Verdens første minnemedalje i rettferdig gull: Kongens Nei

Preget i 99,9% rettferdig gull

Fairmined gullmedalje 18 mm nummerert

Vi er stolte av å kunne presentere verdens første minnemedalje preget i rettferdig gull. Opplaget er begrenset til 500, men kun 50 av disse har en signert ekthetsgaranti av 'Kong Haakon VII', den danske skuespilleren Jesper Christensen i filmen "Kongens Nei".

  • Type: Enkeltobjekt
  • Lager: Få igjen
Pris: 5 490 kr

Lavt opplag – kun 50 signerte ekthetssertifikat
Minnemedaljen har et svært lavt opplag på bare 500 eksemplarer, men kun 50 av disse har en signert ekthetssgaranti av selveste 'Kong Haakon VII', den danske skuespilleren Jesper Christensen.

På minnemedaljen Kongens nei preget i rettferdig gull ser vi en rakrygget Kong Haakon VII i forkant av silhuetten der han skuer av slottsvinduet og ser tyske krigsfly fly over himmelen. Revers side viser utdrag fra kongens berømte tale der han standhaftig sto i mot den tyske okkupasjonsmakten og nektet å kapitulere: Det norske folks frihet og selvstendighet er for meg Grunnlovens første bud.
 
Kong Haakon VII og resten av kongefamilien ble sterke symboler på norsk motstandskamp under 2. verdenskrig. Hva passer vel ikke bedre enn å hedre en rettferdighetens mann i nettopp rettferdig gull?

Vær rask med å sikre deg minnemedaljen i rettferdig gull. Minnemedaljen har en diameter på 18 mm, og veier 3,11 gram. Den kan bli din for 5.490 kroner, og du kan dele denne summen i 3 rentefrie rater à 1.830 kroner.

Pris:5 490 kr
Spesifikasjoner
Utgivelsesår:
2016
Kvalitet:
Proof
Metall:
99,9% rettferdig gull
Diameter:
18 mm
Vekt:
3,11 gram
Opplag:
500, hvorav 50 signert av Jesper Christensen