Salgspris:
Geografi:
Type
Tema:

Gavetips

Mynter, medaljer og andre samleobjekter er ypperlige gaver, verdier som varer og som gleder mottageren i årevis. Her finner du et rikholdig utvalg samleobjekter  – noe for enhver smak og lommebok!

$5 Cook Island, Trapped Skremmende flott mynt preget med innovativ pregeteknikk

Mynten er utviklet av noen av verdens mest innovative myntdesignere, som ved hjelp av den innovative pregeteknikken smartminting©, har greid å fange og forevige den universelle frykten for å være fanget, fysisk eller mentalt, uten mulighet til å flykte.

1 290 kr
Palau 5 dollar Love & Peace med dekorativt fargemotiv

«Summer of Love», eller «Kjærlighetssommeren» på norsk, definerte på mange måter 1960-tallet og ungdomstiden for de av oss som vokste opp da. Både kunst, kultur og mote lar seg fremdeles inspirere av den fargerike stilen den dag i dag. Nå er Peace-merket foreviget i en fargerik blomsterdrakt på minnemynt i ekte sølv!

990 kr
Canada 100$ Verdens første Supermann skulpturmynt!

Det Kongelige Canadiske Myntverket er kjent for sine innovative myntutgivelser. For fem år siden ga de for første gang ut en Supermann-mynt, og nå har de virkelig overgått seg selv. Dette er verdens første Supermann skulpturmynt, preget i rent sølv, belagt med gull og i beste proof kvalitet. Mynten er en offisiell utgivelse pålydende 100 dollar.

12 990 kr
Hele 52 samleobjekter fra andre verdenskrig Hele 52 samleobjekter fra andre verdenskrig Krigsminnesett fra andre verdenskrig

NYHET: Eksklusiv bok med hele 52 samleobjekter tilknyttet andre verdenskrig. Norsk versjon kun tilgjengelig hos Samlerhuset.

2 990 kr
Mongolia 1000togrog Che Guevara foreviget på mynt i 99,9% rent sølv

Che Guevara er blant verdens mest kjente kommunister, og har også blitt et internasjonalt populærkulturelt ikon. Nå er han foreviget på minnemynt i sølv! Che Guevara-mynten er preget i 99,9 % rent sølv med ekstra høyt relieff i et begrenset opplag på 1.000 eksemplarer. Mynten er allerede utsolgt hos myntverket. 

990 kr
Tøff piratmynt i sølv med fargepreg og Swarovski-hodeskalle

Myntens svarte proof-overflate og delvis fargebelagte detaljer skaper en skarp og flott kontrast til den hodeskalleformede krystallen. Hodeskalle-mynten er utgitt av det sentral-afrikanske landet Ekvatorial-Guinea i et begrenset opplag på 1750 eksemplarer.
Mynten var så populær på myntmessen i Berlin at den ble utsolgt på en blunk, Samlerhuset har heldigvis klar å sikre seg 45 stykk. 

1 490 kr
Tidemand og Gude Gigantmedalje med nasjonalmaleriet "Brudeferd i Hardanger"

"Brudeferd i Hardanger" hører til de mest kjente og populære i norsk kunsthistorie. Nå kan du sikre deg gigantmedaljen som hedrer dette fantastiske maleriet.

3 990 kr
AC/DCs High Voltage hylles på minnemynt i sølv med fargemotiv

Brødrene Malcolm og Angus Young startet i 1973 det som skulle bli et av verdens aller mest kjente hardrockband gjennom tidene: AC/DC. Bandet ble raskt kjent og populært, mye takket være opptredener på australsk TV. I 1975 slapp bandet debutalbumet High Voltage. Nå hylles det legendariske hardrockalbumet på minnemynt i sølv!

990 kr
AC/DCs Black Ice hylles på minnemynt i sølv!

For 10 år siden ga det legendariske hardrockbandet AC/DC ut sitt femtende studioalbum, Black Ice. Albumet solgte 1,7 millioner eksemplarer første uken, og toppet listene i 29 land. Den første singelen Rock ’N’ Roll Train har blitt en klassiker innen rock. Nå markeres 10-årsjubileet med en minnemynt i sølv!

2 490 kr
Coca-Cola Bottle Cap 2018, sølvmynt formet som bruskork; Fiji 1 dollar Helt spesiell Cola-kork på mynt i 99,9% rent sølv!

Det er få andre merkevarer som er så gjenkjennelige som Coca-Cola. Uansett hvor du er i verden, eller hvilket språk du snakker: Ser du de karakteristiske bokstavene på rød bakgrunn, vet du at logoen tilhører den amerikanske leskedrikken fra 1886. Man trenger ikke en gang kunne lese for å kjenne igjen hva det står skrevet.

499 kr
Flatøybok, 1. bind BOKVERK: Flatøybok – vårt viktigste bokverk!

H.M. Kong Harald V uttaler: -Det finnes intet annet tilsvarende verk som forteller så inngående om den felles kulturelle og historiske arven vi skandinaver deler

699 kr 299 kr
$10 Cook Island, Anchor - Fair winds Allerede utsolgt:

Ankeret er et gjenkjennelig maritimt symbol som utover sin praktiske bruk også ofte brukes som utsmykning i ulike former. Vi kan se det både som hagekunst, som smykke, tatovert og nå også på minnemynt.

1 990 kr
Lykkemynt i sølv Lykkemynt i 99,9% sølv

Firkløver har vært et symbol på hell og lykke helt tilbake til middelalderen, og myntens utgivelsesland er Palau -  stillehavsøya som sies å ligge ved regnbuens ende.

1 495 kr
Embedsbreve til Møntmesteren Kongsberg Embedsbreve til Møntmesteren Kongsberg Embedsbreve til møntmesteren på Kongsberg 1787-1796

En enestående kilde til livet og virksomheten ved Den Kongelige Mynt på Kongsberg på slutten av 1700-tallet. 

200 kr
Mynt formet som hodeskalle preget i 99,9% rent sølv

Mynten er et flott eksempel på meksikansk kultur og høytiden La Día de los Muertos, De dødes dag. Feiringen strekker seg tilbake flere tusen år tilbake i tid fra lenge for koloniseringen av Latin-Amerika. 

1 490 kr
Palau 1$ La Catrina hodeskalleformet gullmynt

La Catrina er navnet på en blomstekledd skjelettfigur som har blitt gjort udødelig i populærkultur og kunst over hele verden. Nå har hun også blitt foreviget som mynt – på en hodeskalleformet gullmynt preget i hele 99,99 % rent gull!

 

990 kr
5-kr minnemynt komplett sett 5-kr minnemynt komplett sett Komplett sett med alle Norges 9 jubileumsfemkroner!

Norges Bank har fra 1975 til 1997 gitt ut 5-kroner med spesialpreg for å markere spesielle begivenheter. Nå kan du sikre deg et komplett sett med alle disse ettertraktede minnemyntene.
 

690 kr
Norske mesterverk - Edvard Munchs mesterverk «Skrik» gjengitt på kunstbarre belagt med 99,9% rent gull!

Nå kan du kan sikre deg et av Norges fremste mesterverk, det verdensberømte maleriet «Skrik» av Edvard Munch, gjengitt i fullfargepreg på
en flott kunstbarre til kun 99 kroner frakfritt tilsendt! Kunstbarren er belagt med 99,9 % gull og utgis i kun 5.000 individuelt nummererte
eksemplarer.

590 kr 99 kr
Fiji 1/2$ Iron Man på mynt belagt med sølv og med innebygd lyseffekt

Iron Man-mynten du kan sikre deg i dag er en verdensnyhet innen myntinnovasjon - den er belagt med sølv og med innebygd lyseffekt! 

399 kr
Fiji 1/2$ Spiderman på mynt belagt med sølv og med innebygd lyseffekt

Spiderman-mynten du kan sikre deg i dag er en verdensnyhet innen myntinnovasjon - den er belagt med sølv og med innebygd lyseffekt! 

399 kr
Fiji 1/2$ Captain America på mynt belagt med sølv og med innebygd lyseffekt

Captain America-mynten du kan sikre deg i dag er en verdensnyhet innen myntinnovasjon - den er belagt med sølv og med innebygd lyseffekt! 

399 kr
Sølvbelagt pin Norgeskart Sølvbelagt dekorpin formet som Norgeskartet

Elegant dekorpin formet som Norgeskartet til bruk på jakkeslaget, bunadscapen, hatten eller som annen dekor.

119 kr
Edvard Munch Storslått Munch-utgivelse i gigantformat: For første gang med diamanteffekt og nummerering

Nå kan du sikre deg denne storslåtte Munch-utgivelsen som er en gjengivelse av Edvard Munchs maleri "Solen" malt i 1909. Denne storslåtte gigantmedaljen ligger an til å bli den nye samlerfavoritten blant våre kunder. Vær rask, lave numre leveres først!

3 990 kr
Jubileumssett H.M. Kong Harald 80 år Enorm interesse for Kong Harald V

I anledning H.M. Kong Harald Vs 80-årsdag klarte Det Norske Myntverket å prege 800 av "H.M. Kong Harald V 80 år"-medaljer på selve bursdagen hans. Det Norske Myntverket preget jubileumsmedaljen i rent sølv belagt med 24 karat gull.

 

2 990 kr