Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Det er en rekke personer som har skrevet for Magasinet Mynt & Historie, deriblant: 

ELLEN MORGENSTIERNE, ansvarlig redaktør. Morgenstierne er erfaren skribent og historieformidler. Hun har lang erfaring innen myntog samlerbransjen.
OLE BJØRN FAUSA, myntentusiast og styreleder i Samlerhuset og Det Norske Myntverket. Fausa fattet tidlig interesse for mynt- og frimerkesamling, og startet i 1994 Samlerhuset sammen med tre andre. Med en brennende interesse for historiefortelling er han en viktig bidragsyter til Mynt & Historie og en fast del av redaksjonen.
GARETH WILLIAMS, numismatiker og professor ved British Museum i London. Williams er en nestor innen vikinghistorie og har siden 1996 vært kurator på museet med ansvar for britisk og europeisk utmynting fra år 500-1180.
SVEIN HARALD GULLBEKK, professor ved Universitetets Myntkabinett ved Kulturhistorisk museum, er spesielt opptatt av norske og europeiske middelaldermynter. Hans kunnskap har vært viktig for oss, og han har produsert en rekke gode artikler.
MICHAEL MÄRCHER, historiker og kurator ved Nationalmuseet i København, har delt av sin kunnskap om mynter i dansk og dansk-norsk tid i flere gode artikler.
LARS LØBERG, historiker, slektsforsker og diplomat. Løberg er ansatt i Det norske utenriksdepartementet som fagdirektør for diplomatseksjonen, der han er ansvarlig for den norske riksløven.