Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Minnemedaljer

Sølv er et metall som er spesielt egnet for preging av minnemedaljer til en overkommelig pris. Minnemedaljer utgis ofte i begrenset opplag for å markere viktige jubileer og historiske hendelser og personer og preges ofte i proofkvalitet, med frostet motiv mot en speilblank overflate. I årenes løp vil minnemedaljer i sølv få en patina, men likevel er de flotte samleobjekter som bevarer minner for de kommende generasjoner.

Edvard Munch Edvard Munch
Edvard Munch "Solen" gigantmedalje belagt med sølv og farger
  • Gigantmedalje på hele 89 mm belagt med 99,9 % sølv
  • Storslått fullfargepreg av Edvard Munchs "Solen" med eksklusiv diamanteffekt!
  • Individuelt nummerert i randen - kun 1.000 i opplag!
3 990 kr 2 990 kr
Tronskiftet 30 år sølvmedaljesett
Tronskiftet 30 år sølvmedaljesett
  • Ekslusivt sølvsett, med utrolig dypdepreg, som markerer 30 år siden tronskiftet
  • Preget i 99,9% rent sølv -spektakulære portrettmedaljer av Olav og Harald
  • Opplaget på hver medalje er begenset til 1.000 individuelt nummererte
2 490 kr
Det Norske Kongehus
Det Norske Kongehus

Sikre deg prestisjemedaljen i sølv fra Det Norske Myntverket, med kongelig dobbeltportrett av H.M. Kong Harald og H.M. Dronning Sonja. Sølvmedaljen har gjennom en avansert pregeprosess et svært detaljrikt dybdepreg, i såkalt høy relieff, og de kongelige portrettene oppleves nesten som skulpturer! Prestisjemedaljen er preget i 99,9 % rent sølv og i den høyeste mulige prege kvalitet - proof.

399 kr
Det Norske Kongehus prestisjemedaljer i sølv
Det Norske Kongehus prestisjemedaljer i sølv

Sikre deg prestisjemedaljen i sølv fra Det Norske Myntverket, med kongelig dobbeltportrett av Kong Olav V og Kronprinsesse Märtha. Sølvmedaljen har gjennom en avansert pregeprosess et svært detaljrikt dybdepreg, i såkalt høy relieff, og de kongelige portrettene oppleves nesten som skulpturer! Prestisjemedaljen er preget i 99,9 % rent sølv og i den høyeste mulige prege kvalitet - proof.

860 kr 399 kr
Det Norske Kongehus - Haakon VII og Maud
Det Norske Kongehus - Haakon VII og Maud

Sikre deg prestisjemedaljen i 99,9 % sølv fra Det Norske Myntverket, med kongelig dobbeltportrett av Haakon VII og Maud. Sølvmedaljen har gjennom en avansert pregeprosess et svært detaljrikt dybdepreg, i såkalt høy relieff, og de kongelige portrettene oppleves nesten som skulpturer! Prestisjemedaljen er preget i 99,9 % rent sølv og i den høyeste mulige prege kvalitet - proof.

860 kr 399 kr
Det Norske Kongehus - komplettsett
Det Norske Kongehus - komplettsett

Sikre deg prestisjemedaljene i 99,9 % sølv fra Det Norske Myntverket, med kongelige dobbeltportrett av våre 3 generasjoner med norske folkekonger samt vår fremtidige konge. Sølvmedaljene har gjennom en avansert pregeprosess et svært detaljrikt dybdepreg, i såkalt høy relieff, og de kongelige portrettene oppleves nesten som skulpturer! Prestisjemedaljene er preget i 99,9 % rent sølv og i den høyeste mulige prege kvalitet - proof.

2 900 kr