Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Minnemynter

Minnemynter i gull utgis først og fremst i forbindelse med viktige historiske hendelser eller jubileer et land ønsker å markere og har utover gullvekten pålydende verdi. Minnemynter i gull, er noe av det gjeveste en myntsamler kan eie. Her finner du et utvalg av gullminnemynter vi kan tilby fra inn- og utland. 

Gullmyntsett 9 karat gull - Yggdrasil, Fenrsiulven, Ragnarok Spektakulære vikingmynter i 9 karat gull

Gullmyntsettet består av vikingmyntene Ragnarok, Yggdrasil og Fenrisulven som alle er offisielle minnemyntutgivelser, preget i 9 karat gull. Vikingmyntene er utgitt av den tidligere norske vikingøya Isle of Man. Opplaget på gullsettet er begrenset til 199 eksemplarer. Hver gullmynt leveres med et sertifikat som garanterer for ekthet og kvalitet.

13 900 kr
Krigsseiler gullmynt 2018 En varig hyllest til krigsseilerne i 24 karat rent gull

Det er utgitt en offisiell gullmynt preget i 99,99 % rent gull for å hedre alle de allierte krigsseilerne. Opplaget er 5.000 eksemplarer, noe som er svært lavt – særlig med tanke på hvor mange krigsseilere som var med krigen. 

4 990 kr
Royal Air Force gullmynt En hyllet til krigsflyverne i 24 karat rent gull

Krigsminnemynten hedrer de mange krigsflyverne som kjempet for frihet under det britiske luftforsvaret Royal Air Force, og bærer det offisielle emblemet preget i farger på denne mynten i massivt 99,9 % rent gull. Mynten er utgitt i et begrenset opplag på 5.000 eksemplarer.

5 950 kr
Gullbelagt minnemynt Operasjon Gunnerside hylles

Vi minnes de heltene som bidro til sabotasjene ved Vemork som hindret Nazi-Tysklands forsøk på å produsere atomvåpen med flotte mynter belagt med 24 karat gull.

499 kr 99 kr
Julenisse gullmynt For aller første gang: Mynt i nordisk gull!

For aller første gang har vi mulighet til å tilby en gullmynt preget med nordisk gull fra Lappland! Mynten i 99,9% rent gull er kun tilgjengelig hos Samlerhuset, og dette er et samleobjekt helt utenom det vanlige.

4 950 kr
Amerikanske sølvdollar USAs aller første minnemynt!

I 1492 seilte Christopher Columbus over Atlanterhavet med forventning om å finne den vestlige sjøveien fra Europa til India. I stedet oppdaget han Amerika og innledet europeernes kolonialisering av den nye verden.

Nå kan du sikre deg USAs aller første minnemynt til ære for Columbus sin oppdagelse av Amerika, til spesialpris på kun 199 kroner, fraktfritt tilsendt!

460 kr 199 kr