Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Minnemedaljer

Å samle minnemedaljer er en fin måte å dokumentere og minnes viktige hendelser i norsk historie. Vi tilbyr et bredt utvalg minnemedaljer preget av Det Norske Myntverket. Sammen med minnemedaljene følger flotte samleskrin og omfattende dokumentasjon skrevet av dyktigere historikere. 

Edvard Munch Edvard Munch
Edvard Munch "Solen" gigantmedalje belagt med sølv og farger

Nå kan du sikre deg denne storslåtte Munch-utgivelsen som er en gjengivelse av Edvard Munchs maleri "Solen" malt i 1909. Denne storslåtte gigantmedaljen ligger an til å bli den nye samlerfavoritten blant våre kunder. Vær rask, lave numre leveres først!

3 990 kr 2 990 kr
Kampen for frihet 1940-1945 - Leif A. Larsen Kampen for frihet 1940-1945 - Leif A. Larsen
Kampen for frihet 1940-1945 - Leif A. Larsen

Den legendariske motstandsmannen Leif Andreas Larsen, også kjent som Shetlands-Larsen, hedres på storslått gigantmedalje i massiv bronse med et svært detaljert dybdepreg. Medaljen er hele 61 mm stor og preget i 100 gram massivt bronse. Gigantmedaljen har et opplag på kun 1.000 unikt nummererte eksemplarer.

599 kr 199 kr
Norges flotteste attraksjoner - Geirangerfjorden
Norges flotteste attraksjoner - Geirangerfjorden

Geirangerfjorden er et av Norges mest besøkte turistmål og står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Nå kan du sikre deg Geirangerfjorden på barre belagt med 99,9% rent gull!

590 kr
Norges flotteste attraksjoner - spektakulære Trolltunga
Norges flotteste attraksjoner - spektakulære Trolltunga

Trolltunga er en av Norges flotteste attraksjoner og mange besøker trolltunga hvert år. Nå kan du sikre deg Trolltunga på barre belagt med 99,9% rent gull!

590 kr
Norges flotteste attraksjoner - Nordkapp
Norges flotteste attraksjoner - Nordkapp

Nordkapp er en av Norges flotteste attraksjoner og svært mange besøker Nordkapp hvert år. Nå kan du sikre deg Nordkapp på barre belagt med 99,9% rent gull!

590 kr
Norges flotteste attraksjoner - Trollstigen
Norges flotteste attraksjoner - Trollstigen

Trollstigen er en av Norges flotteste attraksjoner og mange besøker trollstigen hvert år. Nå kan du sikre deg trollstigen på barre belagt med 99,9% rent gull!

590 kr