-kroner Mor Norge"
En av Norges vakreste mynter ble utgitt til 100-årsjubileet for grunnloven i 1914. Mynten, en stor og tung 2-krone i sølv, bærer motiv av skikkelsen «Mor Norge» og er en av myntene som bidro til å bygge vår stolte nasjonale identitet. 
595 kr
Slaget om Atlanterhavet sølvsamling Roosevelts hyllest til Norge på ny minnemynt i rent 99,9% sølv!
Den britiske kronkolonien Gibraltar har valgt å hedre de dramatiske kampene som ble utført til sjøs med totalt fire offisielle minnemynter i sølv og én i gull, i tillegg til mynten med Churchill som du allerede har mottatt. En av disse myntene hedrer den amerikanske presidenten Franklin D. Roosevelts hyllest til norsk motstandskamp – «Look to Norway». Siden du allerede har sikret deg mynten med Churchill, vil jeg nå gi deg mulighet til å sikre deg en eller flere av disse offisielle sølvminnemyntene som kan plasseres her i samlemappen din sammen med Churchill-sølvmynten.  
399 kr
Jubileumssett H.M. Kong Harald 80 år Enorm interesse for Kong Harald V
I år er det 80-årdagen til H.M. Kong Harald V den 21. februar 2017. I den anledning klarte Det Norske Myntverket å prege 800 stykk av "H.M. Kong Harald V 80 år"-medaljer på selve bursdagen hans. Det Norske Myntverket preget jubileumsmedaljen i rent sølv belagt med 24 karat gull.  
2 990 kr
Historiske og norske skillingsmynter Historiske og norske skillingsmynter Nå tilgjengelig: Kong Frederik IVs originale "Parykkåtteskilling"
Et av de betydeligste og mest populære innslagene i norsk skillingshistorie er parykkåtteskillingen utgitt under Kong Frederik IV. Nå har vi et begrenset antall tilgjengelig av 300 år gamle sølvmynten.
1 950 kr
Norske ører i sølv Norske ører i sølv Norges nest siste 50-øre i sølv til kun 95 kroner!
Nå kan du sikre deg en original 50-øre i sølv fra Kong Haakon VIIs første norske myntrekke til kun 95 kroner fraktfritt tilsendt! Selv om mynten er ganske rimelig er det ikke en mynt som er lett å få tak i, i hvert fall ikke i særlige mengder. Vi har et begrenset antall mynter tilgjengelig! 
95 kr
Morgan Dollar Settet - komplett med 5 myntmerker Komplett utgave med fem berømte Morgan sølvdollars
Den berømte og vakre Morgandollar i sølv i komplett sett med én utgave fra hvert myntverk som preget den. De fem myntene leveres i et vakkert treskrin og med utfyllende ekthetssertifikat og omfattende numismatisk og historisk dokumentasjon. 
5 990 kr
Canada Maple Leaf sølvmynt med lønneblad av muranoglass Canada Maple Leaf sølvmynt med lønneblad av muranoglass Canadiske Maple Leaf med farget muranoglass
Det Kongelige Canadiske Myntverket har preget en storslått Maple Leaf sølvmynt med et flott muranoglass Maple Leaf-blad i levende høstfarger!
4 990 kr
USA 1 $ Peace 1921 High Relief USA 1 $ Peace 1921 High Relief Førsteutgave av Peace Dollar 1921
Nå kan du sikre deg førsteutgaven av den berømte "Peace Dollar" fra 1921, preget med høyt relieff.
2 990 kr
Vikingmyntsett Norges første mynter - de originale vikingtidsmyntene
Myntsettet med fire inntil 1400 år gamle originalmynter i sølv dokumenterer pengene brukt i Norge under vikingtiden.
8 990 kr
USA 1$ Morgan 1878 Carson City USA 1$ Morgan 1878 Carson City Førsteutgave av Morgan Dollar fra 1878
Nå kan du sikre deg førsteutgaven av den vakre Morgan Dollar fra 1878. Mynten ble preget i 90% sølv på myntverket i Carson City.
2 990 kr
Slaget om Atlanterhavet sølvsamling Bytt £20 mot 199 kr i dag!
Slaget om Atlanterhavet var det lengste og hardeste slaget under 2. verdenskrig. Tusener av krigsseilere kjempet en livsfarlig kamp for å sikre de alliertes seier over Hitlers Tyskland. Nå er det utgitt en offisiell 20 pund minnemynt i sølv som hedrer Sir Winston Churchill og krigsseilerne. Du kan veksle til deg minnemynten i 99,9% rent sølv for kun 199 kr fraktfritt tilsendt. Mynten koster deg således ingenting - du kan når som helst veksle den tilbake til norske kroner. Det er begrenset beholdning.   
199 kr
Skrik Munch puslespill mynt Munchs mesterverk 'Skrik' slik du aldri har sett det før:
Edvard Munchs «Skrik» er en av Norges sentrale kunstskatter og kunstnerens desidert mest kjente verk. Maleriet finnes i fire originalversjoner, hvorav to på Munch-museet, ett på Nasjonalgalleriet og det siste hos en ukjent privatperson som kjøpte kunstverket for svimlende 119,9 millioner amerikanske dollar på auksjon i 2012. «Skrik» finnes i utallige varianter og er i dag et ikon innen internasjonal populærkultur. Nå har du også mulighet å sikre deg din egen samleversjon av det verdenskjente motivet.
9 990 kr
Cook Islands 5$ Minnemynt i sølv med fargerik papegøye
Noen mynter er virkelig mer oppsiktsvekkende enn andre, som denne flotte fargeklatten av en minnemynt du kan sikre deg i dag!
990 kr
Vilhelm erobreren Ytterst sjeldne originalmynter i sølv fra normanner-vikingen Vilhelm Erobreren
Er du rask kan du sikre deg en originalmynt fra normanner-vikingen Vilhelm Erobreren! 
4 495 kr
Offisiell OL mynt fra Sør-Korea 860 kroner og gratis OL-seddel (copy) (copy) Få med GRATIS OL-seddel signert av Therese Johaug når du bestiller sølvmynt utgitt til OL i PyeongChang
Bestill OL mynten "skiskyting" i dag for 860 kroner fraktfritt tilsendt. Du får også OL-seddelen signert av Therese Johaug uten ekstra kostnad. Mynten innleder samlingen med 18 OL-mynter utgitt til OL i PyeongChang 2018. Alle myntene er offisielle OL-mynter fra nasjonalbanken i Sør-Korea.
860 kr