Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Minnemedaljer

Å samle minnemedaljer er en fin måte å dokumentere og minnes viktige hendelser i norsk historie. Vi tilbyr et bredt utvalg minnemedaljer preget av Det Norske Myntverket. Sammen med minnemedaljene følger flotte samleskrin og omfattende dokumentasjon skrevet av dyktigere historikere. 

Unik 1-kilomedalje i krigssølv til ære for de som kjempet og falt for Norges sak Unik 1-kilomedalje i krigssølv til ære for de som kjempet og falt for Norges sak
Unik 1-kilomedalje i krigssølv til ære for de som kjempet og falt for Norges sak

1-kilomedaljen "Kongens hjemkomst" er preget i 99,9% rent krigssølv, den første i sitt slag, og avansert dybdepreg med utsøkte detaljer. Opplaget er kun på 75 stk og er utgitt av Det Norske Myntverket. 

24 900 kr
Edvard Munch
Edvard Munch "Solen" gigantmedalje belagt med sølv og farger

Nå kan du sikre deg denne storslåtte Munch-utgivelsen som er en gjengivelse av Edvard Munchs maleri "Solen" malt i 1909. Denne storslåtte gigantmedaljen ligger an til å bli den nye samlerfavoritten blant våre kunder. Vær rask, lave numre leveres først!

3 990 kr 2 990 kr
Norges flotteste attraksjoner - Geirangerfjorden
Norges flotteste attraksjoner - Geirangerfjorden

Geirangerfjorden er et av Norges mest besøkte turistmål og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Nå kan du sikre deg Geirangerfjorden på barre belagt med 99,9% rent gull!

590 kr
Norges flotteste attraksjoner - spektakulære Trolltunga
Norges flotteste attraksjoner - spektakulære Trolltunga

Trolltunga er en av Norges flotteste attraksjoner og mange besøker trolltunga hvert år. Nå kan du sikre deg Trolltunga på barre belagt med 99,9% rent gull!

590 kr
Norges flotteste attraksjoner - Nordkapp
Norges flotteste attraksjoner - Nordkapp

Nordkapp er en av Norges flotteste attraksjoner og svært mange besøker Nordkapp hvert år. Nå kan du sikre deg Nordkapp på barre belagt med 99,9% rent gull!

590 kr
Norges flotteste attraksjoner - Trollstigen
Norges flotteste attraksjoner - Trollstigen

Trollstigen er en av Norges flotteste attraksjoner og mange besøker trollstigen hvert år. Nå kan du sikre deg trollstigen på barre belagt med 99,9% rent gull!

590 kr