Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Minnemynter

Minnemynter utgis for spesielle anledninger, ofte for å markere viktige historiske hendelser eller jubileer, eller for å hedre personer av spesiell betydning. Spesielt populære samleområder er minnemynter utgitt av de store nasjonene som blant andre USA, Canada, Australia, Storbritannia, Kina og Mexico. Minnemynter utgitt til olympiske leker er et annet stort, og populært samleområde, og de første myntene til sommer-OL i Rio 2016 er nå utgitt.  

Offisiell OL mynt fra Sør-Korea 860 kroner og gratis OL-seddel (copy) (copy) Få med GRATIS OL-seddel signert av Therese Johaug når du bestiller sølvmynt utgitt til OL i PyeongChang
Bestill OL mynten "skiskyting" i dag for 860 kroner fraktfritt tilsendt. Du får også OL-seddelen signert av Therese Johaug uten ekstra kostnad. Mynten innleder samlingen med 18 OL-mynter utgitt til OL i PyeongChang 2018. Alle myntene er offisielle OL-mynter fra nasjonalbanken i Sør-Korea.
860 kr
Amerikanske Gulldollar USAs første moderne minnemynt i gull
For 30 år siden preget USA sin aller første moderne minnemynt i gull. Mynten ble utgitt for å markere Frihetsstatuens 100-årsjubileum, og prydes av landets mest berømte nasjonalsymboler; Frihetsgudinnen og den heraldiske ørnen.
3 990 kr
Offisiell OL mynt fra Sør-Korea til OL i PyeongChang 2018 Kun 199 kr for offisiell OL-mynt
Bestill den offisielle OL i PyeongChang 2018 minnemynten «Winter olympic sports» for 199 kroner, fraktfritt tilsendt. OL mynten er utgitt av Nasjonalbanken i Sør Korea. 
199 kr
Verdensmesterskapet i Skiskyting 2016, myntsett, gull/sølv VM i skiskyting i Oslo - Kun 200 sett tilgjengelig i Norge!
3.-13. mars 2016 er det duket for vinterens desidert største idrettsfest når 200.000 publikummere fra hele verden samles i Holmenkollen for VM i skiskyting. Som et varig minne fra denne folkefesten er du én av kun 200 i Norge som kan sikre deg det flotte minnemyntsettet med en gull- og en sølvmynt viet Skiskytter-VM. 
3 990 kr
Verdensmesterskapet i Skiskyting 2016, sølvmynt VM i skiskyting i Oslo - Nyutgitt sølvmynt til kun 990 kr!
3.-13. mars 2016 er det duket for vinterens desidert største idrettsfest når 200.000 publikummere fra hele verden samles i Holmenkollen for VM i skiskyting. Som et varig minne fra denne folkefesten er du én av få i Norge som kan sikre deg en flott sølvmynt utgitt til Skiskytter-VM. 
990 kr
Storslåtte minnemynter til dobbeltjubileet for frigjøringen og Sir Winston Churchill!
I anledning dobbeljubileet for frigjøringen (70 år) og krigslegenden Winston Churchills bortgang (50 år) i 2015 er det utgitt en storslått serie minnemynter i begrenset opplag.
1 990 kr
Canada 20$ Ny minnemynt i sølv hedrer Dronning Elizabeths 90-årsdag
Dronningen fyller år i april 2016, men jubileet feires med brask og bram ved flere anledninger med dronningens bursdagsparade i juni som et absolutt høydepunkt. Dronning Elisabeth II er den personen i verden som er suverent mest avbildet på frimerker og mynter. Flere myntverk verden over utgir jubileumsminneutgaver i hennes ære. Som kjent går solen aldri ned over det britiske imperiet, og når dets kongelige overhode skal feires spares det ikke på noe
1 290 kr
Speil, speil på veggen der – hvem er vakrest i landet her?
Du kan i dag sikre deg verdens første offisielle Walt Disney Snøhvit minnemynt i sølv!
790 kr
Disney's julehilsen, 2$ Klassisk Disney julekort foreviget på minnemynt i 99,9 % rent sølv
Nå kan du sikre deg en offisiell Disney sølvmynt med flott fargepreg av Mikke Mus og vennene hans. Motivet stammer fra et originalt julekort fra 1935.
990 kr
Disney's julehilsen, 1$ Disney julemynt - klar til å henges på juletreet!
Nå kan du sikre deg en offisiell Disney minnemynt i sølv med flott fargepreg. Minnemynten leveres i en flott beskyttelseskapsel - velegnet for å henges på juletreet!
675 kr
Britisk praktmynt: Den legendariske Britannia
Sammen med den berømte sovereign gullmynten, er den legendariske 'Britannia' sølvmynten Englands mest kjente mynter. Mynten har vært utgitt av Det Kongelige Britiske Myntverket siden 1987. Motivet av Britannia er selve personifiseringen av England, der hun symbolisrer nasjonens ulike idealer og verdier gjennom historien.
5 900 kr
Fotball-EM Frankrike 2016, offisielt 3-myntsett Spennende og unik pregeteknikk på UEFA mynter - ball i mynt
Fotball-EM er nå i gang i Frankrike, og som hør og bør blir det også utgitt minnemynter til begivenheten.
9 950 kr
Offisiell OL mynt fra Brasil Halv pris på OL sølvmynt utgitt til OL i Rio 2016 - Nå kun 465 kroner
Sikre deg en offisiell OL sølvmynt til halv pris. Du betaler kun 465 kroner, fraktfritt tilsendt. Normalpris er 960 kroner. Mynten er preget i 92,5% sølv og proof kvalitet. Utgiver er Nasjonalbanken i Brasil og sølvmynten er utgitt til OL i Rio 2016.
465 kr
Mexico UTSOLGT i gullnasjonen Mexico!
Libertad er én av verdens vakreste og mest interessante samlemynter, en ekte klassiker. Gullmyntsettet inneholder fem Libertadmynter i ulike størrelser, og er oppkalt etter frihetsgudinnen Libertas, som pryder forsidene sammen med de berømte vulkanene Popocatepetl og Ixtaccihuatl. Baksidene viser Mexicos riksvåpen.  Settet leveres i et eksklusivt spesialdesignet myntskrin som sikrer en stilfull og sikker oppbevaring av dine meget sjeldne gullmynter fra Mexico. Prestisjesettet er utsolgt ved Nasjonalbanken i Mexico - det er kun 500 sett på verdensbasis!
39 900 kr
OL i RIO 2016 - Komplettsett med førsteutgavene i sølv Offisielle OL-mynter fra vertsnasjonen Brasil - Komplettsett med førsteutgavene i sølv
Vi tilbyr nå OL-sølvmyntene fra Serie 1, utgitt til OL i Rio 2016, for kun 3995 kroner, inklusive frakt. Myntene leveres i et originalskrin fra OL-arrangøren, sammen med ekthetssertifikat. Alle myntene er offisielle OL-mynter fra nasjonalbanken i Brasil.
3 995 kr
Spanias aller første 1 kilo sølvmynt, 300 euro Norsk mynt hedret på spansk førsteutgave
Denne massive 1-kilomynten i sølv er en offisiell førsteutgave minnemynt fra Det Kongelige Spanske Myntverket.
19 900 kr