I dag kan du sikre deg 7 V-merker GRATIS! Du betaler kun frakt.

Dette er en enestående sjanse. Vi gir deg 7 V-merker (NK274-280) gratis (gråoliven 1-øre, gulbrun 2-øre, guloransje 3-øre, rødlilla 5-øre, grønn 7-øre, grønn 10-øre og fiolett 12-øre). Du betaler kun 39 kroner i frakt.

Hitlers norske frimerketabbe – V-merker

V-merker ble utgitt av det norske Postverket i 1941.  Dette var i utgangspunktet vanlige frimerker, som ble overstemplet med en V. V-tegnet (”Victory”) var opprinnelig Churchill og de alliertes symbol for seier. Adolf Hitler irriterte seg over dette, og ville gjerne ta over V-symbolet selv. Ifølge ham sto V’en for ”Viktoria – Deutschland Siegt an allen Fronten”. Det ble besluttet å overstemple en lang rekke frimerker med V-symbolet, både i Norge og andre land.

Forsøket var imidlertid mislykket

Nordmenn protesterte ved å sette V-frimerkene ”opp-ned” på konvolutten. Det gikk bare tre måneder fra utgivelsen i august 1941 til alle V-frimerkene ble tatt ut av salg. De skulle destrueres.

På mystisk vis klarte noen ukjente postansatte å lure V-frimerkene unna

De ble gjemt i et hvelv på Det konglige Slott. Mesteparten av disse V-frimerkene ble brent etter krigen, og de få som ble bevart, har inntil våre dager vært i privat eie. Nå - nesten 80 år senere - er disse frimerkene enda tilgjengelig!  

Mange ville kanskje forvente at disse frimerkene skulle bli anbrakt på museum, men dette er frimerker som alle nordmenn bør få muligheten til å sikre seg.

7 GRATIS frimerker (NK274-280). Kun frakt tilkommer.

Norgessamlingen

Når du sikrer deg dine 7 GRATIS V-frimerker, innleder du samtidig samlingen med norske originalfrimerker i perfekt kvalitet fra 1910 og frem til i dag. Du mottar en ny forsendelse hver måned. Likevel er det ingen bindingstid, du kan slutte å samle når som helst. Som kunde av Samlerhuset har du også alltid 30 dager full returrett.

Spesifikasjoner
Antall:
7 gratis V-frimerker
Katalognummer:
NK 274-280
Kvalitet:
Postfrisk
Utgivelsesår:
1941

Unik Norgeshistorie fortalt med frimerker

Den 2. verdenskrig er et mørkt kapittel i norsk historie. Frimerkene som ble utgitt i disse årene forteller en dramatisk historie. Winston Churchill og hans karakteristiske V-tegn (V for Victory) var en stor suksess og ble et samlende symbol for de allierte. Den såkalte V-kampanjen var så vellykket at tyskerne besluttet å sette inn en motoffensiv. De forsøkte å gjøre V'en til sin egen.

Tyskernes V-kampanje ble styrt ned til den minste detalj. Overalt kunne du se V-tegnet: på bygninger, i blader og aviser og på lokomotiver. Ikke engang frimerkene slapp unna. De legendariske V-frimerkene var opprinnelig norske posthorn- og løvefrimerker fra 1940/41 som ble overtrykket med en sort V.

De såkalte V-frimerkene ble imidlertid nok et symbol på norsk motstand mot okkupasjonsmakten. Nordmennene snudde V-merkene på hodet i protest, og etter kun tre måneder måtte tyskerne innse nederlaget. Frimerkene hadde sin siste salgsdag 29. november 1941, og tyskerne krevde å få merkene utlevert. På mystisk vis klarte imidlertid noen ukjente postansatte å lure V-frimerkene unna. De ble gjemt i et hvelv på Det konglige Slott.

Mesteparten av disse V-frimerkene ble brent etter krigen, og de få som ble bevart, har inntil våre dager vært i privat eie. Nå - nesten 80 år senere - blir disse frimerkene utrolig nok lagt ut for salg! Mange ville kanskje forvente at disse frimerkene skulle bli anbrakt på museum, men dette er frimerker som alle nordmenn bør få muligheten til å sikre seg.

Når du mottar dine 7 V-merker gratis (gråoliven 1-øre, gulbrun 2-øre, guloransje 3-øre, rødlilla 5-øre, grønn 7-øre, grønn 10-øre og fiolett 12-øre), innleder du også samlingen med norske originalfrimerker i perfekt kvalitet fra 1910 og frem til i dag. Og du kan allerede begynne å glede deg til neste forsending, som inneholder 16 frimerker, deriblant 8 av Londonmerkene, som var propagandemerker trykket opp av den norske eksilregjeringen i London.

Du få altså en enestående mulighet til å bygge opp en samling med norske frimerker fra 1910 til dagens dato - og det helt uten forpliktelser.

Du er samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har muligheten til å sikre seg norske originalfrimerker i perfekt kvalitet fra 1910 og frem til i dag. Prisen for de ulike frimerkeforsendelsene i samlingen varierer avhengig av antall, frimerkenes katalogpris og antall albumsider. Frakt og ekspedisjon på 49,95,- tilkommer på videre forsendelser. Som samler av Samlerhuset har du ingen minste kjøpsforpliktelse eller bindingstid, og du har alltid full returrett i 30 dager! Du samler kun så lenge du ønsker det selv.

Albumsider med historikk, album og pinsett er inkludert i samlingen

  1. Jeg kan nå sikre meg 7 norske V-frimerker fra andre verdenskrig gratis, kun frakt og ekspedisjon tilkommer 49 kroner. Jeg er innforstått med at det kun er ett frimerkesett per person og at ordre prioriteres i innkommende rekkefølge.
  2. Jeg betaler ingenting nå, men mottar frimerkene sammen med faktura med 14 dager forfall, og kan studere dem i fred og ro før jeg betaler. Frimerkene sendes per post. Leveringstiden er normalt 7-11 dager. Ved stor etterspørsel kan leveringstiden være noe lengre.
  3. Enkelte frimerker kan være vanskelig å få tak i. Sikrer jeg meg disse 7 norske V-frimerkene fra 2. verdenskrig, er jeg samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har muligheten til å sikre seg norske originalfrimerker i perfekt kvalitet fra 1910 og frem til i dag. Alle frimerkene er i postfrisk kvalitet.
  4. Som samler får jeg tilsendt en ny frimerkeforsendelse ca. én gang i måneden. Det er ingen bindingstid og ingen minste kjøpsforpliktelse.
  5. Prisen for de ulike frimerkeforsendelsene i samlingen varierer avhengig av antall, frimerkenes katalogpris og antall albumsider. Frakt og ekspedisjonskostnader på 69 kroner tilkommer hver forsendelse.
  6. I løpet av samleperioden mottar jeg uten ekstra kostnad praktisk album for elegant oppbevaring og presentasjon av frimerkene.
  7. Jeg har alltid 30 dager full returrett, og betaler selv frakt ved retur. Jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betalingsmåte, tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50 eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven. Det er ingen bindingstid.
  8. Samlerhuset garanterer for ektheten av alle våre samleobjekter.
  9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.