Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Vikingtiden

Gullmyntsett 9 karat gull - Yggdrasil, Fenrsiulven, Ragnarok Gullmyntsett 9 karat gull - Yggdrasil, Fenrsiulven, Ragnarok

Gullmyntsettet består av vikingmyntene Ragnarok, Yggdrasil og Fenrisulven som alle er offisielle minnemyntutgivelser, preget i 9 karat gull. Vikingmyntene er utgitt av den tidligere norske vikingøya Isle of Man. Opplaget på gullsettet er begrenset til 199 eksemplarer. Hver gullmynt leveres med et sertifikat som garanterer for ekthet og kvalitet.

13 900 kr
Komplett sett med tre offisielle vikingmynter i 99,9% sølv Komplett sett med tre offisielle vikingmynter i 99,9% sølv

Sikre deg komplett sett med tre mynter fra Det Kongelige Canadiske Myntverket i 99,9% sølv. 

3 990 kr
Flatøybok, 1. bind Flatøybok, 1. bind

H.M. Kong Harald V uttaler: -Det finnes intet annet tilsvarende verk som forteller så inngående om den felles kulturelle og historiske arven vi skandinaver deler

699 kr 299 kr
Tor med hammeren - Sølvbelagt minnemynt Tor med hammeren - Sølvbelagt minnemynt

Tor med hammeren er det fremste symbolet på norrøn mytologi. Nå er tordenguden på en minnemynt belagt med sølv fra vikingøya Isle of Man. Samlerhuset gir bort denne minnemynten – GRATIS (du betaler kun frakt på 39 kr).

0 kr
Vikingenes Slavemynter Vikingenes Slavemynter

Dette unike myntsettet inkluderer myntene som vikingene brukte i mesteparten av vikingtiden!

4 990 kr
Prestisjeutgaven Ragnarok i 9 karat gull Prestisjeutgaven Ragnarok i 9 karat gull

Vikingmynten Ragnarok i 9 karat gull er utgitt av den tidligere norske vikingøya Isle of Man. Opplaget er begrenset til 2.000 eksemplarer. Hver gullmynt leveres med et sertifikat som garanterer for ekthet og kvalitet.

5 950 kr