Et ekte, feilfritt eksemplar for under tusen kroner!
Mange tror kanskje at Norges aller første frimerke er veldig dyrt. Selv om frimerker er veldig populært og etterspurt, er det faktisk mulig å skaffe seg et ekte, feilfritt eksemplar av Norges første frimerke til en overkommelig pris. Akkurat nå har vi et flott parti av dette frimerket for salg, og prisen er overraskende billig: kun 995 kroner, fraktfritt tilsendt. Frimerket er annullert med et såkalt riststempel, bestående av 11 eller 12 streker, og er i god kvalitet, med fine marger på alle sider.

Norges eneste frimerke uten landsnavn
Norges første frimerke - 4 skilling blå - som ble utgitt 1. januar 1855, er på mange måter en raritet blant Norges frimerker! Merket, som har riksvåpenet som motiv, er det eneste norske frimerket som ikke har tagger. Taggemaskinen var rett og slett ikke oppfunnet, og frimerkene måtte klippes fra hverandre ned saks. I en tid da vi fortsatt var i union med Sverige falt det ikke i god jord at frimerket manglet landenavnet «Norge». Mange mente at det enkle merket med riksvåpenet var direkte stygt. – Hvordan kan man tro at noen vil slikke på en slik heslig liten papirbit, skrev en Oslo-avis i en krass kommentar.

I dag ser vi helt annerledes på saken. Nå er den uanselige lille papirbiten fra 1855 et kjært og ettertraktet samleobjekt - ikke minst på grunn av sine ”mangler”. Merker uten tagger og landsnavn representerer frimerkets tidligere barndom og førsteutgaver som denne regnes blant de store klassikerne i filatelistisk sammenheng.

Her er en kort oppsummering av tilbudet:

 • Norges første frimerke, utgitt i 1855
 • Stemplet med riststempel (11 eller 12 streker)
 • Ett av 45 tilgjengelige eksemplarer fra Samlerhusets beholdning
 • Kun 995 kroner, fraktfritt tilsendt
 • Hvert enkelt frimerke er nøye kontrollert og godkjent og garantert ekte
 • Spesiallaget album med utfyllende informasjon om Norges første frimerke kostnadsfritt på kjøpet (verdi 300 kr)
 • Uforpliktende tilgang til en attraktiv samling med etterspurte varianter av Norges første frimerke
 • 30 dager full returrett

Spesifikasjoner
Pålydende:
4-skilling
Årstall:
1855
Kvalitet:
Stemplet

Unik samling med forskjellige varianter av Norges første frimerke.
Er du blant de heldige som blir tildelt et eksemplar av Norges første frimerke starter du samtidig en flott samling medetterspurte varianter av Norges første frimerke. Norges første frimerke kan nemlig samles på mange måter: Det finnes f.eks. med ulike avstemplinger: nummerstempel, datostempel, dampskipstempel og endatil blekkryss/blekkstrek, i stedet for stempel!

Spennende varianter er også å oppdrive, som den populære varianten «dobbelfot, hvor løven plutselig dukker opp med klumpfot. Andre populære varianter kalles “oppgravert hjørne” og “sprukket plate” og er også inkludert i samlingen.

Når du samler på Norges første frimerke har du full trygghet. Du får frimerkene i samlingen sendt hjem til deg til for uforpliktende gjennomsyn i 30 dager, med full returrett. Merkene kommer en etter en med en del ukers mellomrom. Du binder deg ikke til minstekjøp og kan slutte å samle når du selv ønsker det. Du kan satse på bare ett eksemplar av Norges første frimerke, og stoppe der, eller du kan bygge opp en samling med varianter og spennende avstemplinger. Det er opp til deg. Vi gir deg mulighet til å bygger en samling med dine egne klenodier, akkurat som stor som du selv vil den skal bli. Har du ett eller flere eksemplarer/varianter allerede kan du bare si fra, så sender vi ikke disse.

 

 

Lykke til med frimerkesamlingen!
 

 1. Jeg kan sikre meg Norges første frimerke for kun 995 kr. Normal katalogpris 1.300 kr og jeg sparer dermed 305 kr. Frimerkene er annullert med et 11/12-streks riststempel. Samlerhuset dekker frakt og ekspedisjon. Tilgangen er begrenset, og jeg er innforstått med at det kun er ett frimerke per person og at ordrer prioriteres i innkommet rekkefølge.
 2. Jeg trenger ikke å betale noe nå, men mottar frimerket sammen med faktura med 14 dagers forfall, og kan studere det i fred og ro før jeg betaler. Frimerket sendes per post, og leveringstid er normalt 5-10 dager.
 3. Norges første frimerke kan være vanskelig å få tak. Sikrer jeg meg frimerket nå er jeg samtidig garantert plass på en liten, eksklusiv liste over samlere som har fortrinnsrett til variantsamlingen med Norges første frimerke.
 4. Som samler med fortrinnsrett får jeg tilsendt en ny forsendelse om lag én gang i måneden, eller sjeldnere hvis tilgangen er alt for begrenset. Jeg har ingen garanti for at jeg over tid vil få tak i alle frimerkene i samlingen, men jeg har garanti for at jeg er på fortrinnsrettslisten når Samlerhuset får inn nye varianter. Det er ingen bindingstid og ingen minstekjøpsforpliktelse.
 5. Prisen for de ulike frimerkene i samlingen varierer i pris avhengig av kvalitet og sjeldenhet. Frakt og ekspedisjon tilkommer med 39,95 kr.
 6. Sammen med Norges første frimerke får jeg et spesiallaget album for oppbevaring av frimerkene i samlingen.
 7. Jeg har alltid 30 dager returrett, og jeg samler kun så lenge jeg selv ønsker. Vil jeg avslutte samlingen, utsette
  forsendelser, endre forsendelsesintervall eller betale i bekvemme, rentefrie månedlige rater tar jeg bare kontakt med Samlerhuset via tlf 0 25 50, brev eller epost, alt etter hva som er enklest for meg. Alt kjøp fra Samlerhuset dekkes alltid av angrerettloven.
 8. Samlerhuset garanterer for ektheten for alle våre samleobjekter.
 9. Samlerhusets formål er å formidle historien knyttet til mynter, frimerker og andre samleobjekter, og gjøre samling tilgjengelig for flest mulig. Vi selger til samlere som er opptatt av samleglede og historie. Vi garanterer ikke at mynter, frimerker eller andre samleobjekter stiger i verdi eller beholder sin opprinnelige verdi. Eventuell tidligere verdiutvikling er ingen garanti for fremtidig verdiutvikling.