Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Sølv

Sølv er det metallet som oftest har vært brukt til preging av mynter i verdenshistorien, og var tidvis like verdifullt som gull. I Norge er det funnet sølv på flere steder, det mest kjente ved Kongsberg. Det Norske Myntverket ble i 1686 opprettet for å lage mynter av sølv fra gruvene. I de siste århundrene har sølv også blitt brukt til preging av vakre minnemynter og minnemedaljer.

 

Amerikanske sølvdollar John F. Kennedy - gratis halvdollar!
For drøye 50 år siden endret USA lovverket sitt, og utga en halvdollar i sølv på rekordtid. Nå kan du sikre deg denne ikoniske halvdollaren utgitt i 40 % sølv gratis!
0 kr
Presidentsett med 2 offisielle presidentmedaljer og 1 sølvmynt preget i 90% sølv Presidentsettet som hedrer Barack Obama
Nå kan du sikre deg et presidentsett med 2 offisielle presidentmedaljer utgitt av Det Statlige Amerikanske Myntverket og 1 sølvmynt med motiv av "Det Hvite Hus" i 90% sølv og beste pregekvalitet. Settet tilbys eksklusivt hos Samlerhuset og er begrenset til kun 50 sett.  
990 kr
Offisiell OL mynt fra Brasil Halv pris på OL sølvmynt utgitt til OL i Rio 2016 - Nå kun 465 kroner
Sikre deg en offisiell OL sølvmynt til halv pris. Du betaler kun 465 kroner, fraktfritt tilsendt. Normalpris er 960 kroner. Mynten er preget i 92,5% sølv og proof kvalitet. Utgiver er Nasjonalbanken i Brasil og sølvmynten er utgitt til OL i Rio 2016.
465 kr
Fotball-EM Frankrike 2016, offisielt 3-myntsett Spennende og unik pregeteknikk på UEFA mynter - ball i mynt
Fotball-EM er nå i gang i Frankrike, og som hør og bør blir det også utgitt minnemynter til begivenheten.
9 950 kr
OL i RIO 2016 - Komplettsett med førsteutgavene i sølv Offisielle OL-mynter fra vertsnasjonen Brasil - Komplettsett med førsteutgavene i sølv
Vi tilbyr nå OL-sølvmyntene fra Serie 1, utgitt til OL i Rio 2016, for kun 3995 kroner, inklusive frakt. Myntene leveres i et originalskrin fra OL-arrangøren, sammen med ekthetssertifikat. Alle myntene er offisielle OL-mynter fra nasjonalbanken i Brasil.
3 995 kr
Blomstersmykke i ekte sølv Lekkert smykke i ekte sølv - inspirert av den delikate mandelblomsten
Et vakkert smykke i finsk design, inspirert av den delikate mandelblomsten, laget i 92,5 % sølv. Leveres med sølvkjede.  
2 900 kr
Sommerfuglsmykke i sølv Vakkert sommerfuglsmykke i ekte sølv
Et vakkert smykke i finsk design, med en frisk utforming av en luftig sommerfugl, laget i 92,5 % sølv. Leveres med sølvkjede.  
2 900 kr
Maple Leaf kuppelformet mynt i 99,99% sølv Maple Leaf kuppelformet mynt i 99,99% sølv Kuppelformet Maple Leaf i 99,99% sølv
Lønnebladet er et velkjent symbol på Canada og har siden 1965 prydet det canadiske flagget. Som myntmotiv strekker det seg tilbake til 1876, og de klassiske Maple Leaf-myntene har i moderne tid blitt etablerte og populære samlemynter verden over.
4 990 kr
Alt for Norge 1940 - 1945 - krigssølvet Spesialutgave i kun 5.000 eksemplarer
Det Norske Myntverket har preget en spesialutgave av krigsminnemedaljen "Frigjøringen 1945 - Kronprins Olav og Max Manus", som foreviger vår nasjons største øyeblikk; frigjøringen og freden i maidagene i 1945. Minnemedaljen er preget i 99,9 % rent krigssølv som ble reddet fra 4.700 meters dyp. Denne spesialutgaven er også delvis belagt med 24 karat gull.
299 kr
Alt for Norge 1940 - 1945 - krigssølvet Alt for Norge 1940 - 1945 - krigssølvet Gunnar Sønsteby 100 år hedres på krigssølv!
Det Norske Myntverket har preget en spesialutgave av krigsminnemedaljen "Gunnar Sønsteby - Norges høyeste dekorerte borger" i anledningen av 100-årsjubileet den 11. januar 2018. Minnemedaljen er preget i 99,9 % rent krigssølv som ble reddet fra 4.700 meters dyp. Denne spesialutgaven er også delvis belagt med 24 karat gull.
299 kr
Fabulous 12 - 2018 Denne mynten koster deg ingenting
For å feire 100 årsjubileet for slutten av den første verdenskrigen gir Frankrike ut en spesiell sølv(33,3%) minnemynt med pålydende verdi av 10 Euro.
99 kr
Vilhelm erobreren Ytterst sjeldne originalmynter i sølv fra normanner-vikingen Vilhelm Erobreren
Er du rask kan du sikre deg en originalmynt fra normanner-vikingen Vilhelm Erobreren! 
4 495 kr
Offisiell OL mynt fra Sør-Korea 860 kroner og gratis OL-seddel (copy) (copy) Få med GRATIS OL-seddel signert av Therese Johaug når du bestiller sølvmynt utgitt til OL i PyeongChang
Bestill OL mynten "skiskyting" i dag for 860 kroner fraktfritt tilsendt. Du får også OL-seddelen signert av Therese Johaug uten ekstra kostnad. Mynten innleder samlingen med 18 OL-mynter utgitt til OL i PyeongChang 2018. Alle myntene er offisielle OL-mynter fra nasjonalbanken i Sør-Korea.
860 kr
Norske Mark Kong Frederik IIIs aller første 2 mark i sølv
Nå kan vi invitere et fåtall samlere til å begynne å samle norske mark-mynter. Den inntil 367 år gamle historiske sølvmynten er preget under Kong Frederik III i perioden 1649-1669 i Christiania før opprettelsen av myntverket på Kongsberg, og er første mynt i vår splitter nye og eksklusive samling med norske markmynter fra 1600-tallet.
8 500 kr
Norske 2-kroner i sølv Nasjonalskatten "2-kroner Mor Norge"
En av Norges vakreste mynter ble utgitt til 100-årsjubileet for grunnloven i 1914. Mynten, en stor og tung 2-krone i sølv, bærer motiv av skikkelsen «Mor Norge» og er en av myntene som bidro til å bygge vår stolte nasjonale identitet. 
595 kr
Slaget om Atlanterhavet sølvsamling Roosevelts hyllest til Norge på ny minnemynt i rent 99,9% sølv!
Den britiske kronkolonien Gibraltar har valgt å hedre de dramatiske kampene som ble utført til sjøs med totalt fire offisielle minnemynter i sølv og én i gull, i tillegg til mynten med Churchill som du allerede har mottatt. En av disse myntene hedrer den amerikanske presidenten Franklin D. Roosevelts hyllest til norsk motstandskamp – «Look to Norway». Siden du allerede har sikret deg mynten med Churchill, vil jeg nå gi deg mulighet til å sikre deg en eller flere av disse offisielle sølvminnemyntene som kan plasseres her i samlemappen din sammen med Churchill-sølvmynten.  
399 kr
Jubileumssett H.M. Kong Harald 80 år Enorm interesse for Kong Harald V
I år er det 80-årdagen til H.M. Kong Harald V den 21. februar 2017. I den anledning klarte Det Norske Myntverket å prege 800 stykk av "H.M. Kong Harald V 80 år"-medaljer på selve bursdagen hans. Det Norske Myntverket preget jubileumsmedaljen i rent sølv belagt med 24 karat gull.  
2 990 kr
Historiske og norske skillingsmynter Historiske og norske skillingsmynter Nå tilgjengelig: Kong Frederik IVs originale "Parykkåtteskilling"
Et av de betydeligste og mest populære innslagene i norsk skillingshistorie er parykkåtteskillingen utgitt under Kong Frederik IV. Nå har vi et begrenset antall tilgjengelig av 300 år gamle sølvmynten.
1 950 kr
Norske ører i sølv Norske ører i sølv Norges nest siste 50-øre i sølv til kun 95 kroner!
Nå kan du sikre deg en original 50-øre i sølv fra Kong Haakon VIIs første norske myntrekke til kun 95 kroner fraktfritt tilsendt! Selv om mynten er ganske rimelig er det ikke en mynt som er lett å få tak i, i hvert fall ikke i særlige mengder. Vi har et begrenset antall mynter tilgjengelig! 
95 kr
Morgan Dollar Settet - komplett med 5 myntmerker Komplett utgave med fem berømte Morgan sølvdollars
Den berømte og vakre Morgandollar i sølv i komplett sett med én utgave fra hvert myntverk som preget den. De fem myntene leveres i et vakkert treskrin og med utfyllende ekthetssertifikat og omfattende numismatisk og historisk dokumentasjon. 
5 990 kr
Canada Maple Leaf sølvmynt med lønneblad av muranoglass Canada Maple Leaf sølvmynt med lønneblad av muranoglass Canadiske Maple Leaf med farget muranoglass
Det Kongelige Canadiske Myntverket har preget en storslått Maple Leaf sølvmynt med et flott muranoglass Maple Leaf-blad i levende høstfarger!
4 990 kr
USA 1 $ Peace 1921 High Relief USA 1 $ Peace 1921 High Relief Førsteutgave av Peace Dollar 1921
Nå kan du sikre deg førsteutgaven av den berømte "Peace Dollar" fra 1921, preget med høyt relieff.
2 990 kr
Vikingmyntsett Norges første mynter - de originale vikingtidsmyntene
Myntsettet med fire inntil 1400 år gamle originalmynter i sølv dokumenterer pengene brukt i Norge under vikingtiden.
8 990 kr
USA 1$ Morgan 1878 Carson City USA 1$ Morgan 1878 Carson City Førsteutgave av Morgan Dollar fra 1878
Nå kan du sikre deg førsteutgaven av den vakre Morgan Dollar fra 1878. Mynten ble preget i 90% sølv på myntverket i Carson City.
2 990 kr
Slaget om Atlanterhavet sølvsamling Bytt £20 mot 199 kr i dag!
Slaget om Atlanterhavet var det lengste og hardeste slaget under 2. verdenskrig. Tusener av krigsseilere kjempet en livsfarlig kamp for å sikre de alliertes seier over Hitlers Tyskland. Nå er det utgitt en offisiell 20 pund minnemynt i sølv som hedrer Sir Winston Churchill og krigsseilerne. Du kan veksle til deg minnemynten i 99,9% rent sølv for kun 199 kr fraktfritt tilsendt. Mynten koster deg således ingenting - du kan når som helst veksle den tilbake til norske kroner. Det er begrenset beholdning.   
199 kr
Skrik Munch puslespill mynt Munchs mesterverk 'Skrik' slik du aldri har sett det før:
Edvard Munchs «Skrik» er en av Norges sentrale kunstskatter og kunstnerens desidert mest kjente verk. Maleriet finnes i fire originalversjoner, hvorav to på Munch-museet, ett på Nasjonalgalleriet og det siste hos en ukjent privatperson som kjøpte kunstverket for svimlende 119,9 millioner amerikanske dollar på auksjon i 2012. «Skrik» finnes i utallige varianter og er i dag et ikon innen internasjonal populærkultur. Nå har du også mulighet å sikre deg din egen samleversjon av det verdenskjente motivet.
9 990 kr
Cook Islands 5$ Minnemynt i sølv med fargerik papegøye
Noen mynter er virkelig mer oppsiktsvekkende enn andre, som denne flotte fargeklatten av en minnemynt du kan sikre deg i dag!
990 kr
Vilhelm erobreren Ytterst sjeldne originalmynter i sølv fra normanner-vikingen Vilhelm Erobreren
Er du rask kan du sikre deg en originalmynt fra normanner-vikingen Vilhelm Erobreren! 
4 495 kr
Offisiell OL mynt fra Sør-Korea 860 kroner og gratis OL-seddel (copy) (copy) Få med GRATIS OL-seddel signert av Therese Johaug når du bestiller sølvmynt utgitt til OL i PyeongChang
Bestill OL mynten "skiskyting" i dag for 860 kroner fraktfritt tilsendt. Du får også OL-seddelen signert av Therese Johaug uten ekstra kostnad. Mynten innleder samlingen med 18 OL-mynter utgitt til OL i PyeongChang 2018. Alle myntene er offisielle OL-mynter fra nasjonalbanken i Sør-Korea.
860 kr
Originalmyntsettet Originalmyntsettet "Frigjøringskongene"
Myntsettet er utgitt i anledning 70-årsmarkeringen for frigjøringen etter andre verdenskrig, og inneholder originale mynter fra de norske kongene Kong Haakon VII, Kong Olav V og Kong Harald V.
1 998 kr
200 Kroner Wergeland 2008 200 kr sølv "Henrik Wergeland 200 år" 2008
I 2008 utgav Norges Bank en ny norsk minnemynt i sølv, i anledning 200-årsjubileet for Henrik Wergelands fødsel. Mynten har pålydende verdi 200 kroner og er preget i 92,5 % sølv og beste proofkvalitet. Endelige opplag ble 29.646 mynter.
850 kr
Tusenårsmynten i sølv 100 kr sølv "Norge år 2000" 1999
I forbindelse med tusenårsskiftet utgav Norges Bank denne flotte sølvminnemynten i proofkvalitet. Samlerhuset opplevde en enorm etterspørsel ved utgivelsen og minnemynten ble raskt utsolgt. 
1 500 kr
100kr Nobels Fredspris 2001 100 kr sølv "Nobel Fredspris 100 år" 2001
I anledning av Nobel Fredspris 100-årsjubileum i 2001 ga Norges Bank ut denne praktfulle sølvmynten til Alfred Nobels ære. Minnemynten er helt spesiell da det er første gang en utenlandsk person er hedret med en minnemyntutgivelse av Norges Bank. 
850 kr
50 kr Frigjøring 50 år 1995 50 kr sølv "Frigjøringen 50 år" 1995
50-årsmarkeringen for frigjøringen 8. mai 1945 ble høytidelig markert i hele landet. Norges Bank markerte også den viktige datoen i moderne norsk historie med å utgi denne flotte sølvminnemynten 50 kroner Frigjøringen 1995.
850 kr
100 kr OL-sølvmynt nr. 5, Alpinist 1993 100 kr "OL-sølvmynt nr. 5, Alpinist" 1993
Det ble utgitt totalt 12 forskjellige sølvmynter til OL på Lillehammer med motiver fra olympisk elitesport og norske vinteraktiviteter. Denne 100-kronen i sølv fra 1993 er den femte i rekken og bærer motiv av en alpinist.
600 kr
50 kr OL Massemønstring 1993 50 kr "OL-sølvmynt nr. 6, Massemønstring" 1993
Det ble utgitt totalt 12 forskjellige sølvmynter til OL på Lillehammer med motiver fra olympisk elitesport og norske vinteraktiviteter. Denne 50-kronen i sølv fra 1993 er den sjette i rekken og har motiv av gammel norsk skitradisjon massemønstring.
550 kr
100 kr OL Kunstløperske 1993 100 kr "OL-sølvmynt nr. 6, Kunstløperske" 1993
Det ble utgitt totalt 12 forskjellige sølvmynter til OL på Lillehammer med motiver fra olympisk elitesport og norske vinteraktiviteter. Denne 100-kronen i sølv fra 1993 er den sjette i rekken og har motiv av en kunstløperske.
600 kr
50 kr OL Barn på skøyter 1993 50 kr "OL-sølvmynt nr. 5, Barn på skøyter" 1993
Det ble utgitt totalt 12 forskjellige sølvmynter til OL på Lillehammer med motiver fra olympisk elitesport og norske vinteraktiviteter. Denne 50-kronen i sølv fra 1993 er den femte i rekken og har motiv av barn på skøyter.
550 kr
100 kroner OL-sølvmynt nr. 4, Skihopper 1992 100 kr "OL-sølvmynt nr. 4, Skihopper" 1992
Det ble utgitt totalt 12 forskjellige sølvmynter til OL på Lillehammer med motiver fra olympisk elitesport og norske vinteraktiviteter. Denne 100-kronen i sølv fra 1992 er den fjerde i rekken og bærer motiv av en skihopper.
600 kr
50 kroner OL-sølvmynt nr. 4, Barn på kjelke 1992 50 kr "OL-sølvmynt nr. 4, Barn på kjelke" 1992
Det ble utgitt totalt 12 forskjellige sølvmynter til OL på Lillehammer med motiver fra olympisk elitesport og norske vinteraktiviteter. Denne 50-kronen i sølv fra 1992 er den fjerde i rekken og bærer motiv av lekende barn på kjelke.
550 kr
50 kroner OL-sølvmynt nr. 2, Barn på ski 1991 50 kr "OL-sølvmynt nr. 2, Barn på ski" 1991
Det ble utgitt totalt 12 forskjellige sølvmynter til OL på Lillehammer med motiver fra olympisk elitesport og norske vinteraktiviteter. Denne 50-kronen i sølv fra 1991 er den andre i rekken og bærer motiv av et vinterkledd barn på langrennsski. 
550 kr
50 kr OL Familie på tur 1991 50 kr "OL-sølvmynt nr. 1, Familie på tur" 1991
Det ble utgitt totalt 12 forskjellige sølvmynter til OL på Lillehammer med motiver fra olympisk elitesport og norske vinteraktiviteter. Denne 50-kronen i sølv fra 1991 er den første i rekken og bærer motiv av en familie på tur.
550 kr
50kr FN 50år 1995 50 kroner sølvmynt "FN 50 år" 1995
Da de Forente Nasjoner rundet 50 år i 1995, valgte Norges Bank å markere det med utgivelsen av denne praktfulle sølvmynten i aller beste pregekvalitet proof.
850 kr
Verdensmesterskapet i Skiskyting 2016, myntsett, gull/sølv VM i skiskyting i Oslo - Kun 200 sett tilgjengelig i Norge!
3.-13. mars 2016 er det duket for vinterens desidert største idrettsfest når 200.000 publikummere fra hele verden samles i Holmenkollen for VM i skiskyting. Som et varig minne fra denne folkefesten er du én av kun 200 i Norge som kan sikre deg det flotte minnemyntsettet med en gull- og en sølvmynt viet Skiskytter-VM. 
3 990 kr
Verdensmesterskapet i Skiskyting 2016, sølvmynt VM i skiskyting i Oslo - Nyutgitt sølvmynt til kun 990 kr!
3.-13. mars 2016 er det duket for vinterens desidert største idrettsfest når 200.000 publikummere fra hele verden samles i Holmenkollen for VM i skiskyting. Som et varig minne fra denne folkefesten er du én av få i Norge som kan sikre deg en flott sølvmynt utgitt til Skiskytter-VM. 
990 kr
Disney's julehilsen, 2$ Klassisk Disney julekort foreviget på minnemynt i 99,9 % rent sølv
Nå kan du sikre deg en offisiell Disney sølvmynt med flott fargepreg av Mikke Mus og vennene hans. Motivet stammer fra et originalt julekort fra 1935.
990 kr
Disney's julehilsen, 1$ Disney julemynt - klar til å henges på juletreet!
Nå kan du sikre deg en offisiell Disney minnemynt i sølv med flott fargepreg. Minnemynten leveres i en flott beskyttelseskapsel - velegnet for å henges på juletreet!
675 kr
Offisiell OL mynt fra Brasil Halv pris på OL sølvmynt utgitt til OL i Rio 2016 - Nå kun 465 kroner
Sikre deg en offisiell OL sølvmynt til halv pris. Du betaler kun 465 kroner, fraktfritt tilsendt. Normalpris er 960 kroner. Mynten er preget i 92,5% sølv og proof kvalitet. Utgiver er Nasjonalbanken i Brasil og sølvmynten er utgitt til OL i Rio 2016.
465 kr
Hundreårsmyntene i sølv 2003, 2004 og 2005 Komplett sett med hundreårsmyntene fra 2003, 2004 og 2005
For første gang er kongene Haakon VII, Olav V og Harald V samlet på samme mynt. De tre sølvmyntene har en felles motivside, der våre tre konger etter 1905 er avbildet. Den andre siden på de tre sølvmyntene til selvstendighetsjubiléet speiler Norge i forandringens hundreår; fra et jordbrukssamfunn i 1905, via oljealderen på 1970-tallet, til vår høyteknologiske nåtid.  
1 500 kr
OL i RIO 2016 - Komplettsett med førsteutgavene i sølv Offisielle OL-mynter fra vertsnasjonen Brasil - Komplettsett med førsteutgavene i sølv
Vi tilbyr nå OL-sølvmyntene fra Serie 1, utgitt til OL i Rio 2016, for kun 3995 kroner, inklusive frakt. Myntene leveres i et originalskrin fra OL-arrangøren, sammen med ekthetssertifikat. Alle myntene er offisielle OL-mynter fra nasjonalbanken i Brasil.
3 995 kr
Fotball-EM Frankrike 2016, offisielt 3-myntsett Spennende og unik pregeteknikk på UEFA mynter - ball i mynt
Fotball-EM er nå i gang i Frankrike, og som hør og bør blir det også utgitt minnemynter til begivenheten.
9 950 kr
Canada 20$ Ny minnemynt i sølv hedrer Dronning Elizabeths 90-årsdag
Dronningen fyller år i april 2016, men jubileet feires med brask og bram ved flere anledninger med dronningens bursdagsparade i juni som et absolutt høydepunkt. Dronning Elisabeth II er den personen i verden som er suverent mest avbildet på frimerker og mynter. Flere myntverk verden over utgir jubileumsminneutgaver i hennes ære. Som kjent går solen aldri ned over det britiske imperiet, og når dets kongelige overhode skal feires spares det ikke på noe
1 290 kr
Frankrike Storslått fransk praktmynt belagt med gull og rhodium
Enkelte minnemynter er bare mer spektakulære og forseggjorte enn andre. Årets storslåtte franske minnemynt i UNESCO Bank of the Seine-serien er en slik minnemynt. På 5 unse rent sølv og en hele 50 mm stor overflate hedres det historiske monumentet Le Petit Palais og Musée d’Orsay i Paris med en detaljrikdom av de sjeldne. Elementer i motivet er belagt med gull og det sorte platinametallet rhodium, også kalt sort gull. Dette gjør denne minnemynten til et virkelig vakkert praktstykke utenom det vanlige.  
4 990 kr
Britisk praktmynt: Den legendariske Britannia
Sammen med den berømte sovereign gullmynten, er den legendariske 'Britannia' sølvmynten Englands mest kjente mynter. Mynten har vært utgitt av Det Kongelige Britiske Myntverket siden 1987. Motivet av Britannia er selve personifiseringen av England, der hun symbolisrer nasjonens ulike idealer og verdier gjennom historien.
5 900 kr
Tøff hodeskallemynt i sølv med ekstra høyt relieff
Mynten er utgitt i et begrenset opplag på 1.750 eksemplarer og ble raskt utsolgt fra myntverket.
1 990 kr
Slaget om Atlanterhavet sølvsamling Bytt £20 mot 199 kr i dag!
Slaget om Atlanterhavet var det lengste og hardeste slaget under 2. verdenskrig. Tusener av krigsseilere kjempet en livsfarlig kamp for å sikre de alliertes seier over Hitlers Tyskland. Nå er det utgitt en offisiell 20 pund minnemynt i sølv som hedrer Sir Winston Churchill og krigsseilerne. Du kan veksle til deg minnemynten i 99,9% rent sølv for kun 199 kr fraktfritt tilsendt. Mynten koster deg således ingenting - du kan når som helst veksle den tilbake til norske kroner. Det er begrenset beholdning.   
199 kr
Tokelau 10 dollar Vikingguden Odin på fantastisk sølvmynt spekket med detaljer!
Den norrøne guden Odin er foreviget på denne fantastiske sølvmynten med 'antikk finish', som fremhever de intrikate detaljene fra mytologiens verden. På en overflate som måler hele 50 mm i diameter er dette virkelig en massiv sølvmynt en vikinggud verdig.
2 990 kr
Tøff hodeskallemynt i sølv med ekstra høyt relieff
Mynten er utgitt i et begrenset opplag på 1.750 eksemplarer og ble raskt utsolgt fra myntverket.
1 990 kr
Minnemyntsett til Ski-vm i Lahti 2017 Minnemyntsett til Ski-vm i Lahti 2017 Offisielt minnemyntsett til Ski-VM i Lahti 2017:
Offisielt minnemyntsett utgitt til Ski-VM i Lahti 2017: Begrenset opplag - kun 75 tilgjengelig i Norge!
4 450 kr
Spanias aller første 1 kilo sølvmynt, 300 euro Norsk mynt hedret på spansk førsteutgave
Denne massive 1-kilomynten i sølv er en offisiell førsteutgave minnemynt fra Det Kongelige Spanske Myntverket.
19 900 kr
1 kilo rent sølv Mexico 1 kilo rent sølv fra Mexico – verdenskjente «Libertad»
Sølvnasjonen Mexico er verdenskjent for sine Libertad-mynter, og du kan nå bli  eier av praktutgaven av denne. Mynten måler hele 11 cm i diameter og har en vekt på 1 kilo. Den er stor og tung  - dette er så absolutt ingen småmynt! Sølvmynten er allerede utsolgt hos Den Meksikanske Nasjonalbanken, men vi har klart å sikre oss det siste partiet.
11 997 kr
Frankrike Onkel Skrue for første gang på fransk eurominnemynt!
Du kan sikre deg Frankrikes første Onkel Skrue minnemynt i sølv, som ble utsolgt på et blunk ved Det Franske Myntverket! Kun 500 utgitt på verdensbasis!
5 990 kr
Fabulous 12 - 2018 Denne mynten koster deg ingenting
For å feire 100 årsjubileet for slutten av den første verdenskrigen gir Frankrike ut en spesiell sølv(33,3%) minnemynt med pålydende verdi av 10 Euro.
99 kr
Offisiell OL mynt fra Sør-Korea 860 kroner og gratis OL-seddel (copy) (copy) Få med GRATIS OL-seddel signert av Therese Johaug når du bestiller sølvmynt utgitt til OL i PyeongChang
Bestill OL mynten "skiskyting" i dag for 860 kroner fraktfritt tilsendt. Du får også OL-seddelen signert av Therese Johaug uten ekstra kostnad. Mynten innleder samlingen med 18 OL-mynter utgitt til OL i PyeongChang 2018. Alle myntene er offisielle OL-mynter fra nasjonalbanken i Sør-Korea.
860 kr
Minnemedalje i 1 kg sølv med ekte tungtvann Verdensnyhet: 1-kilosmedalje i sølv med originalt tungtvann fra 2. verdenskrig
En av de mest kjente sabotasjeaksjonene under 2. verdenskrig er tungtvannsaksjonen, og senkingen av fergen D.F. Hydro, som hadde tungtvann ombord. Nå er det utgitt en minnemedalje i ett kilo rent sølv, som inneholder originalt tungtvann fra norsk krigshistorie. Opplaget er strengt begrenset opplag til kun 200 nummererte eksemplarer.
19 990 kr
Pippi Langstrømpe sølvsamling Fyll opp de tomme hullene i samlemappen din
I dag har du mulighet å fylle din Pippi Langstrømpe samlemappe med flotte sølvmedaljer med forskjellige motiver fra Pippis verden. Du får Herr Nilsson & Lille Gubben-medaljen til en fordelaktig introduksjonspris: kun 295 kroner. De resterende medaljene i samlingen koster 495 kroner (+ frakt på 49 kroner). Du vil motta en ny forsendelse cirka en gang i måneden og samler helt uten forpliktelser. Du kan avslutte din samling når du selv ønsker det, og har alltid 30 dager full returrett.
295 kr
Kampen for Frihet sølvsett Kampen for Frihet sølvsett Krigsminnesett forseglet og håndsignert på Oscarsborg 9. april 2015
I anledning 70-årsmarkeringen for frigjøringen er det utgitt et krigsminnesett med tre massive æresmedaljer i patinert sølv, som hedrer tre norske helter og innsatsen de gjorde for et fritt Norge. 
8 990 kr
Edvard Munch Storslått Munch-utgivelse i gigantformat: For første gang med diamanteffekt og nummerering
Nå kan du sikre deg denne storslåtte Munch-utgivelsen som er en gjengivelse av Edvard Munchs maleri "Solen" malt i 1909. Denne storslåtte gigantmedaljen ligger an til å bli den nye samlerfavoritten blant våre kunder. Vær rask, lave numre leveres først!
3 990 kr
Jubileumssett Signingen 25 år Bestselger fra Det Norske Myntverket
I anledning 25-årsjubileet for signingen av Kong Harald og Dronning Sonja i Nidarosdomen den 23. juni, utga Det Norske Myntverket et jubileumssett i kun 1.000 nummererte eksemplarer.  Settet har blitt en bestselger og vi har kun få eksemplarer igjen. Nå har du siste mulighet til å sikre deg ditt eksemplar.  
3 990 kr
Alt for Norge 1940 - 1945 - krigssølvet Spesialutgave i kun 5.000 eksemplarer
Det Norske Myntverket har preget en spesialutgave av krigsminnemedaljen "Frigjøringen 1945 - Kronprins Olav og Max Manus", som foreviger vår nasjons største øyeblikk; frigjøringen og freden i maidagene i 1945. Minnemedaljen er preget i 99,9 % rent krigssølv som ble reddet fra 4.700 meters dyp. Denne spesialutgaven er også delvis belagt med 24 karat gull.
299 kr
Alt for Norge 1940 - 1945 - krigssølvet Alt for Norge 1940 - 1945 - krigssølvet Gunnar Sønsteby 100 år hedres på krigssølv!
Det Norske Myntverket har preget en spesialutgave av krigsminnemedaljen "Gunnar Sønsteby - Norges høyeste dekorerte borger" i anledningen av 100-årsjubileet den 11. januar 2018. Minnemedaljen er preget i 99,9 % rent krigssølv som ble reddet fra 4.700 meters dyp. Denne spesialutgaven er også delvis belagt med 24 karat gull.
299 kr
Last inn flere samleobjekter