Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Minnemedaljen som hedrer Folkekongen Kong Olav V er revet bort på rekordtid. Folkekongen er på ingen måte glemt!

Medaljene ble preget i 15.000 eksemplarer på Det Norske Myntverket, i anledning markeringen av 30 år siden tronskiftet. Tronskiftet var et faktum 17. januar 1991, da Kong Olav V døde, og Kong Harald V overtok tronen. 

Det har vært en utrolig interesse for medaljene, siden medaljen ble lansert sent i desember. Nå er altså den siste medaljen i opplaget bestilt, og 15.000 medaljer er revet bort på snaut en måned!

Vi beklager at det derfor ikke lenger er mulig å sikre seg et eksemplar. Heldigvis finnes det også andre samleobjekt som hedrer den populære monarken. De finner du her på samlerhuset.no. Akkurat nå kan vi anbefale å ta en titt på:Hør en tidligere hoffmedarbeider ved slottets beretninger fra tronskiftedagene
Samlerhuset har intervjuet den tidligere hoffmedarbeideren Eddie Skaar. Han jobbet som lakei og taffelbetjent og kjente kongehuset fra innsiden i over 30 år. Se intervjuet her>
Du kan også lese mer om kongene, kongehuset, tronskiftet og andre historiske milepæler på Samlerhusetbloggen. Der finner du blant annet quiz om kongehuset her og åtte uvanlige fakta om Kong Olav!