Gavetips

Mynter, medaljer og andre samleobjekter er ypperlige gaver, verdier som varer og som gleder mottageren i årevis. Her finner du et rikholdig utvalg samleobjekter  – noe for enhver smak og lommebok!

Samlerhuset fyller 25 år i år, og det ønsker vi å feire med deg! Bla nedover siden for å finne flotte samleobjekter med spesielle bursdagspriser. Her kan du gjøre noen svært gode kupp!

Klokke med norges første frimerke som urskive Eksklusiv klokke med Norges første frimerke

Eksklusiv klokke med Norges første frimkerke som urskive. Kun tilgjengelig hos Samlerhuset.

2 990 kr 1 990 kr
$10 Cook Island, Anchor - Fair winds Allerede utsolgt fra myntverket!

Ankeret er et gjenkjennelig maritimt symbol som utover sin praktiske bruk også ofte brukes som utsmykning i ulike former. Vi kan se det både som hagekunst, som smykke, tatovert og nå også på minnemynt.

1 990 kr 1 790 kr
Mynter med merkelige former Uvanlige og spennende mynter

Ikke samler? Start samlingen din med dette settet med helt spesielle mynter - til en høyst overkommelig pris!

990 kr 742 kr
Tidemand og Gude Gigantmedalje med nasjonalmaleriet "Brudeferd i Hardanger"

"Brudeferd i Hardanger" hører til de mest kjente og populære i norsk kunsthistorie. Nå kan du sikre deg gigantmedaljen som hedrer dette fantastiske maleriet.

3 990 kr 2 992 kr
Sølvbelagt pin Norgeskart Sølvbelagt dekorpin formet som Norgeskartet

Elegant dekorpin formet som Norgeskartet til bruk på jakkeslaget, bunadscapen, hatten eller som annen dekor.

119 kr 89 kr
Ekte rose dyppet i 24 karat, leveres i eske Ekte rose dyppet i gull

Rosen du har mulighet å sikre deg i dag er en ekte rose, plukket under full blomstring, dyppet i 24 karat ekte gull. Enten du skal beholde den selv, eller gi den bort til noen du er glad i, håper vi den vil spre glede og kjærlighet.

990 kr 900 kr
Elegant Quartz klokke med brun skinnrem Elegant Quartz klokke med brun skinnrem

Elegant Quartz klokke med brun skinnrem. Klokken har en nikkelfri urkasse med ripefritt glass. 

550 kr 400 kr
Plakat Norges mynthistorie Tidslinje over norsk mynthistorie i storformat!

Med denne massive og svært innholdsrike plakaten kan du nå få full oversikt over Norges Konger, myntenheter og mynthistoriske høydepunkt fra 1628 frem til i dag. Plakaten som måler hele 150 cm x 60 cm kan nå bli din for kun 499 kroner.  

499 kr 95 kr
Isbjørn 3D fargepreg proof sølvmynt For første gang!

Det Kongelige Canadiske Myntverket har utgitt en enestående mynt i 99,99% rent sølv dekorert med dimensjonal fargepregeteknikk som gir en effekt av at isbjørnene svømmer i 3D.

2 490 kr 1 868 kr
AC/DCs Black Ice hylles på minnemynt i sølv!

For 10 år siden ga det legendariske hardrockbandet AC/DC ut sitt femtende studioalbum, Black Ice. Albumet solgte 1,7 millioner eksemplarer første uken, og toppet listene i 29 land. Den første singelen Rock ’N’ Roll Train har blitt en klassiker innen rock. 10-årsjubileet ble markert med utgivelsen av en minnemynt i sølv!

2 490 kr 1 868 kr
AC/DCs High Voltage hylles på minnemynt i sølv med fargemotiv

Brødrene Malcolm og Angus Young startet i 1973 det som skulle bli et av verdens aller mest kjente hardrockband gjennom tidene: AC/DC. Bandet ble raskt kjent og populært, mye takket være opptredener på australsk TV. I 1975 slapp bandet debutalbumet High Voltage. Nå hylles det legendariske hardrockalbumet på minnemynt i sølv!

990 kr 742 kr
Palau 5 dollar Love & Peace med dekorativt fargemotiv

«Summer of Love», eller «Kjærlighetssommeren» på norsk, definerte på mange måter 1960-tallet og ungdomstiden for de av oss som vokste opp da. Både kunst, kultur og mote lar seg fremdeles inspirere av den fargerike stilen den dag i dag. Nå er Peace-merket foreviget i en fargerik blomsterdrakt på minnemynt i ekte sølv!

990 kr 750 kr