Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Minnemedaljer

Før i tiden utga konger og keisere minnemedaljer i gull som symbol på deres status og makt. I dag fyller minnemedaljer i gull, eller belagt med gull, samme funksjon som minnemynter i gull; utgivelsene markerer viktige jubileer og historiske hendelser, som man ønsker å bevare og gi videre til kommende generasjoner.

Royal Air Force minnemynt i gigantformat Royal Air Force minnemynt i gigantformat
Royal Air Force minnemynt i gigantformat

Historien om de norske krigsflyverne har lenge vært en relativt ukjent historie for mange, og de mange flyverne og bakkemannskapene som kjempet for Norge på ukjent himmel har i ettertid blitt kalt våre glemte helter. Nå er det på tide at de får den ære de fortjener!

3 950 kr
Konger av vår tid 9 karat gullmedalje
Konger av vår tid 9 karat gullmedalje

Prestisjeutgaven "Konger av vår tid" er utgitt av Det Norske Myntverket i et svært begrenset opplag på kun 1.000 medaljer, og er en hyllest til våre to folkekonger Kong Olav og Kong Harald.

5 950 kr
Gullmedalje Krigsseileren 9ct 26mm
Gullmedalje Krigsseileren 9ct 26mm

Den offisielle Krigsseilermedaljen i gull er utgitt av Det Norske Myntverket for å minne krigsseilerne – havets helter. Gullmedaljen er en hyllest til krigsseilerne som stod for Norges viktigste bidrag til de alliertes seier. Opplaget er på kun 250 eksemplarer. Medaljen har en diameter på 26 millimeter. Det medfølgende ekthetssertifikatet garanterer for medaljens ekthet og spesifikasjoner. Prestisjeutgaven i gull vil kunne stå som et varig minne over de falne etter andre verdenskrig, og jeg er sikker på at du vil ha glede av den i mange år fremover.

5 950 kr