Ingen forpliktelser 30 dager full returrett

Logg inn

Velkommen,

66 81 15 00
Din handlekurv er tom.

Gratulerer med nok en amerikansk sølvdollar; USAs første moderne minnemynt utgitt til 250-årsjubileet til nasjonens første president George Washington.

Om noen uker vil du motta din neste mynt i serien "Amerikanske Sølvdollar". Sølvmynten, populært kalt ‘Ike Dollar’, hedrer nok en sentral skikkelse i USAs historie; presidenten og generalen Dwight D. ‘Ike’ Eisenhower. Mynten ble for øvrig den første dollar-mynten utgitt på 36 år.

Sikre deg en flott sølvdollar til ære for månelandingen

For oss kanskje mest kjent for å ha ledet invasjonen av Normandie på D-dagen under andre verdenskrig. Likevel var han viktig både i kampen mot McCarthyismen, en klappjakt på alle med selv indrekte sosialistisk tankesett, og han var med på å avslutte den. Eisenhower startet også kampen mot segregering av folk basert på hudfarge eller tro. Han gikk så langt som til å bruke hæren for å støtte svartes rettigheter i sør. Eisenhower spilte også en viktig rolle i utdannelsen og under ham deltok USA i romkappløpet gjennom dannelsen av NASA. slik var han en naturlig president å velge på forsiden til en sølvdollar som æret månelandingen.


Dette kan du glede deg til: sammen med din neste sølvdollar mottar du gratis slipsnål som matcher mansjettknappene du allerede har sikret deg. Vi informerer deg straks din neste sølvmynt er klar for levering. Har du spørsmål eller endringer før den tid, ta gjerne kontakt med oss på telefon  0 25 50 eller 66 81 50 00 (08-16) eller på e-post kundeservice@samlerhuset.no