Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Minnemedaljer

Sølv er et metall som er spesielt egnet for preging av minnemedaljer til en overkommelig pris. Minnemedaljer utgis ofte i begrenset opplag for å markere viktige jubileer og historiske hendelser og personer og preges ofte i proofkvalitet, med frostet motiv mot en speilblank overflate. I årenes løp vil minnemedaljer i sølv få en patina, men likevel er de flotte samleobjekter som bevarer minner for de kommende generasjoner.

Edvard Munch Edvard Munch
Edvard Munch "Solen" gigantmedalje belagt med sølv og farger

Nå kan du sikre deg denne storslåtte Munch-utgivelsen som er en gjengivelse av Edvard Munchs maleri "Solen" malt i 1909. Denne storslåtte gigantmedaljen ligger an til å bli den nye samlerfavoritten blant våre kunder. Vær rask, lave numre leveres først!

3 990 kr 2 990 kr
Det Norske Kongehus
Det Norske Kongehus

Sikre deg prestisjemedaljen i sølv fra Det Norske Myntverket, med kongelig dobbeltportrett av H.M. Kong Harald og H.M. Dronning Sonja. Sølvmedaljen har gjennom en avansert pregeprosess et svært detaljrikt dybdepreg, i såkalt høy relieff, og de kongelige portrettene oppleves nesten som skulpturer! Prestisjemedaljen er preget i 99,9 % rent sølv og i den høyeste mulige prege kvalitet - proof.

399 kr
Det Norske Kongehus - Haakon VII og Maud
Det Norske Kongehus - Haakon VII og Maud

Sikre deg prestisjemedaljen i 99,9 % sølv fra Det Norske Myntverket, med kongelig dobbeltportrett av Haakon VII og Maud. Sølvmedaljen har gjennom en avansert pregeprosess et svært detaljrikt dybdepreg, i såkalt høy relieff, og de kongelige portrettene oppleves nesten som skulpturer! Prestisjemedaljen er preget i 99,9 % rent sølv og i den høyeste mulige prege kvalitet - proof.

860 kr 399 kr
Det Norske Kongehus - komplettsett
Det Norske Kongehus - komplettsett

Sikre deg prestisjemedaljene i 99,9 % sølv fra Det Norske Myntverket, med kongelige dobbeltportrett av våre 3 generasjoner med norske folkekonger samt vår fremtidige konge. Sølvmedaljene har gjennom en avansert pregeprosess et svært detaljrikt dybdepreg, i såkalt høy relieff, og de kongelige portrettene oppleves nesten som skulpturer! Prestisjemedaljene er preget i 99,9 % rent sølv og i den høyeste mulige prege kvalitet - proof.

2 900 kr
Det Norske Kongehus prestisjemedaljer i sølv
Det Norske Kongehus prestisjemedaljer i sølv

Sikre deg prestisjemedaljen i sølv fra Det Norske Myntverket, med kongelig dobbeltportrett av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha. Sølvmedaljen har gjennom en avansert pregeprosess et svært detaljrikt dybdepreg, i såkalt høy relieff, og de kongelige portrettene oppleves nesten som skulpturer! Prestisjemedaljen er preget i 99,9 % rent sølv og i den høyeste mulige prege kvalitet - proof.

860 kr 399 kr
Jubileumssett Tronskiftet 30 år 1991-2021
Jubileumssett Tronskiftet 30 år 1991-2021

I anledning 30-årsjubileet for tronskiftet, preget Det Norske Myntverket to unike tronskiftemedaljer på selve merkedagen, søndag 17. januar 2021. Tronskiftemedaljer ble preget i 99,9 % rent sølv og i beste pregekvalitet proof, hvorav den ene sølvmedaljen har portrett av Kong Harald V og den andre har portrett av Kong Olav V. Sikre deg ditt nummererte jubileumssett hos Samlerhuset.

4 990 kr